Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Hahaha, niech się przyzwyczaja, bo będzie jeszcze gorzej ;)

Dokładnie ;)

Ona nie lubi hałasów a młody drze się cały czas , i trzaska wszystkim czym się da :D

Posted

Ania byłam w media markcie w kaliszu :P ale w galerii już 2 razy Cie szukałam i nie znalazłam ;( byłam na stoisku z torebkami koło Douglasa i koło wyjścia od strony optyka i nigdzie Ciebie nie było ....

Hello mamusiu :D

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Ania byłam w media markcie w kaliszu :P ale w galerii już 2 razy Cie szukałam i nie znalazłam ;( byłam na stoisku z torebkami koło Douglasa i koło wyjścia od strony optyka i nigdzie Ciebie nie było ....

Bawila sie z toba w chowanego ahaha

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Jak tam w pracy?

W pracy szaleją :/ co chwilę by nam norme podnosili i ciagle łażą i patrzą nam na ręce :/ oszaleć idzie ;)

6 minut temu, Angi napisał:

Bawila sie z toba w chowanego ahaha

Pewnie tak :P a oba razy byłam w weekend kiedy Ania powinna być w pracy :P

Posted
29 minut temu, dOgLoV napisał:

W pracy szaleją :/ co chwilę by nam norme podnosili i ciagle łażą i patrzą nam na ręce :/ oszaleć idzie ;)

Nie jest tak źle, skoro mi odpisywałaś podczas pracy :P

A na ostatnim zdjęciu, nieźle się Fabian "wyłożył" :D

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie jest tak źle, skoro mi odpisywałaś podczas pracy :P

A na ostatnim zdjęciu, nieźle się Fabian "wyłożył" :D

Ale widziałaś jakie emotki wstawiałam w pośpiechu :P

Taaaa luzak hehe

2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Dobrze, że te legowisko takie duże :D i Fabian się mieści :D

A jakie opiaszczone :P

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

To posprzątaj :D

Ola wiesz ile razy dziennie ja sprzątam to legowisko ? a Neron wróci z dworu wejdzie na nie i pełno piachu :/ a młody i tak zaraz szedł sie kąpać więc mógł się pokulać :P

2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ważne, że pisałaś :P

starałam się :P

Posted
9 minut temu, Aleksa. napisał:

To posprzątaj :D

Prawie ;) jeszcze ma troche kataru i ślini się jeszcze jak nie wiem , ale ogólnie już jest ok ;) jutro już jedzie do babci ;)

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Theoś też mi kaszlał od poniedziałku, ale od razu dostał syropki i już dziś jest prawie idealnie :)

My podawalismy syropki i nic nie pomogło , dopiero te inhalacje dały rade ;)

Niedawno zapisałam się na karnet , ilość wejśc nieograniczona , na wszystkie obiekty sportowe w ostrowie , kaliszu i ostrzeszowie a dzisiaj sie wykresliłam bo stwierdziłam że i tak czasu nie bede miała żeby tam chodzić ehhhhhh pozostaje mi się kulać :/

Posted
Godzinę temu, dOgLoV napisał:

Od strony optyka jest stoisko z walizkach podroznymi :p  tam mnie nie ma xd 

Ja jestem na tym stoisku na przeciwko Cubusa no i w sumie koło douglasa też :p jak siedzę to zza portfeli może mnie nie być widać ale to wejdź tam i udaj ze chcesz coś kupić to zobaczysz kto siedzi :p 

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Od strony optyka jest stoisko z walizkach podroznymi :p  tam mnie nie ma xd 

Ja jestem na tym stoisku na przeciwko Cubusa no i w sumie koło douglasa też :p jak siedzę to zza portfeli może mnie nie być widać ale to wejdź tam i udaj ze chcesz coś kupić to zobaczysz kto siedzi :p 

aaaaaaa no tak , jak się w pracy siedzi to tak później jest :P ale tam była jakaś inna pani :P 

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

aaaaaaa no tak , jak się w pracy siedzi to tak później jest :P ale tam była jakaś inna pani :P 

U mnie w pracy się książki czyta a w między czasie klientów obsługuje :p 

To może kiedyś na mnie trafisz :D 

Swoją drogą na karnet się zapisalas ale jaki ? :p

Posted

Tak to można pracować :D

Trafie na pewno kiedyś , za kazdym razem ide koło tego stoiska , jak jestem to zawsze jest to weekend ;)

Na multisport , fitness , siłownia , joga , sauna itd :P