Ania :) Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 No ekstra !! W końcu się udało :D brawoooo :))))) Quote
łamAga Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 11 godzin temu, *Magda* napisał: Same się nie rozdupcyły :P A Fabian mokry golasek wyszedł prześlicznie :) W sumie to prawie same :P Dziękuję laseczki :* cieszę się jak nie wiem <radocha> wreszcie moje dziecko nie bedzie musiało w deszczu , śniegu i mrozie być wożone w wózku <radocha> Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 7 godzin temu, Aleksa. napisał: Tylko nie zabij nikogo na tej drodze ;P Postaram się :D 6 godzin temu, Ania :) napisał: Będziemy się mijać teraz na drogach :p najważniejsze żebyśmy na siebie nie "wpadły" :D wczoraj byłam w galerii bo młody zgubił sandałka i musiałam poszukać nowych i była w "torebkach" jakaś inna babka , Ty tylko w weekendy jesteś ? ;) Quote
Ania :) Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 2 godziny temu, dOgLoV napisał: najważniejsze żebyśmy na siebie nie "wpadły" :D wczoraj byłam w galerii bo młody zgubił sandałka i musiałam poszukać nowych i była w "torebkach" jakaś inna babka , Ty tylko w weekendy jesteś ? ;) Haha noo :p Wczoraj miałam wolne ;) my pracujemy dzień na dzień. Np wczoraj miałam wolne , dzisiaj pracuje , środa wolna , czwartek piątek praca i sobota niedziela wolna , a przyszły tydzień odwrotnie ;) czasem jak któraś z nas potrzebuje wolne to trochę inaczej się układa grafik ale w większości tak to wygląda :) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 13 godzin temu, Ania :) napisał: Haha noo :p Wczoraj miałam wolne ;) my pracujemy dzień na dzień. Np wczoraj miałam wolne , dzisiaj pracuje , środa wolna , czwartek piątek praca i sobota niedziela wolna , a przyszły tydzień odwrotnie ;) czasem jak któraś z nas potrzebuje wolne to trochę inaczej się układa grafik ale w większości tak to wygląda :) Aaaa to takie buty , dobrze że możecie sie jakoś tam dogadać w razie co ;) 3 godziny temu, *Magda* napisał: Hejka kierowco :) Hello ;) jeszcze nie całkie kierowca ze mnie bo nie mam prawka w portfelu :P Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Już te kilka dni wytrzymasz :P Tyle wytrzymałam to i te kilka dni wytrzymam :P Na razie i tak nie wierze że tego dokonałam :P Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Widzisz, pisałam że w końcu Ci się uda :P Największą głupotą, byłoby poddanie się, bo oblałaś ;) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Widzisz, pisałam że w końcu Ci się uda :P Największą głupotą, byłoby poddanie się, bo oblałaś ;) Wiem ale byłam bliska rezygnacji , błedem z mojej strony było zapisanie sie na kurs i robienie go na szybko , pozniej musiałam ten blad naprawić i dopiero sie udało ale niestety długo to trwało , najważniejsze że się udało i mam to z głowy wreszcie ;) Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Mam coś dla Ciebie :P Jak znowu napiszesz, że jesteś gruba, to przypomnij sobie to: :P 1 Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Buahahahahahahahahahahaha dobre :D Ja się poświęce i momo mega bałaganu w tym pokoju pokaże Wam filmik jaki Fabian jest grzeczny , tzn jak potrafi usiedzieć w miejscu , a zaznaczam że On tak potrafi cały dzień :P tylko niech się filmik zgra na yt :P Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 A ja ściągam filmik z telefonu :P Jak go już ściągnę i wrzucę na kompa, to poznacie moje dobre serce, skoro już mam nowego telefona :D Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: A ja ściągam filmik z telefonu :P Jak go już ściągnę i wrzucę na kompa, to poznacie moje dobre serce, skoro już mam nowego telefona :D Juhuuuu czekamy :D 1 Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Fabian stepuje :D On ma za mało miejsca :P jak ma "wybieg" to biega tak samo tylko głośniej :P Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Mój mężulek taki cudny :) Musisz wziąć i go troche spokoić bo osiwieje całkiem :Pi bedziesz miała siwą teściową :P Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Musisz wziąć i go troche spokoić bo osiwieje całkiem :Pi bedziesz miała siwą teściową :P Dlatego ktoś kiedyś wymyślił farbę do włosów :P Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dlatego ktoś kiedyś wymyślił farbę do włosów :P ja mam tak zniszczone włosy że od dłuższego juz czasu uzywam tylko szamponetek :P Quote
Recommended Posts