łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam zdj "Wow Aga dała mu normalny widelec !" :p Haha No to oby lek pomógł :) Hahahahaha no , zaszalałam :D Oby pomogły i oby nie zaszkodziły ;) Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Oby pomogły i oby nie zaszkodziły ;) To drugie ważniejsze ;) Quote
Tyśka) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Hej :) Arbuz jest pyyycha, ale ja ogólnie owocolubna jestem. Aga, jeśli Cię to pocieszy, to mnie też cholernie męczy alergia... Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 19 godzin temu, Tyś napisał: Hej :) Arbuz jest pyyycha, ale ja ogólnie owocolubna jestem. Aga, jeśli Cię to pocieszy, to mnie też cholernie męczy alergia... Ja też w sumie lubie różnego rodzaju owoce :) zaraz ide jeszcze wszamać arbuza czekając az mi sie woda na kawe zagotuje żeby na dogo posiedziec przy kawce :P Ja już trace nadzieje ze mi cos pomoże ale dzisiaj rano wzielam pierwsza dawke tajemniczego leku i oczy nie swedziały mnie w ogóle :D katar jaki jest taki był no ale czego chcieć od pierwszego dnia zażywania czegokolwiek ;) Qurwa ceny chyba powaliło , a raczej producentów , byłam dzisiaj pytac o folie na ekran telefonu bo moja poległa , musiała sie widocznie gdzieś zadrzeć i pozniej szybko poszło a za szybką znalazły sie prucha i wszystko odeszło , stwierdziłam ze wezme teraz przód- tył bo silikon mi też zżółknął , no i babka mi zajebala cene 70zł , rynce mi opadły i podziekowałam , musze poszukac na allegro pewnie bedzie taniej :/ Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 No to se qurwa zjadłam arbuza , poszłam do kuchni , otwieram lodówkę a tam nawet skórka nie została ;[ no wiec zjadłam chleb z kiełbasa i musztardą buahahahahahahaha Mama Ty se sprzątaj a ja i tak zrobię po swojemu :D Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 15 minut temu, dOgLoV napisał: No to se qurwa zjadłam arbuza , poszłam do kuchni , otwieram lodówkę a tam nawet skórka nie została ;[ no wiec zjadłam chleb z kiełbasa i musztardą buahahahahahahaha Fajny arbuz z tej kiełbasy Fortuna wiśniowa też dobra ;) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Fajny arbuz z tej kiełbasy Fortuna wiśniowa też dobra ;) Buahahahahahahahaha wolała bym jednak arbuza w oryginale :P Wiśni nie lubie :P a jutro zapoluje na rabarberową :D Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 7 minut temu, dOgLoV napisał: Buahahahahahahahaha wolała bym jednak arbuza w oryginale :P Wiśni nie lubie :P a jutro zapoluje na rabarberową :D To jutro sobie kup nowego :P Fajny ma posmak, nie znasz się :P Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To jutro sobie kup nowego :P Fajny ma posmak, nie znasz się :P A pewnie że se kupie ! a Sebek ma w pape za to że zjadł całego :P nie no może by mi smakował bo niektóre wisniowe rzeczy smakują czereśniowo ale wole nie ryzykować :P Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja coś ostatnio zajadam się malinami :P malinki tez uwielbiam <3 a moja mama ma na ogródku jeżyny , ja pierdziele jakie giganty urosły <wow> a jakie pyszne <3 Quote
Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 U mnie na ogrodzie są malinki, śliwki, agrest (ale nie ta pora, już ich nie ma), porzeczki.... same smaczności <3 W lecie najwięcej czasu spędzam nie przed lodówką, a w ogrodzie :D Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Lubię placek z jeżynami :) Ja jeszcze takiego nie jadłam ale chodzi za mna placek z dzemem i bitą śmietaną :D Teraz, Tyś napisał: U mnie na ogrodzie są malinki, śliwki, agrest (ale nie ta pora, już ich nie ma), porzeczki.... same smaczności <3 W lecie najwięcej czasu spędzam nie przed lodówką, a w ogrodzie :D Ja też łaże po ogrodzie i wyżeram :D teraz dojrzewają gruszki , dzisiaj sobie urwałam jedną , pyszna była ;) Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ale to taki placek drożdżowy, z jeżynami, a po upieczeniu dużo cukru pudru :) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Ale to taki placek drożdżowy, z jeżynami, a po upieczeniu dużo cukru pudru :) O to może być dobry , cukier puder pewnie jeżyny osłodzi bo zdarzają się kwaskowe bardzo ;) Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: O to może być dobry , cukier puder pewnie jeżyny osłodzi bo zdarzają się kwaskowe bardzo ;) Nie dobry, ale pyyyyyyyyyyyyyyyyszny :) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie dobry, ale pyyyyyyyyyyyyyyyyszny :) Ty mnie nie kuś !!!! bo ja na prawde sie w drzwi niebawem nie zmieszczę :P Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ty mnie nie kuś !!!! bo ja na prawde sie w drzwi niebawem nie zmieszczę :P Nikt Ci nie każe zjadać całego placka :D Podziel się z rodziną :P Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nikt Ci nie każe zjadać całego placka :D Podziel się z rodziną :P Ja zawsze sie dzielę :D :P Jak robie place to połowe wioze do mamy :P Ide spać bo mnie cos muli a młody ma lekki katar i może w nocy sie budzić :/ No to dobranoc cioteczki ;) Quote
Recommended Posts