Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to widzisz Aguś, niepotrzebnie się stresowałaś :)

Wiedziałabym już wcześniej, tylko się strona nie chciała odświeżyć i dopiero po mojej odpowiedzi mi pokazało że wcześniej odpisałaś ;) Dlatego musiałam edytować ;)

Posted

Ja już tak mam że sie wszystkim stresuje , i pewnie przy nastepnej wizycie tez bede sie stresowała ale znacznie mniej , na tej wizycie dowiedziałam sie pare waznych dla mnie szczegółów więc chociaz jakis pożytek z tego jest ;)

Marta mnie na dogo już nic nie zdziwi , z kazdym dniem odpisywanie jest mniej mozliwe ;) ciekawe co bedzie jutro ....

Posted

Jak mi po porodzie powiedzieli w rodzaju męskim o małej to mało nie padłam, ale położna wyjaśniła że bobas jest na pewno dziewczynką. Ale miałam moment zwątpienia :grins:

Jeszcze tylko miesiąc :mdrmed:

Posted

Dokładnie , najważniejsze żeby było zdrowe ;)

Monika na Twoim miejscu to bym chyba z tego fotela spadła :D to musi być szok dla rodzica jak nastawia sie na taką płeć a jest odwrotna :huh: ale lekarz powinien powiedzieć cos w stylu " Ja pani mogę powiedzieć na 99% że jest taka płeć ale zdarzają się pomyłki " i nikt by nie miał pretensji a nie że nie poda w ogóle ....

Nooo już powoli zaczynam się bać :D

a dzisiaj ide do mamusi bo mi rożek przysłali :D

A tak z innej beczki już w temacie forum , wie ktoś moze cos ie stało z preparatami na pchły i kleszcze dla zwierząt ?? Dla psów nie ma w ogóle , dla kotów Advantixa nie ma w ogóle , a Bayera są tylko 2 aukcje na allegro , czyżby stało się to o co weterynarze walczyli , że te środki będą do nabycia tylko w weterynariach ??

Guest wolfheart
Posted

a dlaczego?co szkodzi,żeby nabywać to z innych sklepów...

Posted

Nie miałam jak spaść bo mi małą na brzuch położyli :jumpie:

Nie bój się, ja się nie bałam i wszystko poszło dobrze :mdrmed:

Pochwal się rożkiem :)

Co do preparatów to czytałam że pozwolenia się pokończyły na niektóre a niektóre miały coś nie tak z substancją czynną. U wetów to samo co na necie kosztuje majątek...

Posted

No to super z tymi środkami , nam sie jeszcze udało dzisiaj na allegro kupić za 86 zł czy jakoś tak 4 szt w paczce dla kotów powyżej 4 kg czyli na 2 razy bedzie , a dla psow juz bedziey musieli nabyc u weta ehhh

rożek kupiłam coś takiego http://www.naszurwisek.pl/userdata/gfx/b879c2ce36a69f45c595dabc4b1f05c5.jpg

wklejam linka bo zdjęcia nawet dodac nie mogę bo nadal dogo odmawia posłuszeństwa :/

jeszcze mi się taki komplet marzy

http://www.kolorowesny.pl/fotki/ochraniacz/urocze%20owieczki%20na%20niebieskimoch.jpg

musze isc do "naszego" sklepu moze beda mieli takie osłonki na łóżeczko bo posciele na allegro są :)

Własnie wróciłam od Stasia , miał dzisiaj szczepionke i w ogól nie marudził po niej , a wielki jest że w przychodni mysleli ze ma 3 misiace a On ma 6 tygodni hehhe

Nie cytuje waszych wypowiedzi bo mi nic tutaj nie działa :huh:

Posted

Też mnie własnie urzekly te owieczki :D

Już brat sie śmieje ze Stasia że moze pracować jako maskotka michelin :D

Kurcze dogo mi nawala że ani cytowac ani ikonek nie mozna o dodaniu zdjęcia zapomnijcie ale zeby mi skrzynke meilowa zawalic powiadomieniami o nowych wpisach to prosze bardzo :( co za polityka ehhh

Posted

Nie no na razie luzik , wkurzam się ale bez przesady , tylko troche długo już to trwa ....

Kurcze nie wiem co Neon robi , gdzie on wpycha nosa , ale ma znowu cały odarty , popsikałam mu to octaniseptem ku jemu niezadowoleniu ale już na niego patrzeć nie mogłam , co mu sie zagoi to sobie to rozwali , chyba mysi wkladac pysk w płot betonowy który oddziela nas od sąsiadów ale po co on to robi to pojęcia nie mam ....