Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania teraz jak Qwendi wyliniała to okruszynka jest :P

Magda na kogoś musze zwalić :P a w zasadzie to nie kierownik jest winny ale to inna historia :P

a Onki niestety wszystkie takie tam były jak widac na fotkach :/

Iza niedługo wszyscy będą nabywac psy tej rasy z pseudo bo będą o wiele ładniejsze i wygladajace jak normalny Onek :/

Dziekujemy za buziaki , dla Was również ślemy buziaczki :* :* :* :*

Hello z południa :D

Sebastian zaczyna mi mącić w głowie , dzisiaj zadał mi pytanie " jesteś juz na 100% pewna co do Kanara ? a może CC ? " na wystawie napalałam sie na CC i podłapał , a twierdzi że jest wiekszy wybór w hodowlach u tej rasy ....

Posted

Haha to teraz namieszal :p jest jakaś hodowla cc kolo Grabowa, ale co to za hodowla, jakie psy mają to nie mam pojęcia. Ale zawsze mozna jechać sie zorientować, pobyć z tą rasą jeśli niedaleko byłaby taka możliwość :)

Posted

Stojąc wygląda tak 

DSC03888.JPG

nie ma może jakoś tragicznie tego zadu "opadniętego" ale jakiś taki garbaty jest ....

Magda to nie ja , to kierownik ;(

na poczatku była wersja ze ide na rano ale pozniej zmienił chyba zdanie i kazał mi przyjsc na popoludniu a juz nie chciałam marudzić bo chwile wczesniej odmówiłam przyjscia do pracy w sobote .... w piątek mam urlop wiec chociaz w piatek sie tutaj spotkamy ;)

a teraz ide nynac , weszłam tylko na chwilkę sprawdzić co tutaj sie działo ;)

dobranoc ;)

nie dbaja u Was o mlode matki? U nas "mamuski" dzieci do lat 4 nie pracuja w soboty ani nie robia nadgodzin. Kiedy temp na hali przekracza 30stopni to przerwy dodatkowe sa robione a nie "powieszone na tablicy ogloszen" jak to ma miejsce w wiekszosci zakladow. A jak jest mega goraco to przywoza nam lody;) No i zlikwidowali nam nocki... robimy tylko na 2zm;p 

Pozdro z gliwickiej strefy ekonomicznej;) 

p.s. Cekinek moj juz stary jest...  Tez sledze hodowle, wiem, ze na psa z Dorplant mam male szanse(linia uzytkowa).. Eksteriery coraz bardziej mi sie nie podobaja.. I tak teraz bladze miedzy uzytkami a malinami...

ps.2 kanary sa mega! ale tylko rey gladiator;) moje marzenie na starosc;)

p.s.3 cc latwiejsze, nie trzeba miec zgody, sa tez rozne typy.  mga fajne i stabilne psychicznie sa z gildi nieustraszonych. znam osobiscie pare sztuk;)

Posted

Iza niedługo wszyscy będą nabywac psy tej rasy z pseudo bo będą o wiele ładniejsze i wygladajace jak normalny Onek :/

Tego sie obawiam...

Dzien dobry ;)
Posted

Hej ciotki , jutro wam odpisze a teraz weszłam sie tylko przywitac i powiedzieć że własnie zaczynam weekend :D :D :D :D

ale nie wiem czy go skoncze bo chyba zaczynam sie psuć , od wczoraj znowu mnie tak napierdala gardło że sory za przeklenstwo ale inaczej tego bólu opisac nie idzie , żeby 4tygodnie bolało gardło i nic nie pomaga , znajomy tez tak miał , poszedł do lekarza i szpitalem sie skonczyło tylko ze On miał dodatkowo gorączke , i jak tu nie narzekać :[

wyżaliłam się , jadłam pół bochenka chleba ( i dziwie sie ze brzucha nie potrafie zrzucić :P ) i ide spać :P

a jeszcze jedno mi sie przypomniało , pracuje teraz z takimi dowcipnisiami , kurde my 4 dziewczyny a 30stu chłopa ;( no i teraz jest okres urlopów wiec mało nas jest i ja jestem tzn bylam na zmianie z taka starsza kobita co za 2 miesiace idzie na emeryturę , my byłysmy na popołudniu a przed nami ten najwiekszy dowcipniś postanowił nam po przedziurawiać kubki na wodę w dystrybutorze , kilka z brzegu , pomyslal ze bedziemy chciały sie napić i lipa , wszystko nam ucieknie z kubka i jeszcze bedziemy miały mycie podłogi w gratisie :D no a że ja pije swoją wode i Danka też to kubki zostały , i siedzimy a koło nas idzie Szef całego bmw i akurat obok nas mu sie pić zachciało hahahahahahahahahhahahaahhaahahhaahahahahahhahaha przy trzecim kubku nie wytrzymał i powiedział " ja pierdole co za kretyn te kubki podziurawił " haahahahaha myślałam że pod stolik wpadne ze smiechu :D

Posted

Hej Aga :)

Gdzie się szwendasz?

Miałaś być dziś na dogo :mad:

Pewnie przyjdziesz, jak ja pójdę spać :/

Fajnie musiał szefuńcio wyglądać z dziurawymi kubkami :D

Posted

Hej Madziu , dzisiaj mielismy troche spraw do załatwienia i dopiero mam czas na dogo ;(

w ogóle dzisiaj mam dziwny dzień ;(

ale to zaraz opisze bo jeszcze młody marudzi grrrr

Posted

marmara_19 ostatnio mam wrażenie że u nas w zakładzie jest dyskryminacja kobiet z małymi dziećmi ;( zwlaszcza teraz jak mamy nowy projekt , potrzebują ludzi którzy będą im chodzili do pracy na 12h a robią nawet i po 16 :/ ciągle nadgodziny ;( 

My mamy tak że do roku czasu dziecka mam prawo pracować 7h a płaca mi za 8 , nie korzystam z tego bo musiała bym mieć zaswiadczenie od gina ze karmie piersią a nie mam takiego .... robimy tylko 2 zmiany  ale przerwy dodattkowe ? zapomnij , ostatnio kierownik nam powiedział jak spytalysmy czy mamy dodatkową przerwę że My przerwe mamy 8h :/ jak bysy quzwa nic nie robili ....Kurcze u was ale fajnie jest :D lodziki przerwy i te sprawy :D przenosze sie do was :D 

Przejrzelismy dużo hodowli ale wlasnie w rey gladiator są najlepsze psy i na dzien dzisiejszy to raczej do nich uderzymy , chyba ze zdecydujemy sie na importa ;)

Pozwolenie to tam pikuś jest ;)

a co do cc , nie znam za duzo hodowli , ale na wystawie w Lubinie było pare pięknych okazów i to suczek <3

Posted

Widze ze sama ze sobą gadam ale pije piwo i myslalam ze mi ktoś potowarzyszy :P

nikogo nie ma i pewnie przez to mi piwo nie wchodzi cos ....

No i w ogóle mało śmieszne jest to że znowu ide na popoludniu do pracy a pozniej znowu na popoludniu , miesiac popoludniówek .... cudnie ....

Posted

Ojej to Ty masz nie ciekawie w tej pracy.

Z popoludniowkami wspolczuje. Kamil kiedys przez prawie 2 lata cały czas popoludniowki robił, teraz ma dwie zmiany. Za to mojej mamy koleżanka całe życie robi na popołudniu.

Posted

Wiedziałam, że przyjdziesz jak ja już będę spać :mad:

Widze ze sama ze sobą gadam ale pije piwo i myslalam ze mi ktoś potowarzyszy :P

nikogo nie ma i pewnie przez to mi piwo nie wchodzi cos ....

No i w ogóle mało śmieszne jest to że znowu ide na popoludniu do pracy a pozniej znowu na popoludniu , miesiac popoludniówek .... cudnie ....

Ja nie mogę pić piwa :P

A czemu miesiąc popołudniówek???

Posted

Ano właśnie , jestem nowa więc muszą to wykorzystać :/ ale jak Sebasianowi sie skonczy urlop to bede chodziła pierwsza druga zmiana na przemian bo inaczej mi nie bedzie pasowało ;)

Posted

Taaak tzn miał tydzien urlopu i teraz zaczyna drugi ale dzisiaj kierownik do niego dzwonił czy by nie chciał dorobić nadgodzinami i bedzie chodził na nocki ale od 24rtej bo ja musze zdazyc wrócić tak do 4rtej żeby sie wyspał dobrze zeby z młodym siedzieć ;)

Nie mam zdjęć :P ale bagaznik jest tak ogromny że nawet 3 psy będą mogly tam leżeć bez scisku :D