Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Aleksa. napisał:

no to trudno. Pamiętaj, że ja gotować nie umiem :D na obiad nie licz ahahahahha

spokojnie , ja tez nie umiem :P zartowalam z tym całym dniem :P

5 minut temu, Ania :) napisał:

Ten jasny szczeniaczek skradł moje serce <3 a ten dorosły pręgowany - o mamo, piękny olbrzym <3 

Ten jasny był rewelacyjnej budowy , szeroka klata i wielka glowa <3 moglismy go juz dzisiaj mieć :P ale to samiec ;) olbrzymy były też piękne <3 było ich duzo wiecej ale jak sie rozpadalo to musielismy ucieac ;)

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Ten jasny był rewelacyjnej budowy , szeroka klata i wielka glowa <3 moglismy go juz dzisiaj mieć :P ale to samiec ;) olbrzymy były też piękne <3 było ich duzo wiecej ale jak sie rozpadalo to musielismy ucieac ;)

To mam gust :D hah :D  jednak co samiec to samiec :p dlatego samce kocham, że są takie duże i potężne :D 

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

To mam gust :D hah :D  jednak co samiec to samiec :p dlatego samce kocham, że są takie duże i potężne :D 

To fakt że samce są o wiele ładniejsze od suczek ale ja już zdecydowanie przerzuciłam się na suczki :P

Posted
7 minut temu, łamAga napisał:

spokojnie , ja tez nie umiem :P zartowalam z tym całym dniem :P

A siedźcie i cały dzień :D można coś zamówić :D

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

To fakt że samce są o wiele ładniejsze od suczek ale ja już zdecydowanie przerzuciłam się na suczki :P

Jak będziecie mieć miot zgłaszam się na ochotnika przy dorywczej pomocy :p 

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

A siedźcie i cały dzień :D można coś zamówić :D

Nie no jak wlecimy to na "szybką" kawę bo troche km mamy a trzeba wrocic też o przyzwoitej godzinie do domu :P

3 minuty temu, Ania :) napisał:

Jak będziecie mieć miot zgłaszam się na ochotnika przy dorywczej pomocy :p 

trzymam za słowo :D :P ale to dalekooooo jeszcze nawet do planów hodowlanych ;)

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

oj przestań. Raz w roku mozna później wrócić :D

Już dzisiaj było to raz w roku :P od 9 rano do 20 nie widziałam mojego synusia , to było straszne :/ 

Posted
17 minut temu, łamAga napisał:

Już dzisiaj było to raz w roku :P od 9 rano do 20 nie widziałam mojego synusia , to było straszne :/ 

na wiosne z nim przyjeżdżaj :)

Posted
19 godzin temu, łamAga napisał:

dla mnie też zawsze tylko samce,ale nie wykluczam że kiedyś sukę wezmę tak dla odmiany,śliczne szczeniaki,Aga masz może więcej zdjęć dorosłych?

Posted
20 godzin temu, Aleksa. napisał:

na wiosne z nim przyjeżdżaj :)

jak odbierzemy szczyla dość wcześnie godzinowo to wpadniemy do Ciebie z nim ;) i z twoim mężem :P

20 godzin temu, angineuuka napisał:

ja jebe, tragicznie wygladaja z uszami :P ale poza tym to ładne psy ;) 

eeee ja się już przekonuje do ich uszu nawet :P

20 godzin temu, 3 x napisał:

)Aga, a dopytałaś gdzie im się wyjmuje baterie?
pamiętaj, że szczeniak to samo zuoo ;)

Mało tego że im się baterii nie wyciąga to one się same w nocy ładują <krzyk> :P

Pamietam pamietam , dlatego chcemy szczylka na wiosne żeby więcej czasu spędzał na świeżym powietrzu :P

2 godziny temu, Oscar Patric napisał:

dla mnie też zawsze tylko samce,ale nie wykluczam że kiedyś sukę wezmę tak dla odmiany,śliczne szczeniaki,Aga masz może więcej zdjęć dorosłych?

samca kanara bym nie chciała , wiesz ile to bydle waży i jaką ma siłę ???? nie mam więcej zdjęć bo się tak rozpadało że poszliśmy do domu , w domu była jedna dorosła suka z cieczką ale w domu nie będę ludziom zdjęć robić a się tak miło z nimi rozmawiało , tak swojsko się tam czuliśmy że nawet się nie obejrzeliśmy i 2h minęło i już nie bylo czasu na zabawe z psami bo przed nami było ponad 300 km ;)

Ale ja mam walniętą teściową , coram bardziej mnie zadziwia ;(

Posted

To że nie sprząta ani łazienki ani kuchni , przedpokoju itd się przyzwyczaiłam ale w sobote ujebała piec obok jednego palnika jakimis pyprami co smażyła i dzisiaj go umyła .... tylko w tym jednym miejscu ....

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

Mieszkać w jednym domu z taką teściowa... Zabilabym.  :p 

Ale najgorsze jest to że ona uważa że to My nic nie robimy i że ona w tym domu robi najwięcej , chyba qurwa bałaganu , czuje sie jak w hotelu 

Posted
22 minut temu, łamAga napisał:

chyba Ania by nie chciała w swojej kolekcji takiego psa :P

Balabym się, że z takim charakterem sobie nie poradzę i wyhoduje mordercę :p gdyby nie ich dość ciężki charakter to bym się mocno zakrecila wokół nich :P 

Posted

Qurde a mnie znowu spotykaja nie fajne sytuacje , wczoraj przed wyjazdem sprawdziłam moje auto i jak przypuszczałam nie odpaliło , akumulator wysiadł całkiem wiec po powrocie Sebek jeszcze leciał do tesco kupić nowy , i mowil ze za kazdym razem mam akumulator odłączać jak zostawiam auto gdzies na dłuzej np w pracy czy na noc przed domem , rano wstaje , samochód pokryty grubą warstwą lodu , drzwi zamarznięte , myslalam ze oszaleje , jakos pusciły drzwi od srony pasazera więc jak głupek przez nie musiałam wsiadać :/ po pracy zanim przykręciłam srube akumulatora to mi sie taki korek zrobił że stałam w nim od kwiaciarni na radłowskiej ( Ania skuma gdzie to :P ) quźwa 45 min jechałam do domu co normalnie zajmuje mi to 8 min :/ 

Kupiłam sobie silikon do uszczelek , zobaczymy czy da rade i drzwi nie będą zamarzać ehhhh

2 minuty temu, Ania :) napisał:

Balabym się, że z takim charakterem sobie nie poradzę i wyhoduje mordercę :p gdyby nie ich dość ciężki charakter to bym się mocno zakrecila wokół nich :P 

Ja odniosłam wrażenie że charaktery mają fajne ;) i przede wszystkim to rasa która da się szkolić 

Posted

Kiedyś jak wracałam z Kalisza to stałam w korkach na alei też coś około 40min :p później się wycwanilam i jak wracam z Kalisza w "tych"  godzinach to nie jadę przez miasto tylko przed ostrówem odbijam jak na poznań :p 

Poznam Twoja sunie i wtedy zobaczę ten charakterek :D

Posted

Aga, a po co nowy akumulator odłączać od klamer?? Nowa bateria powinna bez problemu służyć 2-3 lata, bez żadnego odłączania, ładowania itp. A skoro "coś" Ci zżera akumulator i musisz go odłączać, to lepiej jechać do elektryka samochodowego i niech zdiagnozuje problem ;)