Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooo niedługo bedziesz miala czas tylko na dziecięce fotki :) Może przez duże "M" będe miała ten weekend cały wolny to pojdziemy na psi spacerek i fotki będą , ale jak pojde do pracy to bedzie lipa a nie fotki , jak pracuje w sobote i to na popoludniu to w niedziele mi sie nawet nie chce isc na spacer :/ Angi jak możesz ! :P

Posted

Hej laseczki ;) Magda to ja nie lubie chandry jesiennej :P Talia zapraszamy czesciej :D chociaż z fotkami to u nas kiepsko ostatnio ;(

Właśnie zauważyłam :P

Posted

A hej hej ;)

Fabian jest malutki po mamusi jak zauważyła Olcia :D na pewno Theoś był większy od niego jak miał tyle samo miesięcy , tak dokładnie nie idzie go zmierzyć ale ubranka ma na 86 dopiero ;)

No i dupa , ode jutro do pracy na popołudniu , i znowu weekend zjebany :/

i smerfy jutro lecą a ja nie obejrze :P

Posted

Aga ja w każdą sobotę pracuje do 16, mam tylko niedziele wolne :p wiec nie narzekaj xd ale ja tak jeszcze w sumie do środy a później już wolne i musze szukać czegoś nowego :)

Posted

Ania współczuje takich godzin pracy :/

Hahahahhaha dobry demot :D

tylko wiesz rozmiar ciuszków a wielkość dziecka to dwie różne sprawy , Fabian jest tak ruchliwy że zmienic mu pieluszke to mission imposible a co dopiero jak bym miała zmierzyć jego długość hehehehe

Hejka Marta ;) i reszta ferajny :D

dzisiaj robie pierwsza w swoim życiu pizze :D ciekawe czy będziemy mieli obiad :D

no i dzisiaj ide na NS rolkowe :D

Posted

tylko wiesz rozmiar ciuszków a wielkość dziecka to dwie różne sprawy , Fabian jest tak ruchliwy że zmienic mu pieluszke to mission imposible a co dopiero jak bym miała zmierzyć jego długość hehehehe

Dlatego podejrzewam, że w tym samym wieku są podobnej wielkości ;)

Bo skoro miał wtedy 80cm, to na 100% ubierałam go w rozm.86 :P

Posted

Marta nastepnym razem Cie zaprosze bo wyszła nawet nawet :D

Magda zobaczymy dalej , Theoś jest teraz wysoki a Fabian to za bardzo nie ma po kim być wysoki ;)

Przejazd Nightskating udany :D było super :D teraz sie zastanawiam czy by sie za tydzien nie wybrac na przejazd do kalisza :D

No a teraz ide nynać bo o 5tej pobudka ;)

Posted

Nieee ;) do kalisza autem bo tam mam jakies 25 km a w kaliszu przejazd bedzie ulicami gdzieś w centrum jakies 18 km ;) ale nie wiem czy pojedziemy bo musieli bysmy miec kogoś kto by nam z młody na noc został bo przejazd jest w sobote wieczor zacznie sie okolo 20 zanim przejedziemy i wrócimy to bedzie koło 23 a rano w niedziele już jedziemy na wystawe , jak moja mama sie zgodzi to pojedziemy ;)