łamAga Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 pewnie potrzebuje sztuki a wie że Sebastian lubi nocki ;) A ja mam urlop od 10 tego :D ale sie wybyczę :D Quote
*Magda* Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Ledwo pracę zaczęła, a już na urlop idzie :mad: Ok, Aguś. Ja niestety jestem teraz "śpiącą królewną" i mogę spać non stop, więc... ...dobranoc ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 no co , łapy mam całe w pęcherzach , należy mi się :P dobranoc królewno :D :* ;) Quote
Ania :) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Hej ;) Dobrze cos wyczytałam, że autko macie nowe ? Pochwal się jakie :D Ale Ci zazdroszczę z tym urlopem :P Quote
łamAga Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Grand scenika nabyliśmy , zalezalo nam na duzym bagażniku , mieszczacym 3 psy :D A Tobie sie nie nalezy letni 2 tygodniowy urlop ?? ;) Quote
Ania :) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Kamil choruje na ten samochód :P teraz ma zwykłego scenika, ale następny chce w grandzie właśnie :) No niestety nie, za krótko tu pracuje , bo dopiero od maja.. Quote
łamAga Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Autko fajne ;) ale przypał musiał oczywiscie być , pojechalismy do kolesia z Sebkiem i moim bratem , Sebek sie uparł ze musze jechac go obejrzec zebym mu pozniej nie narzekała ze mi sie ten samochód nie podoba , no to pojechałam , zaglądam do środka i równo z bratem powiedzielismy ja : bagażnik bym chciała zobaczyć brat: obejrzyj lepiej bagażnik bo Ty tam będziesz jeździła :D koleś spojrzał na nas jak na głupków a ja sie aż poplulam ze smiechu :D Ojjj a moze by Ci chociaż tydzien dali .... Quote
Ania :) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 hahaha to widze u Was to rodzinne :D ale samochodzik jest fajny, mi się one też mega podobają :) Quote
łamAga Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Taaaaa nigdy nie zapomne jak bylismy ze Sebkiem w galerii rowerami , przypinamy rowery , patrze a jedzie samochód ze świnkami i mówie do Sebka " patrz Twoja rodzinka jedzie " a On do mnie " Noooo moi teściowie " , koleś koło nas sie zaczal tak śmiac ze wchodzilismy do srodka a On jeszcze pizgał :D ja znałam taki kawał ale że Sebek tak na poczekaniu o nim pomyslal to sama byłam w szoku , ale pizgałam sie jeszcze w drodze do domu :D Mi sie w tym aucie podoba wlasnie duży bagaznik i mozliwosc przewozu 7 osób , w ogóle fajne jest to że to duże auto jest , komfort jazdy całkiem inny niż nasza starą poczciwą alfą , więc jak najbardziej polecam jak chcecie taki nabyć , nawet bym sie nie zastanawiała ;) Quote
Ania :) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 hahahaha dobraliście się niemożliwie :P No jak na razie to niecały rok jeździ tym scenikiem, ale kiedyś powiedział, że taki kupi :) Quote
marta1624 Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 A poleciałam auto zobaczyć na necie- świetnie wygląda! (A pisze jako "przeciwnik" dużych :p) Jaki kolor? Quote
*Magda* Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Hej Aguś :) nigdy nie zapomne jak bylismy ze Sebkiem w galerii rowerami , przypinamy rowery , patrze a jedzie samochód ze świnkami i mówie do Sebka " patrz Twoja rodzinka jedzie " a On do mnie " Noooo moi teściowie " , koleś koło nas sie zaczal tak śmiac ze wchodzilismy do srodka a On jeszcze pizgał :D Pamiętam jak to pisałaś kiedyś :D Quote
łamAga Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 hejka laseczki ;) Marta kolor biały :D Sebek nie jest kolorem zachwycony ale ja tak , mi się zawsze biale auta podobały <3 Quote
łamAga Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Hejjj Marta ;) bylismy dzisiaj z młodym w stadninie :D nie pojezdzilismy bo konie zajete kolonistami ale na konia wsiedlismy :D wejde pozniej moze jeszcze ktoś tutaj bedzie ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ja teraz jestem ;) A później, pewnie pójdę spać :P Quote
Naklejka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Też mam urlop od 10, ale jeszcze nie wiem, co z nim zrobię :P Duże auto to super sprawa, my też mamy 7miejscowe. Wyjazd z Jetsanem, przewożenie mebli to nie problem :D A i te 7 miejsc nieraz się przydało. Tylko jestem ciekawa, czy będę umiała tym jeździć... Quote
łamAga Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Angi ja tez jestem ale z doskoku ;) Magda jeszcze musze młodego wykąpać i dac mu jeść , usypianiem obarczę tatusia :D Aneta ja mam zamiar w urlop robić nic :D a to macie Zafire czy Granda ? ;) ja zawsze słyszę że wiekszym autem jeździ sie lepiej i łatwiej niż małym ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Magda jeszcze musze młodego wykąpać i dac mu jeść , usypianiem obarczę tatusia :D Aneta ja mam zamiar w urlop robić nic :D a to macie Zafire czy Granda ? ;) ja zawsze słyszę że wiekszym autem jeździ sie lepiej i łatwiej niż małym ;) Ja zaraz znikam spać :P Potwierdzam :) Quote
łamAga Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Ania ja tez tak twierdze <3 Magda śpij ile Ci potrzeba i dbaj o "naszą" dogomaniacką fasolkę <3 Marta ja się nigdy nie przemęczam :D Quote
Recommended Posts