Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suki tybków mają po 60cm więc to mikrusy :P Ogólnie to jedna z bardziej niewyrównanych i popsutych ras, co sie dziwisz ;) 

Qwendi zawsze z nosem przy ziemi? Jetsu zawsze... irytuje mnie tym :P 

Posted

No ale Agi sunia wydaje się duża na fotach :D

Bo jest duża! a w rasie nie ma górnej granicy wzrostu ;) 
Minimum u psów to 66cm, czyli niewiele, Jetsu ma 75cm, a są psy które mają ponad 80.
Są suczki, które mają 60cm (i mniej, ale to już niewzorcowe) i takie co mają około 75cm. 

Posted

Suki tybków mają po 60cm więc to mikrusy Ogólnie to jedna z bardziej niewyrównanych i popsutych ras, co sie dziwisz  

Qwendi zawsze z nosem przy ziemi? Jetsu zawsze... irytuje mnie tym  

Oj tak , zawsze z nosem przy ziemi i zawsze do przodu , jak jest luzem to nie idzie jej zdjeć robić bo leci do przodu , ale jak jest na smyczy to z kolei trzeba ją targać  :lmaa:

No ale Agi sunia wydaje się duża na fotach

Fotki też nie oddają prawdy , mam fotke gdzie Fabian jest większy od Stasia :D a jak ich wczoraj koło siebie położyliśmy to nóżki Fabiana sięgały do pasa Stasia :D

Oj tak... Chociaż onki chyba najbardziej zepsute :(

Hejka Aguś :)

Racja , Onki sa najbardziej zepsutą rasą .... dobrze ze ja mam Onka w typie :P

Hejka ;)

Bo jest duża! a w rasie nie ma górnej granicy wzrostu ;) 
Minimum u psów to 66cm, czyli niewiele, Jetsu ma 75cm, a są psy które mają ponad 80.
Są suczki, które mają 60cm (i mniej, ale to już niewzorcowe) i takie co mają około 75cm. 

Qwendi ma około 72 cm wzrostu ale jak patrze na wystawach na tybki to i tak mi sie mała wydaje ;)

Posted

Przynajmniej możesz się jej pytać o niektóre wątpliwości ;)

Tak tylko Ona sama chyba nie wie jak nam pomóc z ulewaniem ( chlustaniem ) , kazała nam isc do rodzinnej , pójdziemy bo chociaż nam go zważą i sprawdzi czy przybiera na wadze bo polozna nawet nie przywiozła dzisiaj wagi  :lmaa:  zwazylam go na wadze kuchennej :oops: i pokazala 3400 ale nie mam pewnosci ze tyle wazy bo wazylam go na niej pierwszy raz a powinno sie ważyć dziecko cały czas na jednej wadze ....

witako :)

hejka ;)