angineuuka Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Bier Aga i to szybko :) co dwa psy to nie jeden. Quote
3 x Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Aga przyjdzie ten czas, że będziecie mieli kolejnego my po Michu też niby nie chcieliśmy ale napatoczyła nam się Zorka to wzieliśmy do poszukania nowego domu od śmierci Michaśka minęły wtedy chyba 3 miesiące teraz po Fredziu też jestemy zdanie, że na razie nie ale prawda jest tak, że jak jest Prodziu łatwiej nam się pozbierać bez Fredzia Qwendi się nie filcuje? Prodziak wiecznie ma coś za uszami ;) ale ponieważ wiesz jak jest u nas z wystawami to mu wycinam na chamca ;) czytając wpisy śmiem twierdzić, ż eten kto nei ma tybcia nie wie co to naprawdę fajne wyczesywanie psa ja też rokrocznie wyczesuję Gałgana ;) bo to jest ... fajne z nich takimi kępaki wychodzą ale takimi wielkimi wielkimi, fajnie jest jak się rozgarnie sierśc i tam widać gdzie już 'odchodzi' itylko myk tam czesadło i kilka czesnięć i już drugi szczeniak wyczesany obok leży i można go sobie wziąć na wynos ;) 1 Quote
Ania :) Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Doskonale Cię rozumiem Aga. Też tak cały czas myślałam... Przyjdzie czas ze zdecydujesz się na psiaka ;) Quote
angineuuka Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Oo wlasnie Aga, bez bicia sie przyznaje ze zapomnialam!! :< Wszystkiego najlepszego!!!! Quote
łamAga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Dziękuje laseczki :* :* :* :* Dzisiaj mi doszla pościel , wreszcie w kolorkach jakie chciałam i cala , nie podarta ;) mam fote ale nie zgrałam , jutro wam pokaże ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Czyli dostałaś pościel na urodziny :P Tak wyszlo :D Dzisiaj mi Sebek ale dojebał :P Dzwonie do niego : Ja: przyjedziesz po mnie do pracy i zawieziesz mnie do lekarza bo potrzebuje skierowanie do alergologa na już bo inaczej mnie nie zarejestrują na NFZ ? Sebek : A nie mogę Ci załatwić od weta ? przy okazji jak pojadę z Qwendą ? Ja: no oszalałeś ? przecież ja człowiekiem jestem Sebek : w twoim przypadku to nie duża rożnica :P 1 Quote
łamAga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: dobrze że mi jeszcze jeść nie podaje w psich miskach :P jeszcze mi pozniej coś dowalił ale nie pamietam co to bylo :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Uważaj, żeby Ci do kawy psich kulek nie dosypał :P Bo mój jeden brat zrobił taki kawał drugiemu Quote
łamAga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Uważaj, żeby Ci do kawy psich kulek nie dosypał :P Bo mój jeden brat zrobił taki kawał drugiemu bleeeee pewnie sie zdziwił jak to łyknął :P takie gluty nasiąkniete w kawie to pewnie nic smacznego :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Zauważył dopiero pod koniec kawy, bo to leżało na dnie :D Quote
Ania :) Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Agus wszystkiego co najlepsze! Spełnienia wszystkich marzeń :*:* :)) Quote
łamAga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Zauważył dopiero pod koniec kawy, bo to leżało na dnie :D mógl se po kawie pomymlać kuleczki :D 6 minut temu, Ania :) napisał: Agus wszystkiego co najlepsze! Spełnienia wszystkich marzeń :*:* :)) dziękuje Aniu :* :* :* :* Quote
Aleksa. Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Taaa, a moja siostra chciała się odegrać swojemu byłemu, a teraz znowu są razem xd wiecie co od*ebała jak nie byli ze sobą ? Jako że pracują razem, to robiąc mu kawe dolewała mu po trochu olej rycynowy..nie wiem ile dni, ale tydzień z kibla nie wstawał :D wg mnie przesadziła chociaż śmiesznie :D 1 Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 No nieźle..... ale przekret z tej Twojej siostry :D Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Pewnie zadowolony nie był ;) Pewnie już nigdy nie wypije kawy sporządzonej przez Oli siostre :P Nie mam czasu na siłownię więc siłownia przyszła do mnie :D kupiłam sobie orbitreka , pół godziny "biegania" i gacie mokre :D Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: A ja się zastanawiał gdzie się podziewasz :P Wróciłam z pracy zjadłam obiad i pojechałam do mamy na działke zani wróciłam była 20 , młody do spania a mama poszła ćwiczyć ;) A taka pościel przyszła , czyli taka jaka miała być ;) Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Kamil na orbiterku ćwiczy :p ja nie mogę się zmotywować xd Pościel śliczna :) ja ostatnio wspomniałam przy Kamila mamie że muszę kupić pościel to ta nam kupiła na dzień dziecka dwa komplety :p i kaska zaoszczedzona <3 Quote
Recommended Posts