angineuuka Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 O 24.01.2016o13:56, magdabroy napisał: Co Wy wszyscy macie takie delikatne psy? :P Moja Tora chodzi po soli i nic jej w łapy nie jest ;) Moim tez nic nie jest. ;) Quote
*Magda* Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Angi, bo my i nasze psy jesteśmy twarde :D 1 Quote
łamAga Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 Taa ja mam zawsze przeboje jakieś :/ dzisiaj mi się okulary rozdupcyły hahahhaa Ale w jaki śmieszny sposób , kierownik mnie opierdziela że za szybko sprzątam , ja patrze na niego a tu nagle mi okulary wybuchły , normalnie pękły na pół hahahahahaha On zaczął pizgac i mówie " ale to nie moja wina " na co mówie " właśnie że kierownika bo za głośno krzyczał" buahaha śnieszna sytuacja ale 5 stówek poszło się jeb....ać :/ Ania o super praca , lepsza niż u nas w hałasie i brudzie ;) Quote
łamAga Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 Cos ostatnio nie możemy się tutaj zgrac ehhh teraz uciekam spac bo o 5 pobudka ;) Do juterka , może ktoś będzie na dogo ;) Quote
Ania :) Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Fabian z każdym zdjęciem co raz większy :) i zawsze radosny :) Quote
Aleksa. Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ja miałam dawno iść spać, bo o 5 wstaje...a dopiero włosy ide suszyc :P Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 10 godzin temu, dOgLoV napisał: Cos ostatnio nie możemy się tutaj zgrac ehhh Bo jak wchodzisz na dogo w godzinach, gdzie inni już śpią, to nic dziwnego :P Quote
marta1624 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Hejka :) Tak apropos moim psom sól też nie przeszkadza ;) A z okularami bosko wyszło, chociaż koszt teraz :/ Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Fabian często się śmieje , a jak widzi aparat to już w ogóle :D No Ola a ja dzisiaj zaspałam ;( qurwa nie weim co ja mam że zacisne komórke i zasypiam chyba w sekundzie , obudziłam się o godzine za późno , ale dałam rade zdążyć , bez kawy , śniadania ale na czas :P A bez okularów to masakra , dzisiaj musiałam robić we firmowych plastikach , w głowie mi sie kręcilo i głowa mnie bolała , poszłam kupić chociaż zerówki i jakos sie premecze zanim wyrobie sobie nowe ehhhh Magda a co ja moge za to że tak mam czas na dogo :P Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Aguś, musisz zrobić jak Bogdan ;) On kładzie telefon na drugim końcu pokoju, więc żeby go wyłączyć, musi wstać z łóżka ;) Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Będę musiała zacząć tak robić bo już mnie cos trafia z tym zasypianiem , bez kawy nie funkcjonuje ;) a w pracy mamy tylko automaty , pije z nich kawe bo co mam zrobić ale to nie zastapi mi prawdziwej kawy ;) Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 No to dziś telefon jak najdalej od łóżka :D Quote
Ania :) Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 9 minut temu, magdabroy napisał: Aguś, musisz zrobić jak Bogdan ;) On kładzie telefon na drugim końcu pokoju, więc żeby go wyłączyć, musi wstać z łóżka ;) Kiedyś tak zrobiłam, to wstałam wyłączylam budzik i wróciłam do łóżka :P wszystko na pół śpiąc :P 1 Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 hahahahahahaha Magda , ja mogę czasami zrobić tak jak Ania :P ja nie pamietam nawet tego momentu jak zaciskam telefon , też musze robić to na spiku :P Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: Kiedyś tak zrobiłam, to wstałam wyłączylam budzik i wróciłam do łóżka :P wszystko na pół śpiąc :P Jesteś jeszcze lepsza niż Aga :D 4 minuty temu, dOgLoV napisał: hahahahahahaha Magda , ja mogę czasami zrobić tak jak Ania :P ja nie pamietam nawet tego momentu jak zaciskam telefon , też musze robić to na spiku :P Ale prawdopodobieństwo, że zaśpisz-maleje :P Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Sprawdzimy jutro :P Ja ostatnio spie cały czas na stojąco :P jakiej firmy poleciły byście wózki spacerowe trójkołowe ? :P Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nie polecę wózka, bo ja mam 3w1, więc spacerówkę mam :P Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 ja musze coś upic ze skretnym kółkiem bo ten nasz sam nie skręca i jest ciężki w obsłudze :/ Qurwa ale dzieci maja pomysły , dzieciak z naszego powiatu powiesil sie na pasku po obejrzeniu serialu , akurat skojarzyłam serial bo sama go oglądam "pierwsza milosc " na bank bo tam Krysian sie powiesił ale go odratowali a ten chlopiec jest w stanie krytycznym :/ masakra :/ Quote
łamAga Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Trzeba uważac niezle , i słuchać to co do nas mówią :/ Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Theodor przynosi takie teksty z przedszkola, że wolę nie wiedzieć, co te niemieckie dzieci słuchają od swoich rodziców :/ Quote
Aleksa. Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ostatnio tekst Marysi mnie zamurowal.. Robi cos tam z farbami, plastelina..kombinuje, kombinuje cos jej tam nie wychodzi i nagle mówi.`zaraz sie wku**ie` 1 Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Ostatnio tekst Marysi mnie zamurowal.. Robi cos tam z farbami, plastelina..kombinuje, kombinuje cos jej tam nie wychodzi i nagle mówi.`zaraz sie wku**ie` Ani ja, ani Bogdan nie używamy słowa "spier*alaj", więc od nas tego Theoś nie usłyszał. Jednak pewnego dnia, zamiast powiedzieć do Tory "spadaj", to powiedział do nie właśnie "spier*alaj"! Tłumaczę to sobie przejęzyczeniem, skoro my tego słowa w domu nie używamy. Albo usłyszał gdzieś od jakiegoś bystrego naszego znajomego :/ Quote
Recommended Posts