maxishine. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']a nie wiem , wybory sie zbliżają to przyjechał :evil_lol:[/QUOTE] Czyżby łapówki wręcza? :evil_lol: :razz: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='Yuki_']Czyżby łapówki wręcza? :evil_lol: :razz:[/QUOTE] buahahaha tego to nie wiem , kompletnie mnie polityka nie interesuje , śmieszy mnie tylko to ich wielkie sprzatanie na przyjazd prezydenta :stupid: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Ja nie mam siły nawet ręką ruszyć , sami niech se pomagają :eviltong: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 a co :eviltong: mogli na jego cześc całą bylice wyciąć , po stopach bym ich całowała za to :-o Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']a co :eviltong: mogli na jego cześc całą bylice wyciąć , po stopach bym ich całowała za to :-o[/QUOTE] O fuu, to ja już wolę alergię :D Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']O fuu, to ja już wolę alergię :D[/QUOTE] a ja nie , już mi sie ryczeć chce , oddychac nie mogę , z oczu mi cieknie , siły nie mam nawet siedziec , chyba oszaleje :flaming: ale co dziwne , jak pada to nie powinnam tak mieć , a ja mam dzisiaj o 100 razy gorzej niż wczoraj :roll: Quote
*Monia* Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Nie płakaj, zaraz jesień :glaszcze: U nas gorąco i zero deszczu, daj trochę ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']biedna :glaszcze:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Współczuję Aga :calus:[/QUOTE] [quote name='*Monia*']Nie płakaj, zaraz jesień :glaszcze: U nas gorąco i zero deszczu, daj trochę ;)[/QUOTE] staram się nie płakac ale juz z sil opadam , z dusza na ramieniu stosuje otrivin bo bym się chyba udusiła , moje tabletki na alergię odpadają bo są w grupie leków których stosowac nie mogę , mam nadzieje ze mi cos ginekolog powie we wtorek na wizycie , do alergologa sie dostac nie można , kuzynka ma mi dac namiar na lekarkę z Ostrzeszowa która niby przyjmuje od ręki , mam nadzieje ze to prawda bo to jest straszne :roll: Quote
Ania :) Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']staram się nie płakac ale juz z sil opadam , z dusza na ramieniu stosuje otrivin bo bym się chyba udusiła , moje tabletki na alergię odpadają bo są w grupie leków których stosowac nie mogę , mam nadzieje ze mi cos ginekolog powie we wtorek na wizycie , do alergologa sie dostac nie można , kuzynka ma mi dac namiar na lekarkę z Ostrzeszowa która niby przyjmuje od ręki , mam nadzieje ze to prawda bo to jest straszne :roll:[/QUOTE] No patrz w moich rejonach bedziesz sie obracac :d choc ja ostatnio w ostrowie jestem czesto bo tam do tymczasowej pracy dojezdzam ;) z alergia wspolczuje, ja na szczescie nigdy na nic uczulona nie bylam. Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) I dobranoc :diabloti:[/QUOTE] Jakie dobranoc, wcześnie jest :D Quote
3 x Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) [quote name='dOgLoV']Powinna nam podziękować :evil_lol: ale żebyśmy ich nie ostrzegali :lol:[/QUOTE] Qwendi wymiata ;) jak mieliśmy remont to powiedzieliśmy panom remontowcom, zeby wszystko dokładnie chowali cóż przymierzając kibel majster zmienił okulary hmm... te co zdjął Grem po niespełna minucie znalazł z Prodziakiem na łóżku już zdekompletowane były :diabloti: a mówiliśmy - 'wszystko chować' :evil_lol: edit: [url]http://www.sfora.pl/polska/Doniczki-mogly-zabic-prezydenta-Komorowskiego-a70605[/url] Edited August 4, 2014 by 3 x Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Ania :)']No patrz w moich rejonach bedziesz sie obracac :d choc ja ostatnio w ostrowie jestem czesto bo tam do tymczasowej pracy dojezdzam ;) z alergia wspolczuje, ja na szczescie nigdy na nic uczulona nie bylam.[/QUOTE] ooo widzisz to nawet nie skojarzyłam że z Ostrzeszowa jesteś :oops: a gdzie praujesz ? jesli mozna wiedzieć ? ;) Ja mam alergie dopiero 4rty rok , i od razu taką silną , wię nauzyłam sie że "nigdy nie mów nigdy :evil_lol: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) I dobranoc :diabloti:[/QUOTE] dzień dobry :eviltong: [quote name='3 x']Qwendi wymiata ;) jak mieliśmy remont to powiedzieliśmy panom remontowcom, zeby wszystko dokładnie chowali cóż przymierzając kibel majster zmienił okulary hmm... te co zdjął Grem po niespełna minucie znalazł z Prodziakiem na łóżku już zdekompletowane były :diabloti: a mówiliśmy - 'wszystko chować' :evil_lol: edit: [URL]http://www.sfora.pl/polska/Doniczki-mogly-zabic-prezydenta-Komorowskiego-a70605[/URL][/QUOTE] HaHaHaHa pewnie panowie mieli fajne miny :evil_lol: Taaaaa nasz Ostrów jest sławny :lol: ale nie z tej strony o powinien :eviltong: a te doniCzki spadły jak jego jeszCze nie było w ratuszu a Oni już piszą że zamaCH był :evil_lol: Qurwa dlaCzego niektóre literki nie CHCą mi się napisać małe np C H a jak widać duże idzie i np ć też idzie ale samego małego C nie :roll: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Hejoszka :D Remontujecie się?[/QUOTE] hej hej ;) remontujemy ? ale że w jakim sensie ? :lol: Quote
Baski_Kropka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Aaaaa bo czytałam o remontach i nie doczytałam, że to czas przeszły :D Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Aaaaa bo czytałam o remontach i nie doczytałam, że to czas przeszły :D[/QUOTE] My to się remontujemy cały czas i chyba nigdy nie przestaniemy :lol: [quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='*Monia*']Cześć :) Jak tam dzisiaj?[/QUOTE] hejka ;) Na chwilę obecną jest o niebo lepiej , rano było jeszcze tak jak wczoraj pózniej oszukałam trochę nos prawie pustą butelką kropli i do teraz jest spokój (odpukać) .... Quote
Recommended Posts