Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do kogokolwiek Fabian się nie poda, to będzie miał ciekawie :D

w kogokolwiek się nie wda bedzie miał przejeba...e :D

nie no jeszcze sie nie zabijamy ale czasami jest gorąco , dzisiaj się pokłóciliśmy o przykrywanie młodego to się Sebek wkurzył i poszedł do pokoju obok i siedzi tam do teraz hahahaha 

Posted

Foch z przytupem :P

To on jeszcze nie wie że kobieta ma zawsze racje? :P

Foch na całego , do jutra mu przejdzie ;)

jego zdaniem kobieta nigdy nie ma racji :P

Ale dobra , ide spać bo jutro chce skoczyć wczesnie rano z młodym do lekarza , cały czas ma coś z oczkiem , strasznie mu łzawi i ropieje a do tego na policzku ma czerwoną gęstą wysypkę , i pokaszluje , wydaje mi sie ze krztusi sie śliną bo ma normalnie ślinotok bo teraz jak spi to w ogóle nie kaszle ale wolę dmuchac na zimne .... 

no więc dobranoc ;)

Posted

Hejka ;)

Ale u nas dzisiaj pogoda ;( wiedziałam ze jak ja mam konieczne wyjscie tobedzie padać , ale nic , folia na wózek i jechane :D

Czekam aż młody zgłodnieje , nakarmie go i ruszamy ;) całą noc nie kaszlał wiec jestem niemal pewna że to ślinką sie zachłystuje i dlatego czasami kaszle ale te jego chrostki na policzku i ropiejące oczko mnie niepokoi więc dla spokojności przejdziemy sie do lekarza , ide dzisiaj bo jest dzien szczepien wiec moge isc na "zdrową strone " specjalnie czekałam na środe bo nie chce go brac do skupiska zarazków żeby coś załapał ;)

Posted

U was też tyle dzieci?

Ale gdzie u nas ? w przychodni ? jak tak to w sumie nie wiem bo byłam na stronie zdrowych dzieci specjalnie żeby młody nic nie załapał , tam są tylko szczepienia i wlasnie można isc jak dziecko chore zakaźnie nie jest tylko jak mame coś niepokoi ;)

Posted

Jutro dopiero dostane skierowanie, podrodze się zaszczepie :P dziś tylko wypełniałam jakieś druczki..

przeciw odrze bedziesz się szczepiła ?:D ide se kawe zrobić bo Sebka się nie doprosze :[ quzwa nie wiem po co mi mąż , trzeba było żyć na kocią łape :[

Posted

Nie, mam ostatnie szczepienie zaliczyć. ;) i nie jest to odra.

Nie pij przy lapku

A no tak , ale dorze ze sie szczepisz ;)

kurde ale to silniejsze ode mnie , jestem bardzo ostrożna :P

Posted

Nie no mam z dala od lapka jak chce łyknać to podchodze ;)

Ale mnie w aptece rozjeb...i , mała tubka maści dla dziecka ponad 2 dychy :/ to ja dla siebie mam dwu miesieczna kuracje w tabletkach na włosy za 3 dyszki ....