łamAga Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='deer_1987']Jak tam alergia pokarmowa?[/QUOTE] Daje Neronowi Boscha sensitiv i sparzone serduszka drobiowe z olejem lnianym , już sie nie drapie i siersci mniej mu wypada ale rewelacji jeszcze z tym linieniem nie ma ;) Quote
taxelina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='dOgLoV']Daje Neronowi Boscha sensitiv i sparzone serduszka drobiowe z olejem lnianym , już sie nie drapie i siersci mniej mu wypada ale rewelacji jeszcze z tym linieniem nie ma ;)[/QUOTE] Pewnie trzeba poczekac! Ale super ze sie nie pogarsza! Quote
łamAga Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='deer_1987']Pewnie trzeba poczekac! Ale super ze sie nie pogarsza![/QUOTE] Nio jest o wiele lepiej , Neronowi sie to nie podoba , caly czas chodzi po kuchni z nosem do gory i weszy gdzie by tu cos mogl ukrasc do zjedzenia :roll: szkoda ze Qwendi sie podtruła bo teraz nie możemy chodzic na dlugie spacerki :roll: Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 oj :( co się jej stało? to jedzeniem czy czymś innym? ja właśnie z podrobami przemycam Sonii marchewkę i ogórka potartego :D ale zamiast oleju daję jej jogurt naturalny :) i mieszam raz serca kurczaka, raz serca wieprzowe, albo ozorki, albo żołądki kurze :) Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 super, że Neronek ma się lepiej. na pewno trzeba poczekać trochę, jak pisała deer i wszystko będzie na swoim miejscu. :) a co się suni stało, czym się podtruła? :razz: Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia, Qwendi! Nie wygłupiaj się, tybetanom tak nie przystoi :P Neron jest wieeelki jak na ONka :D Moja pseudo DONka miała 60cm w kłębie, Jets ma 75cm :D Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Naklejka'] Neron jest wieeelki jak na ONka :D Moja pseudo DONka miała 60cm w kłębie, Jets ma 75cm :D[/QUOTE] Sonia ma 58-59 cm a mama mówi, że to olbrzym jak wejdzie do domu :D i stół podnosi ;) więc z takim 75 cm fajnie się pewnie żyje :) Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak był młody to wchodził pod ławę, ale to tak do 5msc, potem się już nie mieścił :D Teraz bez problemu sięga na stół, a jak stanie nad ławą, to chcą czy nie chcąc głowa jest nad nią i taka piękna ślinka na nią kapie.... :lol: Nie muszę się schylać do głaskania, do złapania z obrożę/ szelki, ogólnie jest wygodnie :lol: Tylko że z głową to jakiś 1m ma i przy moim 1,60m wygląda genialnie :lol: Quote
Amber Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jari ma 71 cm i szczerze to rzadko spotykamy wyższe psy w okolicy, chyba tylko dożycę niemiecką ;) Quote
WATACHA Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='dOgLoV']Na Nerona czesto mówia Nero :evil_lol: [B]To tak jak na mojego Leo mówią Leon :)[/B] To u nas nad jeziorkiem gdzie kiedys psy sie mogły kąpać a teraz zrobili z tego centrum rekreacji i d........... już z psami jedynie można tam pospacerowac :roll: Szczekał na kosiarkę :evil_lol: dzisiaj mailam kosic trawe a od rana leje :angryy: Marysieńka w cioci uwielbionych śpiochach :loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/4776/dsc07064b.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]Ale słodka kruszynka, ja mam bratanicę o ok miesiąc starszą[/B] [quote name='dOgLoV']Daje Neronowi Boscha sensitiv i sparzone serduszka drobiowe z olejem lnianym , już sie nie drapie i siersci mniej mu wypada ale rewelacji jeszcze z tym linieniem nie ma ;)[/QUOTE] [B]Mojemu Mentorowi strasznie sierść leci w tym roku, prawie co dzień go czeszę :(.Teraz też je siemię lniane ( z innego powodu), ale może też mu się poprawi :)[/B] [quote name='Amber']Jari ma 71 cm i szczerze to rzadko spotykamy wyższe psy w okolicy, chyba tylko dożycę niemiecką ;)[/QUOTE] [B]To i od Mentora wyższy...całe 2 cm :)[/B] Quote
łamAga Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='kalyna']oj :( co się jej stało? to jedzeniem czy czymś innym? ja właśnie z podrobami przemycam Sonii marchewkę i ogórka potartego :D ale zamiast oleju daję jej jogurt naturalny :) i mieszam raz serca kurczaka, raz serca wieprzowe, albo ozorki, albo żołądki kurze :)[/QUOTE] [quote name='bianka19']super, że Neronek ma się lepiej. na pewno trzeba poczekać trochę, jak pisała deer i wszystko będzie na swoim miejscu. :) a co się suni stało, czym się podtruła? :razz:[/QUOTE] Weterynarz stwierdzil ze to zatrucie pokarmowe i że albo ktos jej cos rzucił na podwórko i zjadła to , albo sama sie czyms zatruła ;) ale już jest lepiej ;) Ja Neronowi nie moge podawac jogurtu bo nie może jeśc / pic mleka ;) [quote name='Naklejka']Szybkiego powrotu do zdrowia, Qwendi! Nie wygłupiaj się, tybetanom tak nie przystoi :P Neron jest wieeelki jak na ONka :D Moja pseudo DONka miała 60cm w kłębie, Jets ma 75cm :D[/QUOTE] Neron jest długonożny , podobno przez kastracje ale kto wie , sama jestem ciekawa czy gdyby nie był wykastrowany czy był by niższy :lol: [quote name='kalyna']Sonia ma 58-59 cm a mama mówi, że to olbrzym jak wejdzie do domu :D i stół podnosi ;) więc z takim 75 cm fajnie się pewnie żyje :)[/QUOTE] Fajnie jak tak stanie przy stole i pysk oprze o stół patrzac co sie robi :evil_lol: [quote name='Naklejka']Jak był młody to wchodził pod ławę, ale to tak do 5msc, potem się już nie mieścił :D Teraz bez problemu sięga na stół, a jak stanie nad ławą, to chcą czy nie chcąc głowa jest nad nią i taka piękna ślinka na nią kapie.... :lol: Nie muszę się schylać do głaskania, do złapania z obrożę/ szelki, ogólnie jest wygodnie :lol: Tylko że z głową to jakiś 1m ma i przy moim 1,60m wygląda genialnie :lol:[/QUOTE] jednym słowem duze psy sa wygodne :evil_lol: [quote name='Amber']Jari ma 71 cm i szczerze to rzadko spotykamy wyższe psy w okolicy, chyba tylko dożycę niemiecką ;)[/QUOTE] Moi sasiedzi mówia na Nerona kon heh [quote name='WATACHA'][B]Ale słodka kruszynka, ja mam bratanicę o ok miesiąc starszą[/B] [B]Mojemu Mentorowi strasznie sierść leci w tym roku, prawie co dzień go czeszę :(.Teraz też je siemię lniane ( z innego powodu), ale może też mu się poprawi :)[/B] [B]To i od Mentora wyższy...całe 2 cm :)[/B][/QUOTE] Małe dzieci sa kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: siemie lniane też kiedys dawalam Neronowi na żołądek ;) Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Ale u nas sie zimno zrobiło brrrrrr normalnie jesień :roll: jak by nie padało to udało by nam sie iśc dzisiaj na spacerek :multi: Wczoraj Pepsiak mnie dziagnął w opuszek małego palca , kurcze ale boli :evil_lol: zadziora jedna :evil_lol: Quote
Sylwia K Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 u nas tez zimno i pada :/ [URL]http://img713.imageshack.us/img713/6290/dsc07068a.jpg[/URL] jaki słodziak z niej :loveu: Quote
kalyna Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a u nas już jest ładnie :) takie ładniutkie niebieskie niebo wychodzi zza chmur :) a moje małe kotki znalazły nową zabawę... upolować mój palec jak koło nich przechodzę :lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Sylwia K']u nas tez zimno i pada :/ [/QUOTE] U nas póki co nie pada ale zimno jest bardzo :roll: [quote name='kalyna'] a moje małe kotki znalazły nową zabawę... upolować mój palec jak koło nich przechodzę :lol:[/QUOTE] Pepsiak robi dokładnie to samo , zabawa palcami to jej hobby , a jak sie tak wbije to czlowiek wyje z bólu hehe :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 piękna Marysia .:loveu: więcej zdjęć ! :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Aleksandra95']piękna Marysia .:loveu: więcej zdjęć ! :diabloti:[/QUOTE] Dziekujemy :lol: zdjęć Marysi mam mnóstwo :loveu: [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/1715/dsc06614lls.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6171/dsc06891t.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/1219/dsc07028h.jpg[/IMG] [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7930/obraz371v.jpg[/IMG] [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/4213/obraz401f.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 No wlasnie u nas tez pada.. leje.. pada.. leje.. Quote
kalyna Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 teraz to ja będę tą złą i powiem, że chcę fotki Pepsi :) zwierzęta bardziej jakoś mi leżą ;) Quote
*Magda* Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='dOgLoV'] [URL]http://img24.imageshack.us/img24/6171/dsc06891t.jpg[/URL] [/QUOTE] Czy ona ma ciemną karnację skóry czy mam zwidy?? Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='deer_1987']No wlasnie u nas tez pada.. leje.. pada.. leje..[/QUOTE] Ja wam powiem kiedy sie zacznie pogoda , w przyszły poniedzialek bo mnie sie urlop skonczy :roll: [quote name='kalyna']teraz to ja będę tą złą i powiem, że chcę fotki Pepsi :) zwierzęta bardziej jakoś mi leżą ;)[/QUOTE] Hihihihihihih :evil_lol: zdjęć Pepsiaka nie mam , nie brałam wczoraj aparatu bo malowałam pokój , jak będe u Tż-ta to porobie jej zdjecia o ile raczy do mnie przyjsc bo ona to typ samotnika jest :roll: [quote name='Aleksandra95']dziękuję ! :loveu: oddajcie mi ją .:D[/QUOTE] hehhe nie oddamy !!!!! :eviltong: [quote name='magdabroy']Czy ona ma ciemną karnację skóry czy mam zwidy??[/QUOTE] Nio troszke ma , ale rodzice sa "biali" jesli o to chodzi :lol: Wczoraj jak bylismy z Qwendzia u weta widzialam przesliczna kotke tricolor , no cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Az tak zle bedzie ze jak Ty do pracy to wtedy ladnie? :razz: Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='deer_1987']Az tak zle bedzie ze jak Ty do pracy to wtedy ladnie? :razz:[/QUOTE] Tak , bo jak na dworze jest chłodno , deszczowo to by sie fajnie pracowało w nienagrzanej hali a jak ja ide do pracy to zawsze jest skwar , upał i duchota nie do wytrzymania , wtedy hala nagrzewa sie i temperatura w srodku wynosi 45 stopni , wtedy nie da sie normalnie pracowac :shake: Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A myslalam ze to pogoda tak Ci figle plata.. Ja mialam pojezdzic duzo po Skåne a tu nici.. Ale za 3 tyg skoncza sie zastepstwa wakacyjne to wtedy zamawiam pogode:) Quote
Recommended Posts