łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 ja dzisiaj się wybralam w adkach , myślałam ze zeby strace na tym lodzie :P Quote
*Magda* Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 15 minut temu, łamAga napisał: Magda a taką mamy sytuacje na podwórku , więc nie ma czego nam tej zimy zazdrościć ! Się sypie wcześniej solą, to lodu nie ma :P Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Się sypie wcześniej solą, to lodu nie ma :P przed domem też było sypane solą i lód jest :p Quote
*Magda* Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Widocznie za mało :P Zawsze sypaliśmy solą i nigdy lodu nie było ;) Quote
*Magda* Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: buty sie niszczą od soli :P To lepiej mieć zniszczone buty czy połamane nogi/ręce?? Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: To lepiej mieć zniszczone buty czy połamane nogi/ręce?? połamane ręce! Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Quwa dziecko mi się popsuło , kiedyś trzeba było go siłą wyciągać z wanny a teraz się kapac nie chce , jak idziemy do łazienki umyć ząbki to ciągle powtarza "ale pąpać nie" , dzisiaj na siłę go kąpałam a jak mu głowę spłukiwałam to aż się zanosił ;( żadne zabawki nie pomagają :/ Quote
*Magda* Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Spoko, Thedor dopiero od nie dawna pozwala sobie umyć głowę ;) Wcześniej było na chama/z zaskoczenie/podchwytliwie... Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Ale Fabian nawet myć się nie chce , już jak go rozbieram to ciągle mowi " pąpać ja nie " jak go wkładam do wanny to podkurcza nóżki , a jak go siłą jakoś do niej włoże to ja go myje a ten mi wisi na szyi i ryczy ehhh Angi 5cm brud sam odpada :P Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Widziałaś w filmiku, jak Marysia kombinuje :D niedługo zacznie Cię tak zagadywać :D Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Widziałaś w filmiku, jak Marysia kombinuje :D niedługo zacznie Cię tak zagadywać :D Będzie się przebierał za ..... zapomniałam za co ale za tą panią co się rozbierać nie może hahahahaha Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Będzie się przebierał za ..... zapomniałam za co ale za tą panią co się rozbierać nie może hahahahaha co :o Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Będzie się przebierał za ..... zapomniałam za co ale za tą panią co się rozbierać nie może hahahahaha Hahaha, Aga lepiej nie :D Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Hahaha, Aga lepiej nie :D jako syrenka wyglądał by dziwnie :P 3 minuty temu, angineuuka napisał: co :o Ola musiała by Ci wytłumaczyć :P Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: syren ariel? xD Nie no te babki co mają zasłoniete twarze i nie mogą ich pokazywać :P Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Aga jaka syrenka ? :D To żadna syrena :D ale spódnica na głowie wygląda całkiem spoko, nie sądzisz? Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie no te babki co mają zasłoniete twarze i nie mogą ich pokazywać :P muzułmanki Aga, muzułmanki :p Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Tylko Maria mówiła z tego co rozumiem 'hindyjka' a nie 'indyjka' xd Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 to się zwie niqab :p ostatnio oglądałam jak laska w tym jadła spaghetti xD Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Aga jaka syrenka ? :D To żadna syrena :D ale spódnica na głowie wygląda całkiem spoko, nie sądzisz? Chyba coś o syrence też tam mówiła :P chyba :P No ba ! bardzo twarzowa :D Przed chwilą, angineuuka napisał: muzułmanki Aga, muzułmanki :p ale to chyba o co innego chodziło :P 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Tylko Maria mówiła z tego co rozumiem 'hindyjka' a nie 'indyjka' xd oooo właśnie hindyjka hahahahahahhaahahaha ale coś kuma :P Quote
Recommended Posts