angineuuka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Kto by sie fotkami przejmowal :Pp Quote
łamAga Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Fakt , ja juz zapomniałam że to psie forum :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 U mnie też ostatnio fotek tyle co kot napłakał :D Nie długo w mojej galerii będzie jak u Angi :P Quote
łamAga Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Nooo niedługo bedziesz miala czas tylko na dziecięce fotki :) Może przez duże "M" będe miała ten weekend cały wolny to pojdziemy na psi spacerek i fotki będą , ale jak pojde do pracy to bedzie lipa a nie fotki , jak pracuje w sobote i to na popoludniu to w niedziele mi sie nawet nie chce isc na spacer :/ Angi jak możesz ! :P Quote
łamAga Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Kurde znowu nie moge dodawac zdjęć :/ Quote
Talia Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Hej laseczki ;) Magda to ja nie lubie chandry jesiennej :P Talia zapraszamy czesciej :D chociaż z fotkami to u nas kiepsko ostatnio ;( Właśnie zauważyłam :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Aguś, Fabian za niedługo ma roczek. Jestem ciekawa czy będzie w tym wieku większy niż mój Theodor czy może mniejszy :P Ile on ma teraz cm?? Quote
łamAga Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 A hej hej ;) Fabian jest malutki po mamusi jak zauważyła Olcia :D na pewno Theoś był większy od niego jak miał tyle samo miesięcy , tak dokładnie nie idzie go zmierzyć ale ubranka ma na 86 dopiero ;) No i dupa , ode jutro do pracy na popołudniu , i znowu weekend zjebany :/ i smerfy jutro lecą a ja nie obejrze :P Quote
Ania :) Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Aga ja w każdą sobotę pracuje do 16, mam tylko niedziele wolne :p wiec nie narzekaj xd ale ja tak jeszcze w sumie do środy a później już wolne i musze szukać czegoś nowego :) Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Hej pracusiu :) Aguś, to Fabian wcale nie taki malutki :P Aż wyciągnęłam Theosia książeczkę i w wieku 12 miesięcy miał 80 cm :P Quote
łamAga Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Ania współczuje takich godzin pracy :/ Hahahahhaha dobry demot :D tylko wiesz rozmiar ciuszków a wielkość dziecka to dwie różne sprawy , Fabian jest tak ruchliwy że zmienic mu pieluszke to mission imposible a co dopiero jak bym miała zmierzyć jego długość hehehehe Hejka Marta ;) i reszta ferajny :D dzisiaj robie pierwsza w swoim życiu pizze :D ciekawe czy będziemy mieli obiad :D no i dzisiaj ide na NS rolkowe :D Quote
*Magda* Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 tylko wiesz rozmiar ciuszków a wielkość dziecka to dwie różne sprawy , Fabian jest tak ruchliwy że zmienic mu pieluszke to mission imposible a co dopiero jak bym miała zmierzyć jego długość hehehehe Dlatego podejrzewam, że w tym samym wieku są podobnej wielkości ;) Bo skoro miał wtedy 80cm, to na 100% ubierałam go w rozm.86 :P Quote
łamAga Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Marta nastepnym razem Cie zaprosze bo wyszła nawet nawet :D Magda zobaczymy dalej , Theoś jest teraz wysoki a Fabian to za bardzo nie ma po kim być wysoki ;) Przejazd Nightskating udany :D było super :D teraz sie zastanawiam czy by sie za tydzien nie wybrac na przejazd do kalisza :D No a teraz ide nynać bo o 5tej pobudka ;) Quote
angineuuka Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Do kalisza na rolkach, daleko masz? Quote
łamAga Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Nieee ;) do kalisza autem bo tam mam jakies 25 km a w kaliszu przejazd bedzie ulicami gdzieś w centrum jakies 18 km ;) ale nie wiem czy pojedziemy bo musieli bysmy miec kogoś kto by nam z młody na noc został bo przejazd jest w sobote wieczor zacznie sie okolo 20 zanim przejedziemy i wrócimy to bedzie koło 23 a rano w niedziele już jedziemy na wystawe , jak moja mama sie zgodzi to pojedziemy ;) Quote
Recommended Posts