*Magda* Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Hahaha, niech się przyzwyczaja, bo będzie jeszcze gorzej ;) Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Hahaha, niech się przyzwyczaja, bo będzie jeszcze gorzej ;) Dokładnie ;) Ona nie lubi hałasów a młody drze się cały czas , i trzaska wszystkim czym się da :D Quote
Ania :) Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Hej Aga ;) Czytałam u Magdy ze w media byłaś ale w galerii ? Dlaczego mnie nie odwiedzilas ? :p Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Ania byłam w media markcie w kaliszu :P ale w galerii już 2 razy Cie szukałam i nie znalazłam ;( byłam na stoisku z torebkami koło Douglasa i koło wyjścia od strony optyka i nigdzie Ciebie nie było .... Hello mamusiu :D Quote
angineuuka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ania byłam w media markcie w kaliszu :P ale w galerii już 2 razy Cie szukałam i nie znalazłam ;( byłam na stoisku z torebkami koło Douglasa i koło wyjścia od strony optyka i nigdzie Ciebie nie było .... Hello mamusiu :D Bawila sie z toba w chowanego ahaha 1 Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Jak tam w pracy? W pracy szaleją :/ co chwilę by nam norme podnosili i ciagle łażą i patrzą nam na ręce :/ oszaleć idzie ;) 6 minut temu, Angi napisał: Bawila sie z toba w chowanego ahaha Pewnie tak :P a oba razy byłam w weekend kiedy Ania powinna być w pracy :P Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Neron ostatnimi czasu ma przejeb....e :P 1 Quote
*Magda* Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 29 minut temu, dOgLoV napisał: W pracy szaleją :/ co chwilę by nam norme podnosili i ciagle łażą i patrzą nam na ręce :/ oszaleć idzie ;) Nie jest tak źle, skoro mi odpisywałaś podczas pracy :P A na ostatnim zdjęciu, nieźle się Fabian "wyłożył" :D Quote
Aleksa. Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Dobrze, że te legowisko takie duże :D i Fabian się mieści :D Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie jest tak źle, skoro mi odpisywałaś podczas pracy :P A na ostatnim zdjęciu, nieźle się Fabian "wyłożył" :D Ale widziałaś jakie emotki wstawiałam w pośpiechu :P Taaaa luzak hehe 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dobrze, że te legowisko takie duże :D i Fabian się mieści :D A jakie opiaszczone :P Quote
*Magda* Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ale widziałaś jakie emotki wstawiałam w pośpiechu :P Ważne, że pisałaś :P Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: To posprzątaj :D Ola wiesz ile razy dziennie ja sprzątam to legowisko ? a Neron wróci z dworu wejdzie na nie i pełno piachu :/ a młody i tak zaraz szedł sie kąpać więc mógł się pokulać :P 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ważne, że pisałaś :P starałam się :P Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 9 minut temu, Aleksa. napisał: To posprzątaj :D Prawie ;) jeszcze ma troche kataru i ślini się jeszcze jak nie wiem , ale ogólnie już jest ok ;) jutro już jedzie do babci ;) Quote
*Magda* Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Theoś też mi kaszlał od poniedziałku, ale od razu dostał syropki i już dziś jest prawie idealnie :) Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Theoś też mi kaszlał od poniedziałku, ale od razu dostał syropki i już dziś jest prawie idealnie :) My podawalismy syropki i nic nie pomogło , dopiero te inhalacje dały rade ;) Niedawno zapisałam się na karnet , ilość wejśc nieograniczona , na wszystkie obiekty sportowe w ostrowie , kaliszu i ostrzeszowie a dzisiaj sie wykresliłam bo stwierdziłam że i tak czasu nie bede miała żeby tam chodzić ehhhhhh pozostaje mi się kulać :/ Quote
Ania :) Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: Ania byłam w media markcie w kaliszu :P ale w galerii już 2 razy Cie szukałam i nie znalazłam ;( byłam na stoisku z torebkami koło Douglasa i koło wyjścia od strony optyka i nigdzie Ciebie nie było .... Hello mamusiu :D Od strony optyka jest stoisko z walizkach podroznymi :p tam mnie nie ma xd Ja jestem na tym stoisku na przeciwko Cubusa no i w sumie koło douglasa też :p jak siedzę to zza portfeli może mnie nie być widać ale to wejdź tam i udaj ze chcesz coś kupić to zobaczysz kto siedzi :p Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Od strony optyka jest stoisko z walizkach podroznymi :p tam mnie nie ma xd Ja jestem na tym stoisku na przeciwko Cubusa no i w sumie koło douglasa też :p jak siedzę to zza portfeli może mnie nie być widać ale to wejdź tam i udaj ze chcesz coś kupić to zobaczysz kto siedzi :p aaaaaaa no tak , jak się w pracy siedzi to tak później jest :P ale tam była jakaś inna pani :P Quote
Ania :) Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: aaaaaaa no tak , jak się w pracy siedzi to tak później jest :P ale tam była jakaś inna pani :P U mnie w pracy się książki czyta a w między czasie klientów obsługuje :p To może kiedyś na mnie trafisz :D Swoją drogą na karnet się zapisalas ale jaki ? :p Quote
łamAga Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Tak to można pracować :D Trafie na pewno kiedyś , za kazdym razem ide koło tego stoiska , jak jestem to zawsze jest to weekend ;) Na multisport , fitness , siłownia , joga , sauna itd :P Quote
Ania :) Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 W następny week pracuje zapraszam :p O łał no to nieźle :) Quote
Recommended Posts