łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 hej hej laski ;) Przed chwilą miałam swoja pierwszą jazde autem SAMA !!!! młody zgubił bucik i na necie laska mi napisała że bucik jest w biedronce , ale ta biedronka jest na drugim koncu miasta a Sebek oglądał mecz i powiedzial że nigdzie nie jedzie , więc mówie " to sama pojade" myslalam ze mi nie da auta i powie że ok to pojedzie a On mówi " ok" hahahahaha to pojechałam , lepiej mi sie jechało niż z nim bo nikt mi nie marudził :D Ale najważniejsze że mam bucika ! bo to były nowe buciki i takie które mi sie podobały bo ani za duzo wyciete ani za duzo zabudowane , akurat takie na teraz ;) No to teraz zdrówko , nie znalazłam niestety fortuny rabarberowej ;( więc pije czarną ;) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Skopiuje z fb :D bo dawałam ogłoszenie że zgubiłam ;) A ten to znajdka kochana :P Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Niebieskie <3 ostatnio strasznie polubilam ten kolor Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Niebieskie <3 ostatnio strasznie polubilam ten kolor A ja kiedyś bardzo lubiłam błekit , wszystko kupowałam w tym kolorze a pozniej jakos tak zakochałam sie w zielonym i zieleń zawsze wygrywa z niebieskim :D Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 I teraz Aga jeździj jak najwięcej bez Sebka skoro tak Ci łatwiej ;) Pamiętaj, praktyka czyni mistrza :) P.S. Pocieszę Cię, że każdy facet marudzi jak kobieta prowadzi :D Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: I teraz Aga jeździj jak najwięcej bez Sebka skoro tak Ci łatwiej ;) Pamiętaj, praktyka czyni mistrza :) P.S. Pocieszę Cię, że każdy facet marudzi jak kobieta prowadzi :D Dokładnie , musze jezdzić i musze sama ! ;) Bodzian tez tak marudzi ? " zmień bieg" , "jedz dalej od krawężnika" , "jedz szybciej" itd do zrzygania :/ No a tak wygląda mój tajemniczy "lek" :D i mega jeżyny u mamusi na działce :D Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Twoj lek wyglada jak suple od moich psow ahahaha Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Bodzian tez tak marudzi ? " zmień bieg" , "jedz dalej od krawężnika" , "jedz szybciej" itd do zrzygania :/ Już nie, bo zrobiłam już jakieś 200tyś km ;) Ale na początku mojej kariery z prawkiem też marudził :D 3 minuty temu, Angi napisał: Twoj lek wyglada jak suple od moich psow ahahaha Też mi to przypomina jakieś suple ;) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Mi to bardziej Amfe przypomina :D ale póki co to szału nie ma po braniu tego , może trzeba poczekać bo dopiero 2gi dzien to biorę , mam nadzieje ;) Magda to Ty driver jestes pełną parą :D :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Dzisiaj babka w Cauflandzie patrzyła na mnie i na Sebka jak na niespełna rozumu ludzi hahahahaha jak dochodzilismy do kasy to mowie do Sebka "adoptujmy psa" :D bo zakochałam sie w tym "Oli" psiaku <3 i opowiadam mu że u Oli jest taki słodziak itd a On nic , cisza , i przy kasie wyleciał do mnie " a Tynormalna jesteś ?" buahahahaha babka nie wiedziała o co chodzi hahahahaha pozniej mi mówi " a My w Ostrowie nie mamy schroniska że ja mam po psa tak daleko jechać ? " hahahahaha i kłótnia oczywiście że w żadnym wypadku "małego"psa bla bla bla , a w samochodzie mówi do mnie " no ale ja Ci nie bronie wziąć tego psa , chcesz go ?" ja mowie " chce" a ten wyciągnął "wielkie działa" i mówi " ok ale rezygnujesz z Kanara" ehhhhhhhhhhhhhhhh Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 16 minut temu, dOgLoV napisał: Mi to bardziej Amfe przypomina :D ale póki co to szału nie ma po braniu tego , może trzeba poczekać bo dopiero 2gi dzien to biorę , mam nadzieje ;) Magda to Ty driver jestes pełną parą :D :P No na pewno trzeba troche pobrac :) co to dokladnie jest? Moze tu o efekt placebo chodzi :D Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: No na pewno trzeba troche pobrac :) co to dokladnie jest? Moze tu o efekt placebo chodzi :D No własnie gdyby to było placebo to by na mnie zadziałało bo ja bardzo wierze że mi to pomoże , bo chce żeby mi coś w koncu pomogło ehhh To jest zeolit , sproszkowana skała mineralna , smakuje jak kreda , ale o tym to musisz poczytać bo tego nie da sie tak wlasnymi słowami napisac ;) Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 On nie jest u mnie, a w przytulisku :P Fajowski jest :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: On nie jest u mnie, a w przytulisku :P Fajowski jest :P Wiem wiem , dlatego w cudzysłowiu napisałam że "Oli" , przepiekny jest , gdyby Sebek był inny to jutro bym po niego nawet jechała :/ ale On nie chce "małego" psa w domu ;( mówi że takie psy hałas robią ;( Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Nie jest aż taki mały :D a może jeszcze urośnie, bo ma ok. 6 miesięcy Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 28 minut temu, dOgLoV napisał: Magda to Ty driver jestes pełną parą :D :P Wiesz, prawko mam od 13 lat, to trochę czasu jest ;) No i jak pracowałam, to dziennie jakieś 60km robiłam, do tego jeszcze jakieś wypady do koleżanki, na zakupy....I rocznie sama robię jakieś 20-30tyś.km ;) Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Bier go :D on nie jest mały to M :P a kanar z uszami to fujka haha :D no i mam wrazenie, ze u mnie na osiedlu gorszy halas robia wieksze psy wlasnie. Skad zamowilas ten zeolit? Moze ja zamowie :P Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 A mi zaraz stuknie 2 lata z prawkiem :P :o Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Nie jest aż taki mały :D a może jeszcze urośnie, bo ma ok. 6 miesięcy No tak ale w porównaniu do Tybka i kanara czy nawet Onka to maleństwo ehhh ja go chce !!!! ;( 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wiesz, prawko mam od 13 lat, to trochę czasu jest ;) No i jak pracowałam, to dziennie jakieś 60km robiłam, do tego jeszcze jakieś wypady do koleżanki, na zakupy....I rocznie sama robię jakieś 20-30tyś.km rocznie ;) Ja mam do pracy 6 km i sie boje jechac ale po dzisiejszej jezdzie stwierdzam że dam rade :D No to niezle sie najezdziłaś ;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: Ominelas mnie -_- Nic nowego :D Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: Bier go :D on nie jest mały to M :P a kanar z uszami to fujka haha :D no i mam wrazenie, ze u mnie na osiedlu gorszy halas robia wieksze psy wlasnie. Skad zamowilas ten zeolit? Moze ja zamowie :P Przeleciał mi ten post :D Wzieła bym go ale pozniej bede tylko wysłuchiwała od Sebka :/ Ja zamawiałam z tej strony http://zdrowie.uzdrawianie.org/zeolit-200g-p-134.html polecił mi ją kolega który tam własnie to zamawia , jego siostra w czasie pylenia też nie dawała rady a od kiedy to zażywa alergia zniknęła jak ręką odjął , tylko że Ona brała to juz miesiac przed pyleniem to moze zaczelo działać zanim zaczęło pylić ;) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 6 minut temu, Aleksa. napisał: A mi zaraz stuknie 2 lata z prawkiem :P :o Ty oewnie duzo jezdzisz to masz już wprawe :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nic nowego :D hahahaha no tak bywa :P Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 "Usuwa bezsennosc, nerwice, depresje" ojej, cos dla mnie. Moze zamowie, choxiaz ja mam problem z zatrybieniem w podawaniu psom supli a co dopiero sobie.. :P Quote
Recommended Posts