*Magda* Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Aga, mój znajomy tutaj, poszedł do lekarza pierwszego kontaktu ze swoją alergią. Ten lekarz preferuje naturalne metody leczenia. Podał mu jakiś zastrzyk na bazie naturalnych składników i alergia bardzo mu złagodniała ;) Zapytam kolegę jak do nas wpadnie czy wie dokładnie co to było. Może w PL też jest dostępny ;) Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 3 godziny temu, *Magda* napisał: Aga, mój znajomy tutaj, poszedł do lekarza pierwszego kontaktu ze swoją alergią. Ten lekarz preferuje naturalne metody leczenia. Podał mu jakiś zastrzyk na bazie naturalnych składników i alergia bardzo mu złagodniała ;) Zapytam kolegę jak do nas wpadnie czy wie dokładnie co to było. Może w PL też jest dostępny ;) Oooo zapytaj zapytaj , każda podpowiedz jest dobra bo trochę sie boje tak mocno zwiekszac dawki leku bez konsultacji z lekarzem ale jak tego nie zrobie to też ciężko bo sie dusze .... Taki mamy narożnik ;) Quote
angineuuka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Ja dzisiaj mam jakies zalamanie lrzez alergie, przez to jeezcze tak dziwnie sie czuje. Ledwo sues Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Ja dzisiaj mam jakies zalamanie lrzez alergie, przez to jeezcze tak dziwnie sie czuje. Ledwo sues Ja zużyłam od wczoraj pół buteleczki kropli które zawsze pomagały mi od razu , oczy mogła bym sobie wydrapać , i tak dziwnie drętwieje , w poludnie musiałam sie przykryć bo normalnie mnie trzęsło zimno , ja rozumiem że akurat jest silne pylenie bylicy ale ja już jestem na podwójnej dawce leku :/ Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Bardzo ładna ta kanapa! :) Dziekuje :* ale miała być z całkiem innego materiału , tzn nam sie wydawało że to bedzie inny materiał ;) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Dziekuje :* ale miała być z całkiem innego materiału , tzn nam sie wydawało że to bedzie inny materiał ;) W każdym razie wygląda super! Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: W każdym razie wygląda super! Miło że się podoba :D ;) Quote
angineuuka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 To juz wiem od czego zdycham, I <3 bylica, k**wa. Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 20 minut temu, Angi napisał: To juz wiem od czego zdycham, I <3 bylica, k**wa. Noooo bylica teraz pyli najbardziej dlatego ja też zdycham , we wrzesniu bede musiała odstawic leki przed testami , mam nadzieje ze juz nie bedzie nic pylić bo nie dam rady ;) Quote
mar....ka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Rogóweczka na wygodną wygląda, a z alergiami współczuję Quote
Ania :) Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Swietny narożnik! Ja żałuję że nie wzięłam połączenia z żółtym a bałam się trochę tego koloru ze będzie za ostro wyglądać. I wzięliśmy w sumie troche przez Kamila beżowo brązowy. A o czarno czerwonym bym w ogole nie pomyślała a wygląda ekstra! Ale zawsze można obić nowym materiałem więc to też nie katastrofa :p Quote
mar....ka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Na moim monitorze, to granatowo czerwony. A ja mam szary z abry. Kiedyś lubiłam ostrzejsze kolory, teraz coraz bardziej wybieram stonowane. Dzisiaj miałam spięcie z TZ em przy kafelkach. On barwy, ja biel....w końcu nic nie wybraliśmy do łazienki Quote
Ania :) Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 5 minut temu, majoka napisał: Na moim monitorze, to granatowo czerwony. A ja mam szary z abry. Kiedyś lubiłam ostrzejsze kolory, teraz coraz bardziej wybieram stonowane. Dzisiaj miałam spięcie z TZ em przy kafelkach. On barwy, ja biel....w końcu nic nie wybraliśmy do łazienki Ja na dole w pokoju mam szarą kanapę :) Ale tutaj mam szaro biały pokój z dodatkami zielonymi ;) łazienkę mamy białą z polaczeniem płytek o fakturze drzewa :) Kamil za dużo przy łazience nie miał do gadania :p Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Dzięki laski ;) Ja ciągle ubolewam nad ty nietrafionym materiałem :/ a do obicia mam już jeden narożnik , biały ale nie mam pojęcia gdzie się z tym udać ;) Mi się podobł czarno biały ale w eko skórze a u nas ten materiał odpada no i ten czarno czerwony jakoś mi sie spodobał , no trudno , musi już taki być ;) Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 A co do płytek to biel z zielenią był by mega :D Quote
Ania :) Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: A co do płytek to biel z zielenią był by mega :D Bo Ty lubisz kolor zielony :p ja początkowo chcialam biało szara (kocham szary!) Ale kamil stanowczo nie chcial i powiedział ze w takim razie remontu nie robimy :p no to chociaż na to się zgodzilam do reszty się nie wtracal :p Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Bo Ty lubisz kolor zielony :p ja początkowo chcialam biało szara (kocham szary!) Ale kamil stanowczo nie chcial i powiedział ze w takim razie remontu nie robimy :p no to chociaż na to się zgodzilam do reszty się nie wtracal :p Sebastian zawsze powtarza że gdyby gowno było zielone to dla mnie było by sliczne buahahahaha Kamil miał racje bo biały i szary jest ładny ale zielen tak ożywia wnętrze na pewno ;) Quote
Ania :) Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Sebastian zawsze powtarza że gdyby gowno było zielone to dla mnie było by sliczne buahahahaha Kamil miał racje bo biały i szary jest ładny ale zielen tak ożywia wnętrze na pewno ;) No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;) Sorry Aga ze u Ciebie :p Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Aga, nawet fajny kolorystycznie ten narożnik ;) Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 17 godzin temu, Ania :) napisał: No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;) Sorry Aga ze u Ciebie :p ładna łazienk,zielony super pasuje :) Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;) Sorry Aga ze u Ciebie :p Podoba mi się bardzo , nie dosyć że zieleń to jeszcze drewno , ja jestem troche upodobaniem z czasów PRL-u i chciała bym cały korytarz w drewnie :D 5 godzin temu, *Magda* napisał: Aga, nawet fajny kolorystycznie ten narożnik ;) Dzięki :* Tylko ta czerwien miała byc bardziej "kurewska" niż jest a materiał myśleliśmy że będzie całkowicie inny ;) Dzisiaj byliśmy u mojej cioci na wsi , ale ma mega słodkie małe kotki <3 jednego mam fotki , zaraz dam jak pomniejsze a drugiego rudego nie mam bo Sebek nie zrobił ;( no i ma dwa psy , jednego Sebastian też nie sfocił a drugiego mam ale to w kojcu , bo wiecie ja to na wsi , psy trzyma sie w kojcu ;( Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;) Sorry Aga ze u Ciebie :p a pokazuj a co heheh tez mi się podoba Ale tak Wam tylko powiem jako starsza koleżanka, że jak człowiek zrobi mieszkanko to sobie mieszka z dumą , aż za parę lat odwiedzi np. świeżo poślubioną koleżankę z nowym domkiem i odkrywa iż te swoje super mieszkanko nie jest takie super:) Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 6 minut temu, majoka napisał: a pokazuj a co heheh tez mi się podoba Ale tak Wam tylko powiem jako starsza koleżanka, że jak człowiek zrobi mieszkanko to sobie mieszka z dumą , aż za parę lat odwiedzi np. świeżo poślubioną koleżankę z nowym domkiem i odkrywa iż te swoje super mieszkanko nie jest takie super:) Coś w tym jest ;) Ale ja nie mam jeszcze wyremontowanego więc mi to nie grozi :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 21 minut temu, dOgLoV napisał: Tylko ta czerwien miała byc bardziej "kurewska" niż jest a materiał myśleliśmy że będzie całkowicie inny ;) Skąd ja to znam :P Chciałam czerwone ściany w sypialni. Kupiliśmy 2 czerwone pigmenty, żeby był bardzo intensywny ten czerwony. I co? I mam ledwo bladoróżowe ściany :D O matko, shelti w kojcu Quote
Recommended Posts