angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 8 minut temu, dOgLoV napisał: U nas dzisiaj byla masakra , Ania może potwierdzić chociaż dzien spedziła w klimie :P ale nic mi nie było , to żal bylo nie skorzystać ;) A tu dowód na to że Qwendi brakuje którejś klepki :P Ahahah a Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Ahahah a Czaisz , ona wypatrywała tam glonów i je wyżerała buahahahahahaha Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 To tam u Was na polach jest jakieś bajorko ? Ale chyba niezbyt czyste ? :p Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: To tam u Was na polach jest jakieś bajorko ? Ale chyba niezbyt czyste ? :p Kiedyś to było bajorko , ładna woda tam była a teraz prawie jej nie ma i same glony w niej są , Qwendi do teraz Wali jak nie wiem :/ w ogóle już niedługo nie bedzie można tam chodzić bo tam własnie budują obwodnice :/ musielismy przechodzić przez tunel dla zwierząt żeby przejść z jednego pola na drugie :D Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Już tyle czasu się tam wybieram ale ciągle nie ma kiedy :p w tygodniu to tam nie można a weekendy albo pracuje albo zapomnę żeby tam jechać :p a do tego bajorka psow bym nie wpuscila jakby miały tak capic ;p Quote
angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 jeso, myslalam ze masz wozek na smyczy ahahha Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Teraz, Angi napisał: jeso, myslalam ze masz wozek na smyczy ahahha Hahaha ej ale ostatnio w galerii ktoś dziecko miał na smyczy ! Normalnie miało szelki i smycz -.- Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Już tyle czasu się tam wybieram ale ciągle nie ma kiedy :p w tygodniu to tam nie można a weekendy albo pracuje albo zapomnę żeby tam jechać :p a do tego bajorka psow bym nie wpuscila jakby miały tak capic ;p Ojjjj capiały by nieziemsko :D w sumie to tam nie ma za bardzo po co iść , trzeba koniecznie znaleźć inną miejscówkę ;) 1 minutę temu, Angi napisał: jeso, myslalam ze masz wozek na smyczy ahahha okulista zaprasza :D :P Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ojjjj capiały by nieziemsko :D w sumie to tam nie ma za bardzo po co iść , trzeba koniecznie znaleźć inną miejscówkę ;) Jak znajdziecie to mów :) bo nasz Las już mi się znudził , czasem jeżdżę do innego lasu ale w nim często rowerzystów można spotkać albo jeżdżące traktory itd a w tym "moim" nigdy nikogo nie spotkałam :p Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Jak znajdziecie to mów :) bo nasz Las już mi się znudził , czasem jeżdżę do innego lasu ale w nim często rowerzystów można spotkać albo jeżdżące traktory itd a w tym "moim" nigdy nikogo nie spotkałam :p No własnie tam "na obwodnicy" dzisiaj też pełno rowerzystów , terenówek , motokrosów :/ jak znajdziemy to na pewno dam znać , Sebek mówi dzisiaj " moglismy sie z Ania umówić Qwendi by miała towarzystwo " :D ale go uświadomiłam że w pracy jesteś :P Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: No własnie tam "na obwodnicy" dzisiaj też pełno rowerzystów , terenówek , motokrosów :/ jak znajdziemy to na pewno dam znać , Sebek mówi dzisiaj " moglismy sie z Ania umówić Qwendi by miała towarzystwo " :D ale go uświadomiłam że w pracy jesteś :P Za 2 tygodnie mam weekend wolny to gdybyście się wybierali możecie dac znać :p Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 9 minut temu, Ania :) napisał: Za 2 tygodnie mam weekend wolny to gdybyście się wybierali możecie dac znać :p Będę pamietać :D a masz wolną i sobote i niedziele tak ? bo w sobote to ja pewnie będe w pracy ;) Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 9 minut temu, dOgLoV napisał: Będę pamietać :D a masz wolną i sobote i niedziele tak ? bo w sobote to ja pewnie będe w pracy ;) Tak , weekend mam cały wolny :) Quote
łamAga Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Tak , weekend mam cały wolny :) Będe pamiętać :D Quote
Tyśka) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Glony... mniam :D Qwendi jest przezabawna :D Quote
*Magda* Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Hahaha ej ale ostatnio w galerii ktoś dziecko miał na smyczy ! Normalnie miało szelki i smycz -.- Na niektóre dzieci jest potrzebne :P Quote
Ania :) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Na niektóre dzieci jest potrzebne :P Ale to dziecko darlo się w nieboglosy ;p matka ściągnęła mu te szelki i od razu był spokoj :p Quote
łamAga Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 Qwendi przeszła samą siebie , pod naszą nieobecność przeskoczył betonowy płaski płot , wskoczyła na sąsiada podwórko tylko po to żeby się wykąpac w oczku :[ jeszcze trochę i sąsiedzi nas na taczkach wywiozą albo zgłoszą do tv :[ Quote
Ania :) Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 :o dobrze , ze nie masz takich sasiadow jak ja , bo juz dawno by jakąś straż miejska wezwali albo coś gorszego zrobili:/ w szczególności jedną sasiadka jest pieprznieta :/ tu niby miła , zagada , psy glaszcze i do nich gada , a za plecami potrafi tak obgadac , ze włos się na głowie jeży jakie bzdury wymysla :/ Quote
łamAga Posted September 1, 2016 Author Posted September 1, 2016 1 godzinę temu, Ania :) napisał: :o dobrze , ze nie masz takich sasiadow jak ja , bo juz dawno by jakąś straż miejska wezwali albo coś gorszego zrobili:/ w szczególności jedną sasiadka jest pieprznieta :/ tu niby miła , zagada , psy glaszcze i do nich gada , a za plecami potrafi tak obgadac , ze włos się na głowie jeży jakie bzdury wymysla :/ Tacy sąsiedzi są najgorsi :/ My mamy szczescie że obok nas mieszkają akurat Ci sąsiedzi , tam mieszka młode małżeństwo , mają po 24 lata , rodzice tego chłopaka mieszkają w niemczech i wracają tylko raz na jakiś czas ale ogolnie to też "swoi" ludzie , gdyby to padło na sąsiadów którzy mieszkają po przeciwnej stronie to już by nie było tak wesoło :/ i tego własnie się boimy że w koncu Oni zawiadomią władze :/ dlatego niestety Qwendi bedzie musiała iść na łancuch za kazdym razem jak bedziemy wychodzili z domu , mam nadzieje ze chociaż to poskutkuje ehhhh Quote
Ania :) Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 32 minut temu, dOgLoV napisał: Tacy sąsiedzi są najgorsi :/ My mamy szczescie że obok nas mieszkają akurat Ci sąsiedzi , tam mieszka młode małżeństwo , mają po 24 lata , rodzice tego chłopaka mieszkają w niemczech i wracają tylko raz na jakiś czas ale ogolnie to też "swoi" ludzie , gdyby to padło na sąsiadów którzy mieszkają po przeciwnej stronie to już by nie było tak wesoło :/ i tego własnie się boimy że w koncu Oni zawiadomią władze :/ dlatego niestety Qwendi bedzie musiała iść na łancuch za kazdym razem jak bedziemy wychodzili z domu , mam nadzieje ze chociaż to poskutkuje ehhhh No reszta sasiadow mam nawet spoko , a ta jest wyjątkowo złośliwa. Przed nami mieszkał tu Kamila wuja to jego do skarbówki zgłosiła a bo tak jej coś kiedyś chamsko odpowiedział i myślała , ze się tym zemsci... Oj Qwenducha co żeś nawyrabiala... Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 O 28.08.2016 o 21:34, Ania :) napisał: Hahaha ej ale ostatnio w galerii ktoś dziecko miał na smyczy ! Normalnie miało szelki i smycz -.- U Nas jest taka baba co synka swego zawsze na szelkach i smyczy prowadzi... Quote
Ania :) Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Niczym babcia Piotrusia w Koglu Moglu :p Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 16 godzin temu, Ania :) napisał: Niczym babcia Piotrusia w Koglu Moglu :p Kasia , Kasia , ja chce do Kasi :D Koterski jest The Best :D w tym filmie oczywiście :P Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 żebyście nie zapomnieli jak wygląda Qwendi :P no i dowód że jeszcze jej nie przerobiłam na dywan :P Quote
Recommended Posts