marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 A pisałam- wsuwaj rurlki :diabloti: A tak serio- zrób z takim, jaki masz ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']A pisałam- wsuwaj rurlki :diabloti: A tak serio- zrób z takim, jaki masz ;)[/QUOTE] za słodkie , musze sie odchudzać :eviltong: zrobie , chociaż jedno żebyście widziały jakiej wielkości już jest ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']I żebyśmy miały kogo podziwiać :loveu:[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaaa mnie jako grubasa :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Taaaaaaaaaaaaa mnie jako grubasa :evil_lol:[/QUOTE] Ciebie, jak ciebie..... Ostatecznie.... :diabloti: Ale Fabiana :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']Ciebie, jak ciebie..... Ostatecznie.... :diabloti: Ale Fabiana :loveu:[/QUOTE] Będziecie go podziwiać za nie cale 4 miesiące :eviltong: a Stasia za nie cały miesiąc :crazyeye: :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Wam się szybko wydaje a mnie się wydaje jak już z rok bym chodziła w ciąży :roll: chociaz jak sobie przpomne sms-a od siostry że brat będzie tatusiem to wydaje mi się jak bym go wczoraj dostała :lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Mnie bardzo szybko czas leci ;) A ty ciesz się ze spokoju, potem będzie go jak na lekarstwo ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']Mnie bardzo szybko czas leci ;) A ty ciesz się ze spokoju, potem będzie go jak na lekarstwo ;)[/QUOTE] szczerze to tęsknie za tym żeby nie mieć czasu , lubiłam być w ciągłym ruchu , pracujące weekendy itd , nie lubie siedzieć w domu :shake: Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 To w ogródku się pobaw z psami. Pod warunkiem że aportują zabawkę do ręki, w ostateczności pod nogi. :lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Wiem co czujesz- mnie się nie nudzi bo robota jest, poza tym mogę normalnie wychodzić na dwór ;) a tak w domu siedzieć.... Można oszaleć :D Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='Yuki_']To w ogródku się pobaw z psami. Pod warunkiem że aportują zabawkę do ręki, w ostateczności pod nogi. :lol:[/QUOTE] Problem w tym że moje psy się w ogóle nie bawią , dla nich zabawki nie istnieją , ich jedyna fajna rozrywka to jest darcie papy pod płotem co w tej chwili wlasnie raczą robić :mad: [quote name='Aleksandra95']Hej Aga i zwierzyniec :loveu:[/QUOTE] hejka :loveu: [quote name='marta1624']Wiem co czujesz- mnie się nie nudzi bo robota jest, poza tym mogę normalnie wychodzić na dwór ;) a tak w domu siedzieć.... Można oszaleć :D[/QUOTE] dokładnie , zimą pewnie podzielicie mój los jak bedzie -15 :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']W zimę to ja zacznę szaleć :D[/QUOTE] jesteś zimnolubna ? :evil_lol: Ja lubie zimę i śnieg ale jak jest -15 to wymiękam :lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 W zimę mogę wrócić na tereny, gdzie są teraz żmije ;) Ale szczerzę wole wiosnę/ jesień ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']W zimę mogę wrócić na tereny, gdzie są teraz żmije ;) Ale szczerzę wole wiosnę/ jesień ;)[/QUOTE] Ja lubie wiosne , jesień tez może być ale nie za mokra , a zima to tylko jak jest dużo śniegu :loveu: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 No właśnie- nienawidzę chlapy :( zaraz mam mokro w butach :/ Quote
*Monia* Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']O kurcze , to wszyscy w koło powinni uważać żeby mnie nie zdenerwować :evil_lol: [/QUOTE] Powinni :p. Ciekawy zbieg okoliczności ;). Mściwa nie jestem, ale za mój stres który odbijał się na małej jakoś nie ubolewam nad tym że komuś kto mi w ciąży krwi napsuł coś nie poszło po jego myśli. [quote name='dOgLoV']Ja lubie wiosne , jesień tez może być ale nie za mokra , a zima to tylko jak jest dużo śniegu :loveu:[/QUOTE] Jak mam czas z psami latać po polach to też lubię duużo śniegu, ale jak mam z wózkiem śmigać to śniegu nie lubię ;). Wiosna i nie za upalne lato to jest to, ciepła jesień też ujdzie :lol: Quote
Baski_Kropka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Czeeeeść :P A wy znowu o dziaciach?! Brzuchu wózkach... rany :P Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='marta1624']No właśnie- nienawidzę chlapy :( zaraz mam mokro w butach :/[/QUOTE] Dobrze ze tylko w butach :eviltong: [quote name='*Monia*']Powinni :p. Ciekawy zbieg okoliczności ;). Mściwa nie jestem, ale za mój stres który odbijał się na małej jakoś nie ubolewam nad tym że komuś kto mi w ciąży krwi napsuł coś nie poszło po jego myśli. Jak mam czas z psami latać po polach to też lubię duużo śniegu, ale jak mam z wózkiem śmigać to śniegu nie lubię ;). Wiosna i nie za upalne lato to jest to, ciepła jesień też ujdzie :lol:[/QUOTE] Ja też mściwa nie jestem ale paru ludzikom też by się należało ;) No własnie , ja mam to szczescie ze urodze w listopadzie to za duzo i tak wyjeżdzać nie bede a pozniej już sie cieplutko zacznie robić i śnieg stopnieje ;) [quote name='Baski_Kropka']Czeeeeść :P A wy znowu o dziaciach?! Brzuchu wózkach... rany :P[/QUOTE] Hejka ;) Jak by innego tematu nie było , ja nie wiem :siara: [quote name='Ty$ka']Cześć. Czekam na fotki Fabiankowe :loveu:[/QUOTE] Hejka ;) Aparat juz mam wiec coś tam później pstryknę ;) Qwendi dzisiaj znowu dała popis swojej dobrej strony :angryy: pojechalismy do miasta i z miasta do mojego brata bo miałam im zdjęcia robić , już pomijając fakt ze brat umawiał sie z nami ze po nocce sie połozy , wstanie o 12stej i bedziemy zdjęcia robić , a jak sie okazało , czego byłam niemal pewna , zdążylismy wypić kawe , zjeść u nich obiad a On i tak nie wstał , więc wzięłam aparat i pojechaliśmy do domu , a że miałam aparat w ręce wchodząc na podwórko to uwieczniłam dzieło Qwendi , później wam pokaże jak urządziła brame :mad::mad::mad::mad: Quote
3 x Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='dOgLoV'] Qwendi dzisiaj znowu dała popis swojej dobrej strony :angryy: pojechalismy do miasta i z miasta do mojego brata bo miałam im zdjęcia robić , już pomijając fakt ze brat umawiał sie z nami ze po nocce sie połozy , wstanie o 12stej i bedziemy zdjęcia robić , a jak sie okazało , czego byłam niemal pewna , zdążylismy wypić kawe , zjeść u nich obiad a On i tak nie wstał , więc wzięłam aparat i pojechaliśmy do domu , a że miałam aparat w ręce wchodząc na podwórko to uwieczniłam dzieło Qwendi , później wam pokaże jak urządziła brame :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] dzwina ta Qwendi nam tam Prodziak bramy nie rozwala mało tego w czwartek wypuścił nas wieczorem do teatru bez skakania na drzwi :) co prawda pomogłam nam w tym zostawiona mu kość ale zawsze to coś no nie lubi jełop jak wychodzimy nie do pracy Quote
łamAga Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='3 x']dzwina ta Qwendi nam tam Prodziak bramy nie rozwala mało tego w czwartek wypuścił nas wieczorem do teatru bez skakania na drzwi :) co prawda pomogłam nam w tym zostawiona mu kość ale zawsze to coś no nie lubi jełop jak wychodzimy nie do pracy[/QUOTE] W waszym przypadku dawno byśmy byli bez drzwi :roll: Ona nas nigdzie nie wypuści ani do pracy ani do sklepu , nigdzie i to żeby pierwszy raz była zostawiana , i żeby sama była , jest z Neronem , on leży ładnie pod płotem i śpi a ona wiecznie musi coś kombinować , już długo był spokój , drapła cos tam ale były małe szkody , a teraz znowu to samo , no ręce opadają :roll: Quote
Recommended Posts