*Magda* Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Aguś, będzie dobrze ;) Lilianka, moja bratanica, ta co nie może kakao (czyli też czekolady), ma się całkiem dobrze ;) Rozmawiajcie z Fabianem, tłumaczcie mu dużo czemu tej czekolady nie może, proponujcie mu zamienniki (np. biała czekolada) i będzie ok ;) Fabian jest malutki i będzie zły, będzie płakał, stękała, ale nie jest głupiutki i pewnego dnia zrozumie, że nie zawsze będzie mógł jeść to co inne dzieci; ) Quote
Oscar Patric Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Oj biedaczek,wiem co to alergia skórna,już 2 lata się z nią męczę,robisz mu badania u Alergologa? Quote
mar....ka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 teraz co drugie dziecko ma alergie, więc głowa do góry (od 2 lat Gaba łapała uczulenie jakby na słońce, wszędzie opryszczka i twarz spuchnięta). Okazało się , że to jednak ,że to uczulenie nie na promienie słoneczne, a na krem z filtrem z daxa 30- ka. Im więcej była smarowana, tym gorzej. Dopiero na zeszłych wakacjach wyłapałam zależność. Kupiłam z Lirene i jest ok. Quote
*Magda* Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 7 godzin temu, Oscar Patric napisał: Oj biedaczek,wiem co to alergia skórna,już 2 lata się z nią męczę,robisz mu badania u Alergologa? Takim małym dzieciom nie robi się testów, dopiero w wieku 4 lat ;) Quote
Aleksa. Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 34 minut temu, *Magda* napisał: Takim małym dzieciom nie robi się testów, dopiero w wieku 4 lat ;) a badanie z krwi ? Quote
*Magda* Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Z tego co się orientuję, to u tak małych dzieci, nawet badanie krwi nie jest miarodajne i wątpliwe, żeby lekarz je w ogóle zlecił w tym momencie :/ Quote
Aleksa. Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 57 minut temu, *Magda* napisał: Z tego co się orientuję, to u tak małych dzieci, nawet badanie krwi nie jest miarodajne i wątpliwe, żeby lekarz je w ogóle zlecił w tym momencie :/ A ok! Najlepszego Mamuśka Quote
łamAga Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Dokładnie , dzieciom robi się badania od 4 roku życia :/ Ja własnie mam nadzieję że z wiekiem mu ta alergia minie ;) Dziękuję córeczko :* :* :* :* Mam jakieś fotki psie podwórkowe , coś tam dodam ale są niezbyt ostre bo Sebek mi przestawił na "swoje oczy " a ja nie sprawdzałam jak wyszły :P Quote
łamAga Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Przykulała się :D załamana jestem swoją wagą :P 1 Quote
łamAga Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To na niej nie stawaj :P buahahaha postawie ją w kącie za kare :P Quote
*Magda* Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: buahahaha postawie ją w kącie za kare :P Dobra myśl ;) Quote
jolkablaszczyk Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 widać młoda gubi futro... swoją drogą ja to mam bzika na punkcie futra i u mnie by nie przeszły takie wypadające frędzle... aż korci, żeby to powyciągać :D Quote
łamAga Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: widać młoda gubi futro... swoją drogą ja to mam bzika na punkcie futra i u mnie by nie przeszły takie wypadające frędzle... aż korci, żeby to powyciągać :D Oj gubi , gubi , zaniedbaliśmy ją trochę , tłumaczę to brakiem czasu chociaż sama wiem że każde wytłumaczenie jest dobre :/ Quote
Ania :) Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Co tu się dzieje ... dziecko zamykają w wielkiej klatce z groźnym potworem , walki psow i myśli że jak postawi wielki kolorowy tunel to ktoś pomyśli że dobra matka ... oj nie dobrze :p Quote
*Magda* Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Aguś, nie wiem kiedy tu teraz zajrzysz :( Wiem, że nie będzie Ci teraz łatwo. Aż sama ryczę jak to piszę Trzymaj się Neronku. Mam nadzieję, że nic Cię nie bolało. I że jesteś teraz szczęśliwy za Tęczowym Mostem... Quote
Ania :) Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Matko kochana co się stało ? :((( ręce mi się trzęsą i nie wiem co napisać :((( trzymajcie się :( Quote
Recommended Posts