Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wódki nie tkne :P kiedyś się tak przepiłam ( nie raz ,  zdarzało sie to czesto , za często :P ) że powiedziałam " nigdy wiecej nie tkne wódki " i nie tknęłam :P a juz ładnych z 8 lat minęło :P

Posted

Ja nie lubię pić alko.. drinka,wino, szampana, piwo pewnie bym z 3h pija i nie dopila..:D wiec jak mam pić to pije wódkę smakowaz kielicha, żeby szybko wypić ze znajomymi i z głowy.. kilka kieliszków czystej piłam bleehh

Jak się 18lat nie miało to do reddsow ciągnęło, a teraz nawet nie mam ochoty na żadne alko.ostatnio może z pół roku temu coś przełknełam :P

• Upvote 1
Posted

Eee takie coś nic nie da :P

Ja uciekam w świat marzeń :P zamiast zaspokoić pragnienie to sie tylko przymuliłam tym piwem :P

wiec do juterka ;) jak bedzie ładna pogoda to pojdziemy z psiakami na spacer i moze będa zdjęcia ale nie obiecuje ;)

dobranoc ;)

Posted

Ja nie lubię pić alko.. drinka,wino, szampana, piwo pewnie bym z 3h pija i nie dopila..:D wiec jak mam pić to pije wódkę smakowaz kielicha, żeby szybko wypić ze znajomymi i z głowy.. kilka kieliszków czystej piłam bleehh

Jak się 18lat nie miało to do reddsow ciągnęło, a teraz nawet nie mam ochoty na żadne alko.ostatnio może z pół roku temu coś przełknełam :P

widziałam ahahahha
Posted

Ola od czasu do czasu trzeba przepłukać wątrobę :P

widziałam ahahahha

o tym samym pomyślałam!!! wczoraj na spontanie do koleżanki pojechałam i jeszcze jedna koleżanka była! :D miałam nie pić, bo autem, ale wypiłam baaaardzo słabego drinka,właściwie bardziej sprite niż martini :P miałam jechać przed 6 do domu, a jednak jechałam o 8 :D 

Posted

Hejka ;)

Pisałam że moje małżeństwo się wypaliło więc nie mam stosunkowo udanych nocy :P

Ale u nas dzisia pogoda :/ masakra :/

więc przykro mi ale zdjęć nie bedzie :/

Posted

Nie grozi mi to :P

Ja wypije jedno piwko i mam dosyć , ostatni raz sie upiłam z 8 lat temu właśnie wódką i powiedziałam "nigdy więcej " . żebym tak wytrzymała była w postanowieniu że nie bede jadła na noc nie zdrowych i tuczących rzeczy :P