Aleksa. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Tego się nie płucze co 2h...2-3razy dziennie, a tabletkę typu vocaler, czy isla co 2h..mi pomogło, ale jak chcesz :) Quote
łamAga Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Ciiiii nie pyskowac ! myslalam ze isla to do płukania jest , ale jak tabletki to luzik , wypróbuje Olcia :* do pracy pojde głodna bo nie moge chleba ugryźć nawet ja nie wiem co mam z tym gardłem , przeciez to chyba nie od alergii .... Quote
Aleksa. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gagarin jest do płukania :D przecież już Ci kiedyś pisałam i podobno zapisałas sobie to gdzieś :P Quote
łamAga Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Noo ale to tylko nazwy nie wiedziałam co jest co :P mam nadzieje ze nie pomoże tylko na 2 dni :P Quote
Aleksa. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Bo jak się polepszy to nie możesz tego od razu odstawić :D jak się polepszy to ja bym nadal plukala 2-3 razy dziennie,a tabletkę co 3-4h Quote
*Magda* Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 znacie może jakis dobry lek na ból gardła ? już wymiękam , kilka dni mnie nie bolało a wczoraj wróciło ze zdwojoną siła , z bólu nie moge nawet buzi otworzyć :[ LEKARZ! Quote
łamAga Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Magda jak zwykle daje mądre rady :) A że kobiecie w ciąży się nie odmawia to jutro rano ide do lekarza , dzisiaj prawie nic nie jadłam a i z piciem miałam problem .... Chyba że sie obudze i bedzie brak bólu gardła ;) Quote
łamAga Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Hejka ;) ale tutaj tłumy dzisiaj :P Byłam z rana u lekarza , okazało się że to wcale mnie gardło nie boli <wow> tylko ucho .... dostalam leki i skierowanie do laryngologa , jak mi przez tydzien nie przejdzie to mam sie do niego wybrać ;) to ja sobie mogłam wpierdzielac tabletki na gardło paczkami i czekac aż mi przejdzie ;) Quote
Ania :) Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 To dobrze, że wszystko już wiadomo ;) także szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
marmara_19 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 i jak w pracy? u nas codziennie dodatkowe przerwy, magnez w tabletkach musujacych, woda do picia oprocz dystrybutora dostepnego non stop, takze w butelkach. lodowka na napoje, lody codziennie. Firma z koncem styczna zlikwidowala system 3 zmianowy(obejmowal on wybrane linie). Teraz mamy zmiany 1wsza i trzecia... Bo na drugiej jest zbyt goraco przy upalach.. Aczkolwiek jak dla mnie jest calkiem znosnie na tej wlasnie hali... Pracuje tu 1.5 roku. Wczesniej bywalam w wielu firmach z branzy automotiv.. i takiej bajki jak tu, nie bylo nigdzie;) Weszlam sie pochwalic troche i pokazac, ze jak firma chce to potrafi zadbac o pracownika. Walczcie o swoje! Quote
łamAga Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Hejka ;) dzisiaj o niebo lepiej , mogę już jeść normalnie bez bólu :D marmara_19 to gdzie Ty pracujesz ?? <wow> też tak chcę :D Quote
łamAga Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Się zorientowałam że na produkcji :P ale w jakim mieście :P Quote
łamAga Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 zaledwie 200 km różnicy a jaka rozbieżność traktowania pracowników :P Quote
*Magda* Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 200km to nie tak mało Aga, jak na polskie drogi :P Quote
Recommended Posts