Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamil choruje na ten samochód :P teraz ma zwykłego scenika, ale następny chce w grandzie właśnie :)

No niestety nie, za krótko tu pracuje , bo dopiero od maja..

Posted

Autko fajne ;) ale przypał musiał oczywiscie być , pojechalismy do kolesia z Sebkiem i moim bratem , Sebek sie uparł ze musze jechac go obejrzec zebym mu pozniej nie narzekała ze mi sie ten samochód nie podoba , no to pojechałam , zaglądam do środka i równo z bratem powiedzielismy 

ja : bagażnik bym chciała zobaczyć 

brat: obejrzyj lepiej bagażnik bo Ty tam będziesz jeździła :D

koleś spojrzał na nas jak na głupków a ja sie aż poplulam ze smiechu :D

Ojjj a moze by Ci chociaż tydzien dali ....

Posted

Taaaaa

nigdy nie zapomne jak bylismy ze Sebkiem w galerii rowerami , przypinamy rowery , patrze a jedzie samochód ze świnkami i mówie do Sebka " patrz Twoja rodzinka jedzie " a On do mnie " Noooo moi teściowie " , koleś koło nas sie zaczal tak śmiac ze wchodzilismy do srodka a On jeszcze pizgał :D

ja znałam taki kawał ale że Sebek tak na poczekaniu o nim pomyslal to sama byłam w szoku , ale pizgałam sie jeszcze w drodze do domu :D

Mi sie w tym aucie podoba wlasnie duży bagaznik i mozliwosc przewozu 7 osób , w ogóle fajne jest to że to duże auto jest , komfort jazdy całkiem inny niż nasza starą poczciwą alfą , więc jak najbardziej polecam jak chcecie taki nabyć , nawet bym sie nie zastanawiała ;) 

Posted

Hej Aguś :)

nigdy nie zapomne jak bylismy ze Sebkiem w galerii rowerami , przypinamy rowery , patrze a jedzie samochód ze świnkami i mówie do Sebka " patrz Twoja rodzinka jedzie " a On do mnie " Noooo moi teściowie " , koleś koło nas sie zaczal tak śmiac ze wchodzilismy do srodka a On jeszcze pizgał :D

Pamiętam jak to pisałaś kiedyś :D

Posted

Hejjj Marta ;)

bylismy dzisiaj z młodym w stadninie :D nie pojezdzilismy bo konie zajete kolonistami ale na konia wsiedlismy :D

wejde pozniej moze jeszcze ktoś tutaj bedzie ;)

Posted

Też mam urlop od 10, ale jeszcze nie wiem, co z nim zrobię :P 

Duże auto to super sprawa, my też mamy 7miejscowe. Wyjazd z Jetsanem, przewożenie mebli to nie problem :D A i te 7 miejsc nieraz się przydało. Tylko jestem ciekawa, czy będę umiała tym jeździć...

Posted

Angi ja tez jestem ale z doskoku ;)

Magda jeszcze musze młodego wykąpać i dac mu jeść , usypianiem obarczę tatusia :D

Aneta ja mam zamiar w urlop robić nic :D a to macie Zafire czy Granda ? ;) ja zawsze słyszę że wiekszym autem jeździ sie lepiej i łatwiej niż małym ;)

Posted

Magda jeszcze musze młodego wykąpać i dac mu jeść , usypianiem obarczę tatusia :D

Aneta ja mam zamiar w urlop robić nic :D a to macie Zafire czy Granda ? ;) ja zawsze słyszę że wiekszym autem jeździ sie lepiej i łatwiej niż małym ;)

Ja zaraz znikam spać :P

Potwierdzam :)