Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja suka mi raz uciekła, ale jak pół roku miała i była milutka. A chłopcy... Lucek 2 razy, na polach, Puffi z 5 razy, ale na zasadzie "ty sobie wołaj, a ja idę, bo tam szła niedawno suczka z cieczką". Ale za to tak mnie wkurzył...

Posted

Ale wiecie , psu sie nie wierzy , niech by co któremu odbiło i mogło by być nie fajnie , na szczescie obyło sie bez niemiłych sytuacji ;)

Dzisiaj miałam plus tego że młody szybko wstaje , spie sobie i nagle słysze jak młody śpiewa , myśle sobie " co On tam szybko dzisiaj wstał , przecież jeszcze nawet 5 nie ma " ( na 5tą mam ustawiony budzik ) , ale coś mnie tknęło i zerknęłam na zegarek a tam 6:15 , jak wyskoczyłam z łóżka to o mało o sufit się nie roztrzaskałam , i mówie do Sebka " budzik mi nie dzwonił " a On patrzy na mnie jak na debilke i mówi " jak Ci nie dzwonił ja zaciskałaś " buahahahahahaha ja nic takiego nie pamietam ....

No i oczywiscie znowu dzisiaj zdycham , nos mam jak renifer Rudolf , oczy jak cpun i w ogóle , ale udało mi sie zdobyć recepte na leki , moze wreszcie pomogą ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Hahahaha funny.gif

Zdążyłaś do pracy?

Na autobus nie zdążyłam bo mialam o 6:18 wiec pojechalam rowerem , zimno było jak diabli, wiatr wiał nieamowicie ale zdążyłam dojechać , szybko sie przebrałam było za 5 i se mowie pójde chociaż kawe z automatu wypije bo padne ( nie lubie tej kawy ale z braku laku i kit dobry ) sięgam do plecaka a portfela nie ma , został w torbie od wózka :D 

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

I kawy nie było :P

Byla bo sie okazalo ze na kluczyku od automatu mam 1 zł i mi wystarczylo na kawe , ale na tą jeszcze bardziej niedobrą niż zawsze biorę :D ale zawsze jakąś tam " kawe" łykłam ;)

Posted
22 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

fajnie macie :)

ja mam też godzinę 22:13 a za oknem biały dzień..... dzie polarny... i tak do sierpnia... dopiero potem zacznie sie ściemniac prędzej..... ehh...

Nie zazdroszczę , ja lubie jak wieczorem jest ciemno , wtedy jakoś lepiej odpoczywam ;)

Posted

Cieszyłam się że Fabian tak jak mamusia uwielbia świeże suche bułeczki , ale po zjedzeniu bułki zawsze jest cały wysypany na policzkach drobnymi czerwonymi chrostkami ;( tak jak miała Maryśka i ma zresztą do dziś ehhh

nie wiem czy na zdjęciu będzie widać jego czerwone policzki ;)

20160518_165051.jpg

20160518_182701.jpg

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

A po razowych bułkach też tak ma?

Razowych jeszcze mu nie dawałam szczerze mówiąc , mam tylko nadziej że nie będzie alergikiem po mnie ;(

Posted
23 godzin temu, Aleksa. napisał:

Strasznie ma czerwone. Nie dawaj mu tego świństwa :P

Bułki są pychota <3

Ale się dzisiaj wqurwiłam , doszła pościel , nie dość że nie taki kolor co chciałam to jeszcze " popuszczana " na szewkach :/grrrr

20160519_163045.jpg

Posted

Chciałam machnąć ręką , mama mi miała zszyć maszyną to co trzeba i po krzyku ale stwierdziłam że nie popuszcze bo tamta miała fajne kolorki i zestawienie a ta mi się nie widzi :/ wiec im napisałam e-maila i dołączyłam fotki , przeprosili i prosili o wyrozumiałość , mam im ja odesłać na ich koszt a Oni odeślą mi dobrą pościel w zamówionych kolorach , bawienia w uj z tą reklamacją bo musze wypełnić ankiete reklamacyjną i wydrukować taki papier który mam pokazac na poczcie żeby wiedzieli że koszta przesyłki pokrywa tamta firma ale się zaparłam i pobawie sie z tymi papierami ;)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A mojego posta znowu nie widziała :P

Buahahahahahahahahahahahahaha dore :D ale nie , dziekuję :P wolała bym jednak nie mieć w ogóle dziary :P