marta1624 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Bo pewnych rzeczy nie ogarniesz, tylko Neron to wie :) Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Musiała bym go obserwować cały dzień ;) od kilku dni chodzi za mną piosenka z facebooka " zajebały żule mi " czy jakos tak hahahaha głupia jak but ale rzuca się w ucho i w ogóle fajnie koleś śpiewa :D Quote
marta1624 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 O nie słyszałam, muszę poszukać ;) Takie głupie piosenki są najlepsze :D Quote
Naklejka Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Musiała bym go obserwować cały dzień ;) od kilku dni chodzi za mną piosenka z facebooka " zajebały żule mi " czy jakos tak hahahaha głupia jak but ale rzuca się w ucho i w ogóle fajnie koleś śpiewa :D Ty też? Brat mi to podesłał, bo w pracy go szef tym męczył... A ja mam z tego bekę :lol: Quote
*Monia* Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Lubię te owieczki, mam różne kolory pieluch z nimi :) Od wczoraj na fb nie wchodziłam, muszę jutro zobaczyć co to za piosenka. Mi już multicytat dzisiaj raz zadziałał :klacz: Staś kawał chłopa, Fabian go raczej nieprędko dogoni ;). A Maniulę porównałam z o miesiąc młodszą dziewczynką i okazało się że mam kruszynkę ;) Quote
kalyna Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Kurcze nie wiem co Neon robi , gdzie on wpycha nosa , ale ma znowu cały odarty , popsikałam mu to octaniseptem ku jemu niezadowoleniu ale już na niego patrzeć nie mogłam , co mu sie zagoi to sobie to rozwali , chyba mysi wkladac pysk w płot betonowy który oddziela nas od sąsiadów ale po co on to robi to pojęcia nie mam .... jak to po co? za płotem jest zawsze ciekawiej niż u siebie... Moim jak się nudzi siadają przy płocie i paczą co się dzieje u sąsiada :lol: A z tymi preparatami to w ogóle wesoło jest. Jak kupowałam w zoologach czy przez neta to było piknie. Teraz kupiłam u weta i preparat beznadziejny. Skoro po 2 tygodniach od zakropienia była pchiełka :loveu: Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 M@rt@ nawet na youtubie wyszukałam :D https://www.youtube.com/watch?v=esF4aUD0KBs Naklejka Ja też mam z tego beke ale wpada w ucho i uwolnić się nie idzie :P *Monia* Ja pieluchy głównie w rossmanie kupowalam i nie było z takimi owieczkami , jak jutro będe to moze będą mieli coś "świeżego" ;) No u mnie jak widać nadal nic nie działa , kompletnie , już się z tym pogodziłam że nie moge ani cytować ani ikonkowac , pogrubiac itd hehe Wydaje mi się że Fabian przy stasiu to takie maleństwo będzię że aż strach będzię w ręce chwycić, później być moze się wyrówna , ale na początku to pewnie będzie spora różnica ;) A może to tamta o rok młodsza dziewczynka była za duża na swój wiek :D kalyna To Twoje jak widac chociaz spokojnie iedzą a ten to chyba cały łeb chce przez takie male dziurki przecisnąć głupol hehe No mnie to przeraża że jak te preparaty będą tylko u wetów to człowiek zbańczy na samych kropelkach , niech jeszcze karme zrobią tylko weterynaryjną i mało kogo bedzie stac na zwierzaki ehhh Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Haha jaka piosenka :D No niestety, przesadzili z tymi środkami :/ Ja się pocieszam że chociaż odbiór osobisty jest, bo mam 20km ode mnie sklep i ceny do przeżycia... I hejka ;) Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Mogłam Cię uprzedzić że trzeba jej sluchać po cichu bez obecności rodziców :D No wlasnie lipa na maxa , mamy znajomego w zoologicznym bedziemy z nim gadac moze bedzie miał jakieś wtyki na te środki .... Kurcze , co można kupić mamie na urodziny ? nie mam zielonego pojęcia a to już w niedziele , jutro musze cos kupić koniecznie ;) Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Mogłam Cię uprzedzić że trzeba jej sluchać po cichu bez obecności rodziców :D No wlasnie lipa na maxa , mamy znajomego w zoologicznym bedziemy z nim gadac moze bedzie miał jakieś wtyki na te środki .... Kurcze , co można kupić mamie na urodziny ? nie mam zielonego pojęcia a to już w niedziele , jutro musze cos kupić koniecznie ;) Mama w pracy, tata na kompie, więc ich nie było :D Ja zawsze mam problem z prezentem dla mamy... Perfumy? Tylko to takie klasyczne... A co lubi? Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 NO własnie perfum to ja nigdy nie kupuje bo nie wiem czy trafię , wole jak kosmetyki sobie kazdy sam kupuje , mama to jest taka "kura domowa" zazwyczaj jej kupuje coś do kuchni , ale już mi się pomysły pokończyły hehe Dzisiaj miała chyba robione badanie to o którym mówiła Magda i Monika , próbowałam zapamietać nazwe , przeciwciala jakiegoś kogoś na O czy coś takiego ale nie skojarzyło mi sie z niczym więc nie pamietam :/ ale to chyba jest coś z wiązane z badaniem na toksoplazmoze , ciekawe jakie wyniki będą ;) Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Kurcze to nie wiem co jej możesz kupić... Kiedyś mojej kupiłam 2 koszyki bo bukiety z liści klonu lubi robić, i na parapecie w kuchni ma, ostatnio takie figurki- 3 koty, ale małe, do półki się mieszczą... Może coś ci skojarzyłam :) Nie no na pewno wszystko ok ci wyjdzie, nie stresuj się ;) Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Moze faktycznie tym razem kupie jej coś co sobie postawi na półce .... tylko musi byc ładnie bo inaczej bedzie problem zeby siostra ze mna do miasta poszła a ze Sebkiem to ja podziekuje robić takie zakupy hehe Mam nadzieje bo inaczej nie moze skierowac do szpitala i w ogóle ta ocipieje hehe Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 No mam nadzieję że będzie jeszcze ładnie :) Z Sebkiem to się nie dziwię że nie chcesz :p Quote
angineuuka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 napisałam wcześniej posta i mi go nie dodało <3 Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Bardzo a nie trochę , napisałam mój problem do administracji pod złym tematem bo w zagranicznych postach ale ktoś mi odpisał że wszystko działa ok haha dobre sobie i dał linka do polskiej administracji , napisałam ale nawet jeszcze mojego posta nie dodali a jak dodają to pewnie i tak nie pomogą heh Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Wlasnie sie nawet nie łudzę że coś zrobia bo widziałam ze duzo osób tam pisze i zero odzewu a admini to musza czytać bo sami zatwierdzają te posty .... Quote
*Magda* Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Wiem o jakie badanie Ci chodzi, ale nazwy nie pamiętam :P Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Ja też właśnie nie pamiętam , a tak starałam sie zapamietać hehe pewnie nawet źle pamietam że na "O" ale co tam :D Quote
marta1624 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ja też tam pisałam o ikonkach, ale raczej z tym nic nie zrobią :/ Więc się przyzwyczaiłam :D Quote
łamAga Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Ja się raczej nie przyzwyczaje bo ani emotek nie mogę wstawić ani zdjęć dodać ani jak więcej ludzi napisze zacytowac , to jest mega wqurwiające ;) Quote
*Magda* Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 A u mnie (odpukać!) się wszystko naprawiło :grins: Quote
Recommended Posts