mar....ka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Zdrowia dla Fabianka, ze śmiercią tej dziewczynki to jakaś masakra, przecież mogło być coś z serduszkiem, jakiś ucisk w główce , no masę możliwości. Straszne.... A ciocia pewnie jeszcze młoda, jak małe wnuczki miała. Przykre..... Quote
*Magda* Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 3 godziny temu, Angi napisał: Bo nie ma kogo innego :P Opiekę mogą tylko rodzice, a jak wiadomo rodziców jest dwoje :P Quote
łamAga Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Sebek nie pójdzie bo mówi że szef będzie zły , ja zobacze jak bedzie jutro bo dzisiaj jest lekko lepiej ale szału nie ma ;) Ciocia nie wiem ile dokładnie miała lat ale okolo 60tki była , lekarze stwierdzili że to jakaś niedrożność drug oddechowych :/ Właśnie zjadłam pół kilo pomelo , chyba sie ocielę :P Quote
łamAga Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Widzę że weszłam za późno i nikogo już nie ma ale niestety prędzej nie dałam rady , nawet weekendu nie poczułam a już jest po nim i jutro do pracy , masakra :/ No a teraz ide spac bo o 5tej pobudka ;) może jutro uda mi się tutaj z kimś pogadać ;) chętnie poczyta wypowiedzi mam , jak młodemu zrobic inhalacje , no za cholere jasną nie chce sobie dac jej zrobić po dobroci , musi być "walka" i placz , nie pomagają nawet reklamy ani piosenki , a bez inhalacji się niestety nie obędzie :/ ma mega katar i kaszel , do tego jeszcze ma w buźce afty , całe wargi ma poździerane :/ niby to wirusowe bo juz sie wystraszyłam ze od butelek i smoczków mimo iż często wyparzam , no i jeszcze ma zapalenie oczka , nic mu nie było i z dnia na dzien złapało go wszystko na raz , masakra .... Dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 O jaką opiekę wam chodzi? :D Moze inhalacja podczas snu? :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Aguś, ja Ci z inhalacją nie pomogę, bo Theodor w wieku Fabiana inhalacji nigdy nie miał :/ Pierwszą inhalację miała na jesieni, a to już miał ponad 3 latka i dużo dało mu się wytłumaczyć ;) Ola, chodzi o opiekę na dziecko podczas choroby, czyli nic innego jak chorobowe na dziecko ;) Quote
mar....ka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 16 godzin temu, dOgLoV napisał: Widzę że weszłam za późno i nikogo już nie ma ale niestety prędzej nie dałam rady , nawet weekendu nie poczułam a już jest po nim i jutro do pracy , masakra :/ No a teraz ide spac bo o 5tej pobudka ;) może jutro uda mi się tutaj z kimś pogadać ;) chętnie poczyta wypowiedzi mam , jak młodemu zrobic inhalacje , no za cholere jasną nie chce sobie dac jej zrobić po dobroci , musi być "walka" i placz , nie pomagają nawet reklamy ani piosenki , a bez inhalacji się niestety nie obędzie :/ ma mega katar i kaszel , do tego jeszcze ma w buźce afty , całe wargi ma poździerane :/ niby to wirusowe bo juz sie wystraszyłam ze od butelek i smoczków mimo iż często wyparzam , no i jeszcze ma zapalenie oczka , nic mu nie było i z dnia na dzien złapało go wszystko na raz , masakra .... Dobranoc ;) Fabian ma jeszcze smoka??? Dla bobasków są inhalatory ze smoczkiem. Nie wiem co ci doradzić. A jak już wszystko zawiedzie, to może spróbuj inhalować przy pomocy zwykłego garnka. Zagotuj np. majeranek z wodą, zakryj ręcznikiem i bawcie się w akuku. Zawsze to trochę pomoże . Quote
łamAga Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Ola podczas snu się nie da bo od razu sie budzi :/ Magda masz szczescie że Theoś nie mial jak był mały , jako 3 latek to nawet moze to oderać jako zabawe , a taki maluch to sie wkurza że coś mu tam leci :/ Majoka Fabian ma smoka , i mam inhalator ze smoczkiem , specjalnie taki kupowałam bo myślałam że go oszukam a On nie chce tego smoczka w ogole wziąć do buzi , jak by wiedział że to inny smoczek , w sumie to ma inny kształt ale jemu zazwyczaj nie przeszkadzają różne rodzaje smoczka , z garnkiem nie przejdzie bo On na wziewki z antybiotykiem , nie moge mu zrobić inhalacji z rumianku , ale dzisiaj podobno dał sobie zrobić ładnie inhalacje , zobaczymy jutro , Sebek mu robi bo ja jestem wtedy w pracy , pewnie czuje respect przed tatusiem a wie że z mamusią może sobie pozwolić na wywijanie hehehehe Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 No to jak Sebek daje radę, to niech się teraz tatuś wykaże ;) Zdrowie dziecka najważniejsze :) Quote
łamAga Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: No to jak Sebek daje radę, to niech się teraz tatuś wykaże ;) Zdrowie dziecka najważniejsze :) Tatuś ma dzisiaj jutro i pojutrze wolne , kamien z serca mi spadl że Fabian nie bedzie miał stycznosci ze Staśkiem , lepiej żeby go nie zaraził ;) Ale ogólnie jest już o niebo lepiej , katarek schodzi , wargi ma już w normie i oczko też lepiej ;) a wariuje tak że cały dom jego , co sekunde jest w innym miejscu ;) Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 No to w 3 dni powinien go podleczyć ;) A co się stało, że ma wolne? Wziął opiekę czy jakiś zaległy urlop? Quote
łamAga Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Tez tak sądze ;) Kierownik do niego zadzwonił czy by mógł wziac dzisiaj urlop bo ma dużo a blacha nie dojechała i nie ma co robić to Sebek powiedział że ok ale jutro i w środe też by chciał wolne ;) kierownik nie miał nic przeciwko ;) Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Widzisz jak to się fajnie zgrało z chorobą Fabiana ;) Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Dzięki Martuś ;) Wieczór dobry :) kurde dopiero usiadłam i pije kawe , kiedy ja bede miała więcej czasu .... Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Jak Fabian się wyprowadzi Buahahaha toś mnie pocieszyła :P jak najszybciej musze mu mieszkanie znaleźć :P Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wyprowadź go do teściowej :P A w życiu! wole nie mieć czasu dla siebie ! :P Quote
*Magda* Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Widzisz jak szybko rozwiązałam Twój problem :P Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Widzisz jak szybko rozwiązałam Twój problem :P Jesteś genialna w rozwiązywaniu moich problemów :D :P Ostatnio młody zaiwanił z tesciowej pokoju dwa pudełka tiktaków :D 1 Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Pewnie ona i tak myśli, że to Ty :P Nie bo Ona to widziała :P młody biega po całym domu :P nie idzie go już trzymać tylko u Nas :P nie zabrała mu ich ale pewnie para jej leciała z uszu że jej tam po pokoju łazi i zabiera różne rzeczy hehehehe Quote
Recommended Posts