Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nocka, jak już pisałam była ok ;) Ale dzień już nie był kolorowy :/ 3x dostał syrop, a i tak po jego podaniu temperatura nie spadała całkowicie :( Dlatego, boję się, że nocka dziś już nie będzie spokojna :/

będę trzymała kciuki żeby jednak była spokojna :* ;)

Posted

Dzięki :*

Idę spać :P A jutro czeka mnie wizyta panów z nową przednią szybą do mojego sharan'ka :P Mam nadzieję, że przyjadą szybko (mają być między 9 a 16 :/) i że się szybko uporają z wymianą ;)

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Dzięki :*

Idę spać :P A jutro czeka mnie wizyta panów z nową przednią szybą do mojego sharan'ka :P Mam nadzieję, że przyjadą szybko (mają być między 9 a 16 :/) i że się szybko uporają z wymianą ;)

nic nie pisałaś że szybe rozwaliłaś :P

Dobranoc ;) spokojnej nocy :)

Posted

Bo nie ja ją rozwaliłam tylko Bogdan :D

Jak były ostatnie upały, to mój sprytny mąż, polał karherem rozgrzane auto zimną wodą i szyba pękła. A że mam ją ogrzewaną, to teraz na zimę jest mi potrzebna "działająca" :)

Posted
8 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

hihi, to zabłysnął, nie ma co :)

No :D

Ale dziś panowie się uwinęli w niecałe 2h i mam piękną nową szybkę :) Szkoda tylko, że auto teraz musi stać 24h i jutro będę z rana jeździć autem męża :/

• Upvote 1
Posted
O 27.10.2016 o 20:28, *Magda* napisał:

No :D

Ale dziś panowie się uwinęli w niecałe 2h i mam piękną nową szybkę :) Szkoda tylko, że auto teraz musi stać 24h i jutro będę z rana jeździć autem męża :/

oby ta nowa jak najdłużej Ci służyła,a 24h szybko zlecą

Posted
7 godzin temu, Oscar Patric napisał:

oby ta nowa jak najdłużej Ci służyła,a 24h szybko zlecą

Poprzednia była od nowości, więc liczę, że ta więcej nie strzeli ;) No, chyba że mój bystry mąż znowu zaszaleje funny.gif

Posted
4 minuty temu, mar....ka napisał:

a ja mam free lecha (chociaż mój mąż twierdzi, że sama nazwa piwo na mnie działa :P)

Na mnie podobnie :D ja mam standardowo heinekena :D

3 minuty temu, *Magda* napisał:

Poprzednia była od nowości, więc liczę, że ta więcej nie strzeli ;) No, chyba że mój bystry mąż znowu zaszaleje funny.gif

lepiej niech Bodzian już nie szaleje :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Pójdzie w sobotę do pracy i zarobi na szybę :D

Ja chodzę w każdą sobotę to Bodzian może w jedną iść :D myślałam żeby też jutro iść skoro i tak na Poznan nie jedziemy ;( ale zrezygnowałam ....

Posted
5 godzin temu, mar....ka napisał:

heloł Magdziulek, obejrzałaś juz dzidzię- zdaj relację (dla niewiedzących, poszła do szpitala pooglądać dziecko koleżanki- no ładniej napiszę- przywitać na tym świecie)

Byłam :P

Helenka śliczna i pomimo swoich gabarytów, przy moim (już) 10kg klocku, wyglądała na maleństwo :)

P.S. Na przyszłość patrz gdzie piszesz :P