Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie słyszałam ze papierów do wypełnienia jest tam tyle ze sie urodzić zdazy zanim się je wypełni :P

Niby tak ale moja bratowa jest dopiero kilka tygodni po porodzie , no i dostala tabletki anty na których jest napisane że wstrzymują miesiaczke wiec tym bardziej nie powinna dostać ....

Buhahahahahaha będe wiedziała żeby na drugi raz ich do żołądka nie wtykać  :roflt:

Własnie tym mam zamiar się kierować , bo co z tego że ja będe karmiła dziecko jak dziecko będzie wyciągało ze mnie razem z mlekiem stres i inne dziwne rzeczy , moja siostra tak miała z Marysią , karmiła ją a mala miała straszne kolki i płakała całe noce do 1,5 roku ....

Ooo to jak będe sie umawiała z Magdą na picie to musisz tez tam być , ja po redsie wpadam pod stół , będzie mi raźniej 

Hejka

Dzisiaj ciąg dalszy opowieści ciążowych

Tzn napisze tylko tyle że całą noc mnie tak dziwnie mierził brzuch własnie jak na okres , nawet mi sie śniło że mnie brzuch boli i się co chwilę budziłam a kręgosłup to mi chciał pęknąć , więc chyba jednak coś się zaczyna dziać  :look3:

Więc już sobie dzisiaj ładnie umyłam nosidełko , jak przeschnie to ubiore je w wyprane pokrycie , łóżeczko już prawie naszykowałam ale musiało by jednak stać gdzie indziej bo dojścia do nieo nie ma za bardzo , sprawdziłam torbę , umyłam włosy i będe czekać

wiem , z głową mam

Najlepiej jest jak rodzisz albo wody odchodzą, a później patrzysz w kartę i widzisz że głupoty powpisywane które mają niewiele z prawdą wspólnego :nonono2:

Może te tabletki coś nie tak podziałały...

Kiedyś też po reddsie odpadałam, później głowa mi się wzmocniła ale i tak raczej piłam dla towarzystwa a nie żeby podegustować bo dla mnie żadna przyjemność w piciu alkoholu jakiegokolwiek. Jedynie jednego drinka mogłam pić ze smakiem, ale kumpel już nie mieszka w PL a tylko on znał proporcje dla mnie ;)

Chciała byś żeby już było po, za dobrze byś miała :P

Sęk w tym ze ja staram się o tym bielizna myśleć, same się pojawiają :P

czytam i nie rozumiem co autor ma na myśli  :niewiem:  :question: 

• Upvote 1
Posted

Sęk w tym ze ja staram się o tym bielizna myśleć, same się pojawiają

:megagrin:

Najlepiej jest jak rodzisz albo wody odchodzą, a później patrzysz w kartę i widzisz że głupoty powpisywane które mają niewiele z prawdą wspólnego

Może te tabletki coś nie tak podziałały...

Kiedyś też po reddsie odpadałam, później głowa mi się wzmocniła ale i tak raczej piłam dla towarzystwa a nie żeby podegustować bo dla mnie żadna przyjemność w piciu alkoholu jakiegokolwiek. Jedynie jednego drinka mogłam pić ze smakiem, ale kumpel już nie mieszka w PL a tylko on znał proporcje dla mnie

Chciała byś żeby już było po, za dobrze byś miała

czytam i nie rozumiem co autor ma na myśli  

Bo każda pewnie tylko na odczepne odpowiada zeby tylko przestali pytac :D

Ja drinków to juz  w ogóle nie lubie :shake:

pewnie ze bym juz chciała miec po ....

autor mysli tylko o bieliźnie :P

Moja Glowa... Boli ciezki trunek z wina...

oj kos ma kaca  :jumpie:

Autor sam nie wie co słownik w telefonie miał na myśli

to już źle z Tobą  :megagrin:

Powiesiłam pranie , jak ja nie lubie prac skarpetek , quźwa pol godziny je wieszałam  :pissed:

a teraz jeszcze recznie przeprałam rożek dzidzi i śpioszki od Olci  :loveu: tak się nadygałam ze chyba na prawde zaraz urodze :P a jeszcze musze schody umyć bo oczywiscie Ibri skorzystała z faktu ze drzwi sa na strych otwarte i nie omieszkała nalać na nich  :lmaa:

Ej a idzie przegapic sączące sie wody porodowe ?

Posted

odpowiem szybko głodna dzidzia mi się obudziła - raczej wód nie przegapisz, chociaż sączenie różnie można pojmować. wydaje mi się że sporo leci, a i niby najpierw powinien czop wypaść, tylko jak wiadomo róznie z tym bywa. u mnie wszystko po kolei się odbywało, więc wody odeszły mi już w szpitalu, a raczej właśnie się sączyły bo odejście kojarzy mi się z natychmiastowym wylaniem a nie ze stopniowym wylewaniem. tak mi się wydaje ;)

Posted

odpowiem szybko głodna dzidzia mi się obudziła - raczej wód nie przegapisz, chociaż sączenie różnie można pojmować. wydaje mi się że sporo leci, a i niby najpierw powinien czop wypaść, tylko jak wiadomo róznie z tym bywa. u mnie wszystko po kolei się odbywało, więc wody odeszły mi już w szpitalu, a raczej właśnie się sączyły bo odejście kojarzy mi się z natychmiastowym wylaniem a nie ze stopniowym wylewaniem. tak mi się wydaje ;)

Ja juz biore kazda ewentualność pod uwage zeby tylko nic nie przegapić :D

dzieki za odpowiedz :)

No , wszystko powieszone , schody umyte i juz nic nie robie . pierd...ole ....

Posted

Autor sam nie wie co słownik w telefonie miał na myśli :D

Hahaha nie tylko ja mam taki słownik :grins:

Ja juz biore kazda ewentualność pod uwage zeby tylko nic nie przegapić :D

dzieki za odpowiedz :)

No , wszystko powieszone , schody umyte i juz nic nie robie . pierd...ole ....

Aguś ty nic już nie rób :) I nie stresuj się, masz czas :)
Posted

Hahaha nie tylko ja mam taki słownik :grins:
  Aguś ty nic już nie rób :) I nie stresuj się, masz czas :)

musze sie nauczyc korzystac z dogo na komorce tez bede miała słownik :D

dzisiaj tylko jeszcze posciagam pranie , ale to wieczorem a teraz błogie lenistwo :D

Posted

Ucz się ucz, jak wszystkie zaczniemy zmieniać wyrazy to stworzymy nowy język, niezrozumiały dla "normalnych" :D

I dobrze, odpoczywaj :)

My jesteśmy już i tak normalne inaczej :D

Drzemka :D

DSC_0045.jpg

DSC_0048.jpg

musze w weekend od brata przynieść aparat i w koncu porobić jakieś nowe fotki zwierzakom hehe :)

Posted

A mi się znów śnił szczeniak :P a ty masz z głową, to fakt :P

Mi też :( Sen był tak realistyczny, że jak rano wstałam to zaczęłam cmokać bo myślałam, że czarna kulka przybiegnie :( 

Dzisiaj ciąg dalszy opowieści ciążowych :D

Tzn napisze tylko tyle że całą noc mnie tak dziwnie mierził brzuch własnie jak na okres , nawet mi sie śniło że mnie brzuch boli i się co chwilę budziłam a kręgosłup to mi chciał pęknąć , więc chyba jednak coś się zaczyna dziać  :look3:

Więc już sobie dzisiaj ładnie umyłam nosidełko , jak przeschnie to ubiore je w wyprane pokrycie , łóżeczko już prawie naszykowałam ale musiało by jednak stać gdzie indziej bo dojścia do nieo nie ma za bardzo , sprawdziłam torbę , umyłam włosy i będe czekać :D

wiem , z głową mam :D

Usiądź na kanapie i czekaj tak przez miesiąc zanim urodzisz :D

Jakie słodkie pepsiątko :loveu:

Posted

Mi też :( Sen był tak realistyczny, że jak rano wstałam to zaczęłam cmokać bo myślałam, że czarna kulka przybiegnie :(

Usiądź na kanapie i czekaj tak przez miesiąc zanim urodzisz :D

Jakie słodkie pepsiątko :loveu:

Mi się dawno zwierzątka nie śniły , w simie to nawet nie pamiętam co mi się śni ....

Chyba bym odleżyn na dup...ie dostała i zarosła kurzem pomieszanym z kłakami zwierzecymi :P

Poza tym jutro trzeba iść do lumpka bo nie wiadomo ile razy jeszcze bedzie mi dane iść na "łajzy" :D

Pepsi leży tak do teraz , tylko pozycje zmienia co jakiś czas :D

Posted

Gówno a nie prorocze sny :P mi się często śnią szczeniaki a nic nie znajduje :P

Mi sie kiedys czesto sniły szczeniaki jak nie mogłam miec psa , teraz juz mi się nie śnia :P

Posted

Mi się dawno zwierzątka nie śniły , w simie to nawet nie pamiętam co mi się śni ....

Chyba bym odleżyn na dup...ie dostała i zarosła kurzem pomieszanym z kłakami zwierzecymi :P

Poza tym jutro trzeba iść do lumpka bo nie wiadomo ile razy jeszcze bedzie mi dane iść na "łajzy" :D

Pepsi leży tak do teraz , tylko pozycje zmienia co jakiś czas :D

Mnie ostatnio ciągle nękają takie sny  :nonono2: 

Dwa czy trzy psy co za różnica :D

Jak się ma więcej niż 2 psy to już się nie zwraca uwagi na ich ilość :P

Gówno a nie prorocze sny :P mi się często śnią szczeniaki a nic nie znajduje :P

Ja też nic nie znajduję :p

Posted

Mnie ostatnio ciągle nękają takie sny  :nonono2:

Jak się ma więcej niż 2 psy to już się nie zwraca uwagi na ich ilość :P

Ja też nic nie znajduję :P

Mnie niedługo zaczną nekac inne sny :P

Niby tak ale mimo iż tak napisałam to nie wiem czy bym sie ogarnęła mając jeszcze jedno zwierzę wiecej , dzisiaj miałam ochote Pepsi przerobić na dywanik , tak ją energia roznosi ze masakra , na parapecie jak sie na szczupaka slizgiem puściła to by mi doniczke z melisą rozbiła na ścianie  :lmaa:

Ja tez nic nie znajduje :(

Posted

Ale nie powiem sny o papisiach są takie przyjemne i urocze :loveu:

Będą cię nękać sny o porodzie :P

Taka uroda kotów :P

Tylko najgorsze jest jak człowiek sie budzi i zdaje sobie sprawę że to był tylko sen ....

dokładnie ....

Jakbym nie chciała to bym znalazła. Tak było w lutym :P

zawsze mozesz znaleźć coś specjalnie :P