Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, dOgLoV napisał:

U nas dzisiaj byla masakra , Ania może potwierdzić chociaż dzien spedziła w klimie :P ale nic mi nie było , to żal bylo nie skorzystać ;)

A tu dowód na to że Qwendi brakuje którejś klepki :P

DSC09509.JPG

Ahahah a

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

To tam u Was na polach jest jakieś bajorko ? Ale chyba niezbyt czyste ? :p 

Kiedyś to było bajorko , ładna woda tam była a teraz prawie jej nie ma i same glony w niej są , Qwendi do teraz Wali jak nie wiem :/ w ogóle już niedługo nie bedzie można tam chodzić bo tam własnie budują obwodnice :/ musielismy przechodzić przez tunel dla zwierząt żeby przejść z jednego pola na drugie :D

DSC09463.JPG

Posted

Już tyle czasu się tam wybieram ale ciągle nie ma kiedy :p w tygodniu to tam nie można a weekendy albo pracuje albo zapomnę żeby tam jechać :p a do tego bajorka psow bym nie wpuscila jakby miały tak capic ;p

Posted
Teraz, Angi napisał:

jeso, myslalam ze masz wozek na smyczy ahahha

Hahaha ej ale ostatnio w galerii ktoś dziecko miał na smyczy ! Normalnie miało szelki i smycz -.-

Posted

Już tyle czasu się tam wybieram ale ciągle nie ma kiedy :p w tygodniu to tam nie można a weekendy albo pracuje albo zapomnę żeby tam jechać :p a do tego bajorka psow bym nie wpuscila jakby miały tak capic ;p

Ojjjj capiały by nieziemsko :D w sumie to tam nie ma za bardzo po co iść , trzeba koniecznie znaleźć inną miejscówkę ;)

1 minutę temu, Angi napisał:

jeso, myslalam ze masz wozek na smyczy ahahha

okulista zaprasza :D :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ojjjj capiały by nieziemsko :D w sumie to tam nie ma za bardzo po co iść , trzeba koniecznie znaleźć inną miejscówkę ;)

Jak znajdziecie to mów :) bo nasz Las już mi się znudził , czasem jeżdżę do innego lasu ale w nim często rowerzystów można spotkać albo jeżdżące traktory itd a w tym "moim" nigdy nikogo nie spotkałam :p 

Posted

Jak znajdziecie to mów :) bo nasz Las już mi się znudził , czasem jeżdżę do innego lasu ale w nim często rowerzystów można spotkać albo jeżdżące traktory itd a w tym "moim" nigdy nikogo nie spotkałam :p 

No własnie tam "na obwodnicy" dzisiaj też pełno rowerzystów , terenówek , motokrosów :/ 

jak znajdziemy to na pewno dam znać , Sebek mówi dzisiaj " moglismy sie z Ania umówić Qwendi by miała towarzystwo " :D ale go uświadomiłam że w pracy jesteś :P

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

No własnie tam "na obwodnicy" dzisiaj też pełno rowerzystów , terenówek , motokrosów :/ 

jak znajdziemy to na pewno dam znać , Sebek mówi dzisiaj " moglismy sie z Ania umówić Qwendi by miała towarzystwo " :D ale go uświadomiłam że w pracy jesteś :P

Za 2 tygodnie mam weekend wolny to gdybyście się wybierali możecie dac znać :p 

Posted
9 minut temu, Ania :) napisał:

Za 2 tygodnie mam weekend wolny to gdybyście się wybierali możecie dac znać :p 

Będę pamietać :D a masz wolną i sobote i niedziele tak ? bo w sobote to ja pewnie będe w pracy ;)

Posted
9 minut temu, dOgLoV napisał:

Będę pamietać :D a masz wolną i sobote i niedziele tak ? bo w sobote to ja pewnie będe w pracy ;)

Tak , weekend mam cały wolny :) 

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

Hahaha ej ale ostatnio w galerii ktoś dziecko miał na smyczy ! Normalnie miało szelki i smycz -.-

Na niektóre dzieci jest potrzebne :P

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Na niektóre dzieci jest potrzebne :P

Ale to dziecko darlo się w nieboglosy ;p matka ściągnęła mu te szelki i od razu był spokoj :p 

Posted

Qwendi przeszła samą siebie , pod naszą nieobecność przeskoczył betonowy płaski płot , wskoczyła na sąsiada podwórko tylko po to żeby się wykąpac w oczku :[ jeszcze trochę i sąsiedzi nas na taczkach wywiozą albo zgłoszą do tv :[

Posted

:o dobrze , ze nie masz takich sasiadow jak ja , bo juz dawno by jakąś straż miejska wezwali albo coś gorszego zrobili:/ w szczególności jedną sasiadka jest pieprznieta :/ tu niby miła , zagada  , psy glaszcze i do nich gada , a za plecami potrafi tak obgadac , ze włos się na głowie jeży jakie bzdury wymysla :/ 

Posted
1 godzinę temu, Ania :) napisał:

:o dobrze , ze nie masz takich sasiadow jak ja , bo juz dawno by jakąś straż miejska wezwali albo coś gorszego zrobili:/ w szczególności jedną sasiadka jest pieprznieta :/ tu niby miła , zagada  , psy glaszcze i do nich gada , a za plecami potrafi tak obgadac , ze włos się na głowie jeży jakie bzdury wymysla :/ 

Tacy sąsiedzi są najgorsi :/ My mamy szczescie że obok nas mieszkają akurat Ci sąsiedzi , tam mieszka młode małżeństwo , mają po 24 lata , rodzice tego chłopaka mieszkają w niemczech i wracają tylko raz na jakiś czas ale ogolnie to też "swoi" ludzie , gdyby to padło na sąsiadów którzy mieszkają po przeciwnej stronie to już by nie było tak wesoło :/ i tego własnie się boimy że w koncu Oni zawiadomią władze :/ dlatego niestety Qwendi bedzie musiała iść na łancuch za kazdym razem jak bedziemy wychodzili z domu , mam nadzieje ze chociaż to poskutkuje ehhhh

Posted
32 minut temu, dOgLoV napisał:

Tacy sąsiedzi są najgorsi :/ My mamy szczescie że obok nas mieszkają akurat Ci sąsiedzi , tam mieszka młode małżeństwo , mają po 24 lata , rodzice tego chłopaka mieszkają w niemczech i wracają tylko raz na jakiś czas ale ogolnie to też "swoi" ludzie , gdyby to padło na sąsiadów którzy mieszkają po przeciwnej stronie to już by nie było tak wesoło :/ i tego własnie się boimy że w koncu Oni zawiadomią władze :/ dlatego niestety Qwendi bedzie musiała iść na łancuch za kazdym razem jak bedziemy wychodzili z domu , mam nadzieje ze chociaż to poskutkuje ehhhh

No reszta sasiadow mam nawet spoko , a ta jest wyjątkowo złośliwa. Przed nami mieszkał tu Kamila wuja to jego do skarbówki zgłosiła a bo tak jej coś kiedyś chamsko odpowiedział i myślała , ze się tym zemsci... 

Oj Qwenducha co żeś nawyrabiala...