Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taa ja mam zawsze przeboje jakieś :/ dzisiaj mi się okulary rozdupcyły hahahhaa

Ale w jaki śmieszny sposób , kierownik mnie opierdziela że za szybko sprzątam , ja patrze na niego a tu nagle mi okulary wybuchły , normalnie pękły na pół hahahahahaha On zaczął pizgac i mówie " ale to nie moja wina " na co mówie " właśnie że kierownika bo za głośno krzyczał" buahaha śnieszna sytuacja ale 5 stówek poszło się jeb....ać :/

Ania o super praca , lepsza niż u nas w hałasie i brudzie ;)

Posted

Fabian często się śmieje , a jak widzi aparat to już w ogóle :D

No Ola a ja dzisiaj zaspałam ;( qurwa nie weim co ja mam że zacisne komórke i zasypiam chyba w sekundzie , obudziłam się o godzine za późno , ale dałam rade zdążyć , bez kawy , śniadania ale na czas :P

A bez okularów to masakra , dzisiaj musiałam robić we firmowych plastikach , w głowie mi sie kręcilo i głowa mnie bolała , poszłam kupić chociaż zerówki i jakos sie premecze zanim wyrobie sobie nowe ehhhh

Magda a co ja moge za to że tak mam czas na dogo :P

Posted

Będę musiała zacząć tak robić bo już mnie cos trafia z tym zasypianiem , bez kawy nie funkcjonuje ;) a w pracy mamy tylko automaty , pije z nich kawe bo co mam zrobić ale to nie zastapi mi prawdziwej kawy ;)

Posted
9 minut temu, magdabroy napisał:

Aguś, musisz zrobić jak Bogdan ;) On kładzie telefon na drugim końcu pokoju, więc żeby go wyłączyć, musi wstać z łóżka ;)

Kiedyś tak zrobiłam, to wstałam wyłączylam budzik i wróciłam do łóżka :P wszystko na pół śpiąc :P

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, Ania :) napisał:

Kiedyś tak zrobiłam, to wstałam wyłączylam budzik i wróciłam do łóżka :P wszystko na pół śpiąc :P

Jesteś jeszcze lepsza niż Aga :D

4 minuty temu, dOgLoV napisał:

hahahahahahaha Magda , ja mogę czasami zrobić tak jak Ania :P ja nie pamietam nawet tego momentu jak zaciskam telefon , też musze robić to na spiku :P

Ale prawdopodobieństwo, że zaśpisz-maleje :P

Posted

ja musze coś upic ze skretnym kółkiem bo ten nasz sam nie skręca i jest ciężki w obsłudze :/

Qurwa ale dzieci maja pomysły , dzieciak z naszego powiatu powiesil sie na pasku po obejrzeniu serialu , akurat skojarzyłam serial bo sama go oglądam "pierwsza milosc " na bank bo tam Krysian sie powiesił ale go odratowali a ten chlopiec jest w stanie krytycznym :/ masakra :/

Posted
3 godziny temu, Aleksa. napisał:

Ostatnio tekst Marysi mnie zamurowal..

Robi cos tam z farbami, plastelina..kombinuje, kombinuje cos jej tam nie wychodzi i nagle mówi.`zaraz sie wku**ie` 

funny.giffunny.giffunny.gif

Ani ja, ani Bogdan nie używamy słowa "spier*alaj", więc od nas tego Theoś nie usłyszał. Jednak pewnego dnia, zamiast powiedzieć do Tory "spadaj", to powiedział do nie właśnie "spier*alaj"! Tłumaczę to sobie przejęzyczeniem, skoro my tego słowa w domu nie używamy. Albo usłyszał gdzieś od jakiegoś bystrego naszego znajomego :/