angineuuka Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 16 godzin temu, Ania :) napisał: Ja nic takiego nie pisałam :p Aga mi tez snapy wysyłaj :D (pewnie już tego nie przeczytasz, ale kij tam xd) Jak nie, tyś gdzieś o błędniku mi pisałaś, jak miałam mikro omdlenia[?] czy co to było :p Quote
Ania :) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Teraz, angineuuka napisał: Jak nie, tyś gdzieś o błędniku mi pisałaś, jak miałam mikro omdlenia[?] czy co to było :p Na pewno to nie ja, z tego co mi się przypomina to Aga chyba pisała :) Quote
Ania :) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Właśnie Aga, czekamy na jakieś wieści :) Quote
angineuuka Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Właśnie Aga, czekamy na jakieś wieści :) pewnie jeszcze w drodze ;) Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Już a w zasadzie dopiero jesteśmy w domu , nie dla mnie takie podróże :/ ale ogólnie wrażenia rewelacyjne :P Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Nasza podróż dotyczyła .... taraaaaaaam :D Prawda że piękne ? <3 Quote
Ania :) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dawaj zdjęcia, coś opowiedz :D bo ciekawość mnie zżera jak było :D Quote
Ania :) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Piękności :D i jak wrażenia po przebywania z tymi psami? :) i co to za hodowla? Quote
*Magda* Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Aga, nie rób se jaj, że tylko jedną fotę masz?! Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 mam jeszcze kilka ale się rozpadało i ucieklismy do domu na kawe :P zaraz dodam ;) hodowla beluarte de los perros ;) wrażenia super , psy bardzo ułożone i spokojne , jeden to mnie tak wycałował ze mało mnie na ziemie nie powalił , dorosły samiec , wazyl z 70 kg :D Quote
Ania :) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 O lał :D myślałam, że one z wielkim dystansem do obcych :) Quote
*Magda* Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 4 minuty temu, łamAga napisał: mam jeszcze kilka ale się rozpadało i ucieklismy do domu na kawe :P zaraz dodam ;) hodowla beluarte de los perros ;) wrażenia super , psy bardzo ułożone i spokojne , jeden to mnie tak wycałował ze mało mnie na ziemie nie powalił , dorosły samiec , wazyl z 70 kg :D Trochę nieaktualną stronkę mają :/ Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: O lał :D myślałam, że one z wielkim dystansem do obcych :) tez tak myslelismy a one nas chciały tak wycalowac ze trzymali je na smyczach zeby nas nie pobrudziły :D ale ten jeden i tak mnie dorwał :D 2 minuty temu, *Magda* napisał: To na kiedy zamówiliście szczylka? jeszcze nie zamówilismy ;) krycie bedzie w grudniu ;) Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Trochę nieaktualną stronkę mają :/ stron internetowych juz nie ma jako takich w ogóle hodowli teraz to tylko facebook ;( Quote
Aleksa. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Jestem szczęśliwa, że hodowla tak blisko mnie im się podoba heheh Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Jestem szczęśliwa, że hodowla tak blisko mnie im się podoba heheh jeszcze możesz tego żałować :P Quote
Aleksa. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ciekawa jestem jak Ty Aga utrzymasz takiego wielkoluda :D Quote
Aleksa. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Teraz, łamAga napisał: jeszcze możesz tego żałować :P niby czemu ? :P Quote
łamAga Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ciekawa jestem jak Ty Aga utrzymasz takiego wielkoluda :D wiesz ze jak ten pies mnie "przytulił" to czułam taką siłę jak by się na mnie oparło z 200 kg i pierwsza moja myśl " o qurwa ja na smyczy tego nie utrzymam " hahahaha no ale My suczke chcemy , bedzie drobniejsza i bedzie szkolona na posłuszenstwo ;) 1 minutę temu, Aleksa. napisał: niby czemu ? :P bo wbijemy do Ciebie i sie nas nie pozbędziesz :P Quote
Recommended Posts