Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciiiii nie pyskowac ! myslalam ze isla to do płukania jest , ale jak tabletki to luzik , wypróbuje Olcia :*

do pracy pojde głodna bo nie moge chleba ugryźć nawet ja nie wiem co mam z tym gardłem , przeciez to chyba nie od alergii ....

Posted

znacie może jakis dobry lek na ból gardła ? już wymiękam , kilka dni mnie nie bolało a wczoraj wróciło ze zdwojoną siła , z bólu nie moge nawet buzi otworzyć :[

LEKARZ!

Posted

Magda jak zwykle daje mądre rady :)

A że kobiecie w ciąży się nie odmawia to jutro rano ide do lekarza , dzisiaj prawie nic nie jadłam a i z piciem miałam problem ....

Chyba że sie obudze i bedzie brak bólu gardła ;)

Posted

Hejka ;)

ale tutaj tłumy dzisiaj :P

Byłam z rana u lekarza , okazało się że to wcale mnie gardło nie boli <wow> tylko ucho ....

dostalam leki i skierowanie do laryngologa , jak mi przez tydzien nie przejdzie to mam sie do niego wybrać ;)

to ja sobie mogłam wpierdzielac tabletki na gardło paczkami i czekac aż mi przejdzie ;)

Posted

i jak w pracy?

u nas codziennie dodatkowe przerwy, magnez w tabletkach musujacych, woda do picia oprocz dystrybutora dostepnego non stop, takze w butelkach. lodowka na napoje, lody codziennie.

Firma z koncem styczna zlikwidowala system 3 zmianowy(obejmowal on wybrane linie). Teraz mamy zmiany 1wsza i trzecia... Bo na drugiej jest zbyt goraco przy upalach.. Aczkolwiek jak dla mnie jest calkiem znosnie na tej wlasnie hali...

Pracuje tu 1.5 roku. Wczesniej bywalam w wielu firmach z branzy automotiv.. i takiej bajki jak tu, nie bylo nigdzie;)

Weszlam sie pochwalic troche i pokazac, ze jak firma chce to potrafi zadbac o pracownika. Walczcie o swoje!