angineuuka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Sęk w tym ze ja staram się o tym bielizna myśleć, same się pojawiają :p Quote
*Monia* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Własnie słyszałam ze papierów do wypełnienia jest tam tyle ze sie urodzić zdazy zanim się je wypełni :P Niby tak ale moja bratowa jest dopiero kilka tygodni po porodzie , no i dostala tabletki anty na których jest napisane że wstrzymują miesiaczke wiec tym bardziej nie powinna dostać .... Buhahahahahaha będe wiedziała żeby na drugi raz ich do żołądka nie wtykać :roflt: Własnie tym mam zamiar się kierować , bo co z tego że ja będe karmiła dziecko jak dziecko będzie wyciągało ze mnie razem z mlekiem stres i inne dziwne rzeczy , moja siostra tak miała z Marysią , karmiła ją a mala miała straszne kolki i płakała całe noce do 1,5 roku .... Ooo to jak będe sie umawiała z Magdą na picie to musisz tez tam być , ja po redsie wpadam pod stół , będzie mi raźniej Hejka Dzisiaj ciąg dalszy opowieści ciążowych Tzn napisze tylko tyle że całą noc mnie tak dziwnie mierził brzuch własnie jak na okres , nawet mi sie śniło że mnie brzuch boli i się co chwilę budziłam a kręgosłup to mi chciał pęknąć , więc chyba jednak coś się zaczyna dziać :look3: Więc już sobie dzisiaj ładnie umyłam nosidełko , jak przeschnie to ubiore je w wyprane pokrycie , łóżeczko już prawie naszykowałam ale musiało by jednak stać gdzie indziej bo dojścia do nieo nie ma za bardzo , sprawdziłam torbę , umyłam włosy i będe czekać wiem , z głową mam Najlepiej jest jak rodzisz albo wody odchodzą, a później patrzysz w kartę i widzisz że głupoty powpisywane które mają niewiele z prawdą wspólnego :nonono2: Może te tabletki coś nie tak podziałały... Kiedyś też po reddsie odpadałam, później głowa mi się wzmocniła ale i tak raczej piłam dla towarzystwa a nie żeby podegustować bo dla mnie żadna przyjemność w piciu alkoholu jakiegokolwiek. Jedynie jednego drinka mogłam pić ze smakiem, ale kumpel już nie mieszka w PL a tylko on znał proporcje dla mnie ;) Chciała byś żeby już było po, za dobrze byś miała :P Sęk w tym ze ja staram się o tym bielizna myśleć, same się pojawiają :P czytam i nie rozumiem co autor ma na myśli :niewiem: :question: 1 Quote
Małgonia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Moja Glowa... Boli :( ciezki trunek z wina... Quote
angineuuka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Autor sam nie wie co słownik w telefonie miał na myśli :D Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Sęk w tym ze ja staram się o tym bielizna myśleć, same się pojawiają :megagrin: Najlepiej jest jak rodzisz albo wody odchodzą, a później patrzysz w kartę i widzisz że głupoty powpisywane które mają niewiele z prawdą wspólnego Może te tabletki coś nie tak podziałały... Kiedyś też po reddsie odpadałam, później głowa mi się wzmocniła ale i tak raczej piłam dla towarzystwa a nie żeby podegustować bo dla mnie żadna przyjemność w piciu alkoholu jakiegokolwiek. Jedynie jednego drinka mogłam pić ze smakiem, ale kumpel już nie mieszka w PL a tylko on znał proporcje dla mnie Chciała byś żeby już było po, za dobrze byś miała czytam i nie rozumiem co autor ma na myśli Bo każda pewnie tylko na odczepne odpowiada zeby tylko przestali pytac :D Ja drinków to juz w ogóle nie lubie :shake: pewnie ze bym juz chciała miec po .... autor mysli tylko o bieliźnie :P Moja Glowa... Boli ciezki trunek z wina... oj kos ma kaca :jumpie: Autor sam nie wie co słownik w telefonie miał na myśli to już źle z Tobą :megagrin: Powiesiłam pranie , jak ja nie lubie prac skarpetek , quźwa pol godziny je wieszałam :pissed: a teraz jeszcze recznie przeprałam rożek dzidzi i śpioszki od Olci :loveu: tak się nadygałam ze chyba na prawde zaraz urodze :P a jeszcze musze schody umyć bo oczywiscie Ibri skorzystała z faktu ze drzwi sa na strych otwarte i nie omieszkała nalać na nich :lmaa: Ej a idzie przegapic sączące sie wody porodowe ? Quote
*Monia* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 odpowiem szybko głodna dzidzia mi się obudziła - raczej wód nie przegapisz, chociaż sączenie różnie można pojmować. wydaje mi się że sporo leci, a i niby najpierw powinien czop wypaść, tylko jak wiadomo róznie z tym bywa. u mnie wszystko po kolei się odbywało, więc wody odeszły mi już w szpitalu, a raczej właśnie się sączyły bo odejście kojarzy mi się z natychmiastowym wylaniem a nie ze stopniowym wylewaniem. tak mi się wydaje ;) Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 odpowiem szybko głodna dzidzia mi się obudziła - raczej wód nie przegapisz, chociaż sączenie różnie można pojmować. wydaje mi się że sporo leci, a i niby najpierw powinien czop wypaść, tylko jak wiadomo róznie z tym bywa. u mnie wszystko po kolei się odbywało, więc wody odeszły mi już w szpitalu, a raczej właśnie się sączyły bo odejście kojarzy mi się z natychmiastowym wylaniem a nie ze stopniowym wylewaniem. tak mi się wydaje ;) Ja juz biore kazda ewentualność pod uwage zeby tylko nic nie przegapić :D dzieki za odpowiedz :) No , wszystko powieszone , schody umyte i juz nic nie robie . pierd...ole .... Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Autor sam nie wie co słownik w telefonie miał na myśli :D Hahaha nie tylko ja mam taki słownik :grins: Ja juz biore kazda ewentualność pod uwage zeby tylko nic nie przegapić :D dzieki za odpowiedz :) No , wszystko powieszone , schody umyte i juz nic nie robie . pierd...ole .... Aguś ty nic już nie rób :) I nie stresuj się, masz czas :) Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Hahaha nie tylko ja mam taki słownik :grins: Aguś ty nic już nie rób :) I nie stresuj się, masz czas :) musze sie nauczyc korzystac z dogo na komorce tez bede miała słownik :D dzisiaj tylko jeszcze posciagam pranie , ale to wieczorem a teraz błogie lenistwo :D Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ucz się ucz, jak wszystkie zaczniemy zmieniać wyrazy to stworzymy nowy język, niezrozumiały dla "normalnych" :D I dobrze, odpoczywaj :) Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Ucz się ucz, jak wszystkie zaczniemy zmieniać wyrazy to stworzymy nowy język, niezrozumiały dla "normalnych" :D I dobrze, odpoczywaj :) My jesteśmy już i tak normalne inaczej :D Drzemka :D musze w weekend od brata przynieść aparat i w koncu porobić jakieś nowe fotki zwierzakom hehe :) Quote
vege* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A mi się znów śnił szczeniak :P a ty masz z głową, to fakt :P Mi też :( Sen był tak realistyczny, że jak rano wstałam to zaczęłam cmokać bo myślałam, że czarna kulka przybiegnie :( Dzisiaj ciąg dalszy opowieści ciążowych :D Tzn napisze tylko tyle że całą noc mnie tak dziwnie mierził brzuch własnie jak na okres , nawet mi sie śniło że mnie brzuch boli i się co chwilę budziłam a kręgosłup to mi chciał pęknąć , więc chyba jednak coś się zaczyna dziać :look3: Więc już sobie dzisiaj ładnie umyłam nosidełko , jak przeschnie to ubiore je w wyprane pokrycie , łóżeczko już prawie naszykowałam ale musiało by jednak stać gdzie indziej bo dojścia do nieo nie ma za bardzo , sprawdziłam torbę , umyłam włosy i będe czekać :D wiem , z głową mam :D Usiądź na kanapie i czekaj tak przez miesiąc zanim urodzisz :D Jakie słodkie pepsiątko :loveu: Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Mi też :( Sen był tak realistyczny, że jak rano wstałam to zaczęłam cmokać bo myślałam, że czarna kulka przybiegnie :( Usiądź na kanapie i czekaj tak przez miesiąc zanim urodzisz :D Jakie słodkie pepsiątko :loveu: Mi się dawno zwierzątka nie śniły , w simie to nawet nie pamiętam co mi się śni .... Chyba bym odleżyn na dup...ie dostała i zarosła kurzem pomieszanym z kłakami zwierzecymi :P Poza tym jutro trzeba iść do lumpka bo nie wiadomo ile razy jeszcze bedzie mi dane iść na "łajzy" :D Pepsi leży tak do teraz , tylko pozycje zmienia co jakiś czas :D Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Pepsi :loveu: Mnie się śniło ostatnio że w lesie znalazłam szczeniaka :D Dlatego przezornie do lasu się nie wybieram :D Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 :loveu: "mówisz" iż obawiasz się proroczych snów ? :biggrina: Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 :loveu: "mówisz" iż obawiasz się proroczych snów ? :biggrina: Wiesz, ogólnie to się nie obawiam. Ale licho nie śpi, 3 psy to dla mnie za dużo na teraz :p Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Dwa czy trzy psy co za różnica :D Quote
angineuuka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Gówno a nie prorocze sny :p mi się często śnią szczeniaki a nic nie znajduje :p Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Gówno a nie prorocze sny :P mi się często śnią szczeniaki a nic nie znajduje :P Mi sie kiedys czesto sniły szczeniaki jak nie mogłam miec psa , teraz juz mi się nie śnia :P Quote
vege* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Mi się dawno zwierzątka nie śniły , w simie to nawet nie pamiętam co mi się śni .... Chyba bym odleżyn na dup...ie dostała i zarosła kurzem pomieszanym z kłakami zwierzecymi :P Poza tym jutro trzeba iść do lumpka bo nie wiadomo ile razy jeszcze bedzie mi dane iść na "łajzy" :D Pepsi leży tak do teraz , tylko pozycje zmienia co jakiś czas :D Mnie ostatnio ciągle nękają takie sny :nonono2: Dwa czy trzy psy co za różnica :D Jak się ma więcej niż 2 psy to już się nie zwraca uwagi na ich ilość :P Gówno a nie prorocze sny :P mi się często śnią szczeniaki a nic nie znajduje :P Ja też nic nie znajduję :p Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Mnie ostatnio ciągle nękają takie sny :nonono2: Jak się ma więcej niż 2 psy to już się nie zwraca uwagi na ich ilość :P Ja też nic nie znajduję :P Mnie niedługo zaczną nekac inne sny :P Niby tak ale mimo iż tak napisałam to nie wiem czy bym sie ogarnęła mając jeszcze jedno zwierzę wiecej , dzisiaj miałam ochote Pepsi przerobić na dywanik , tak ją energia roznosi ze masakra , na parapecie jak sie na szczupaka slizgiem puściła to by mi doniczke z melisą rozbiła na ścianie :lmaa: Ja tez nic nie znajduje :( Quote
vege* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ale nie powiem sny o papisiach są takie przyjemne i urocze :loveu: Będą cię nękać sny o porodzie :p Taka uroda kotów :p Quote
angineuuka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Jakbym nie chciała to bym znalazła. Tak było w lutym :p Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Ale nie powiem sny o papisiach są takie przyjemne i urocze :loveu: Będą cię nękać sny o porodzie :P Taka uroda kotów :P Tylko najgorsze jest jak człowiek sie budzi i zdaje sobie sprawę że to był tylko sen .... dokładnie .... Jakbym nie chciała to bym znalazła. Tak było w lutym :P zawsze mozesz znaleźć coś specjalnie :P Quote
angineuuka Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Nie skomentuje *wcale nic takiego mi nie przyszło do głowy, ahahaha* Quote
Recommended Posts