marta1624 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 No to widzisz Aguś, niepotrzebnie się stresowałaś :) Wiedziałabym już wcześniej, tylko się strona nie chciała odświeżyć i dopiero po mojej odpowiedzi mi pokazało że wcześniej odpisałaś ;) Dlatego musiałam edytować ;) Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Ja już tak mam że sie wszystkim stresuje , i pewnie przy nastepnej wizycie tez bede sie stresowała ale znacznie mniej , na tej wizycie dowiedziałam sie pare waznych dla mnie szczegółów więc chociaz jakis pożytek z tego jest ;) Marta mnie na dogo już nic nie zdziwi , z kazdym dniem odpisywanie jest mniej mozliwe ;) ciekawe co bedzie jutro .... Quote
angineuuka Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 a jak nie będzie Fabian a Fabianowa? :jumpie: Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 No to bedzie problem bo imienia w ogole nie mamy wybranego na taka ewentualność :P Ale nie sądze zeby dwoje lekarzy się pomyliło :P Quote
marta1624 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nawet jak będzie dziewczynka to dacie Fabian i z głowy :D Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Mam nadzieję że nie będe sie musiała mylić i płec jest dobrze określona :P Quote
marta1624 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jakakolwiek płeć- byle zdrowe było :) Quote
*Monia* Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jak mi po porodzie powiedzieli w rodzaju męskim o małej to mało nie padłam, ale położna wyjaśniła że bobas jest na pewno dziewczynką. Ale miałam moment zwątpienia :grins: Jeszcze tylko miesiąc :mdrmed: Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Dokładnie , najważniejsze żeby było zdrowe ;) Monika na Twoim miejscu to bym chyba z tego fotela spadła :D to musi być szok dla rodzica jak nastawia sie na taką płeć a jest odwrotna :huh: ale lekarz powinien powiedzieć cos w stylu " Ja pani mogę powiedzieć na 99% że jest taka płeć ale zdarzają się pomyłki " i nikt by nie miał pretensji a nie że nie poda w ogóle .... Nooo już powoli zaczynam się bać :D a dzisiaj ide do mamusi bo mi rożek przysłali :D A tak z innej beczki już w temacie forum , wie ktoś moze cos ie stało z preparatami na pchły i kleszcze dla zwierząt ?? Dla psów nie ma w ogóle , dla kotów Advantixa nie ma w ogóle , a Bayera są tylko 2 aukcje na allegro , czyżby stało się to o co weterynarze walczyli , że te środki będą do nabycia tylko w weterynariach ?? Quote
angineuuka Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Taaak, podobno można już kupić tylko u weta ale jak dobrze poszukasz na necie to uda ci się jeszcze kupić ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 a dlaczego?co szkodzi,żeby nabywać to z innych sklepów... Quote
*Monia* Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Nie miałam jak spaść bo mi małą na brzuch położyli :jumpie: Nie bój się, ja się nie bałam i wszystko poszło dobrze :mdrmed: Pochwal się rożkiem :) Co do preparatów to czytałam że pozwolenia się pokończyły na niektóre a niektóre miały coś nie tak z substancją czynną. U wetów to samo co na necie kosztuje majątek... Quote
marta1624 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Z tego co wiem to tylko u weta, lub w sklepie ale odbiór osobisty. Dlatego w tamtym roku kupowałam foresto na przyszły rok, bo moja wetka ma "tylko" 2x drożej :) Quote
marmara_19 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 sa sklpy int gdzie pomimo "odbior osobosty" wysylaja te srodki za posrednictwem poczty:) Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 No to super z tymi środkami , nam sie jeszcze udało dzisiaj na allegro kupić za 86 zł czy jakoś tak 4 szt w paczce dla kotów powyżej 4 kg czyli na 2 razy bedzie , a dla psow juz bedziey musieli nabyc u weta ehhh rożek kupiłam coś takiego http://www.naszurwisek.pl/userdata/gfx/b879c2ce36a69f45c595dabc4b1f05c5.jpg wklejam linka bo zdjęcia nawet dodac nie mogę bo nadal dogo odmawia posłuszeństwa :/ jeszcze mi się taki komplet marzy http://www.kolorowesny.pl/fotki/ochraniacz/urocze%20owieczki%20na%20niebieskimoch.jpg musze isc do "naszego" sklepu moze beda mieli takie osłonki na łóżeczko bo posciele na allegro są :) Własnie wróciłam od Stasia , miał dzisiaj szczepionke i w ogól nie marudził po niej , a wielki jest że w przychodni mysleli ze ma 3 misiace a On ma 6 tygodni hehhe Nie cytuje waszych wypowiedzi bo mi nic tutaj nie działa :huh: Quote
marta1624 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ale słodkie owieczki :loveu: Staś wielki facet, to jak może marudzić :p Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Też mnie własnie urzekly te owieczki :D Już brat sie śmieje ze Stasia że moze pracować jako maskotka michelin :D Kurcze dogo mi nawala że ani cytowac ani ikonek nie mozna o dodaniu zdjęcia zapomnijcie ale zeby mi skrzynke meilowa zawalic powiadomieniami o nowych wpisach to prosze bardzo :( co za polityka ehhh Quote
*Magda* Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 To sobie odznacz te powiadomienia na email :eviltong: Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Nie pomyślałam o tym :oops: ale już odznaczyłam :D Taaaa dogo robi wszystko żebym z niego zrezygnowała chyba :( Quote
marta1624 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Aguś nie łam się, na pewno przestanie ci tak chodzić ;) Ja też miałam problemy a teraz już luz ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Nie no na razie luzik , wkurzam się ale bez przesady , tylko troche długo już to trwa .... Kurcze nie wiem co Neon robi , gdzie on wpycha nosa , ale ma znowu cały odarty , popsikałam mu to octaniseptem ku jemu niezadowoleniu ale już na niego patrzeć nie mogłam , co mu sie zagoi to sobie to rozwali , chyba mysi wkladac pysk w płot betonowy który oddziela nas od sąsiadów ale po co on to robi to pojęcia nie mam .... Quote
Recommended Posts