Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Śliczne kociaki ;) A Neron jaka klasa, szczuplak :D Odchudź mi moją, ok? :D

A Stasiowi się wyrosło :crazyeye: Pokaż Fabiana ;)[/QUOTE]

Kurcze ale ja Nerona pasę ryżem z mięsem i skórami , nie wiem czemu on taka linie trzyma :evil_lol:

Nooo sąsiadka ostatnio do mojej mamy wyleciała z tekstem " a Paulina będzie miała bliźniaki że ma taki duży brzuch ?" :evil_lol:

Nie mam zdjęcia Fabiania :shake: jeszcze mam za mały brzuch żeby sobie sesje robić ;)

Posted

[quote name='marta1624']To jedź więcej tych rurek :diabloti: A to ci Kajki nie wysyłam, bo mi ją jeszcze spasiesz :D

PS. Może jednak bliźniaki? :D[/QUOTE]

Nie nie , dzisiaj zjadłam 3 :eviltong: i trochę nutelli , więcej nie jem , bo jak Sebastian kupi te lody to pewnie jeszcze zjem :evil_lol:

nie , nie , byli na usg 3D , było by widać że są dwie dzidzie nawet jak zwykłe usg by przekłamało :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Neron to chyba pozować nie chciał:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Neron to chyba pozować nie chciał:diabloti:[/QUOTE]

Neron oczywiście łaził i przeszkadzał , kot nie może spokojnie pospacerować bo ten wiecznie nad nim sterczy :mad:

Posted

Taaa Ibri przy Neronie się robi płaska jak naleśnik :evil_lol:

a jak sie fajnie przed chwilą Staś ruszał , normalnie było widać jak by głowkę chciał przez brzuch wyciągnąć :evil_lol:

Posted

Dopiero co wspominaliśmy jak chciałam adoptować szylkretową MC i na co dzisiaj trafiam ????

znowu była do adopcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz:

[url]http://www.miaukunowo.eu/viewtopic.php?t=7509[/url]

ale i tak bym jej nie mogła wziąć bo była do adopcji z tym samym kotem co wtedy w pakiecie :placz:

Posted

Sporo miejsca Staś zajmuje :lol:
Mi się czarne długowłose kociska podobają, ale mieć z moim lenistwem bym nie mogła ;)
Neron z dzidziem też tak będzie spacerował :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Nika']Ostatnio widziałam i znajomej hodowli że mieli kotkę do adopcji- piękną szylkretę, miałam Ci podesłać a zapomniałam:angryy: a teraz już ma domek.[/QUOTE]

teraz juz i tak lipa bo jak dziecko przyjdzie to trzeci kotek odpada całkowicie :roll:

[quote name='*Monia*']Sporo miejsca Staś zajmuje :lol:
Mi się czarne długowłose kociska podobają, ale mieć z moim lenistwem bym nie mogła ;)
Neron z dzidziem też tak będzie spacerował :evil_lol:[/QUOTE]

Ale dla kotów nie trzeba miec duzo czasu , poczeszedz od czasu do czasu , wyprowadzisz na spacerek :evil_lol:

Neron do dzieci to tak z dystansem raczej podchodzi , mysle ze Qwendi bardziej by podchodziła i lizała :lol:

Ale u nas dzisiak okropnie , juz byłam ubrana i wychodziłam zeby jechac do sklepu i po drodze do mamy na kawe a tu czarno sie zrobiło , rozpadało sie a teraz grzmi dosyć mocno :lol: mam nadzieje tylko ze mi prądu nie wyłączą :mad:

Posted

Mnie czesanie wyrywającego się zwierza przerasta, dlatego Hexa wiecznie nie wyczesana bo nie mam cierpliwości i siły pod krzakami się czołgać :p

Jak Qwendi liźnie to dzieć zniknie pod ozorem :lol:

U nas podobna pogoda :shake:. Miałam na większe zakupy jechać, ale nie chcę małej w deszczu kąpać..

Posted

Aga, łączę się w bólu. Szukałam do adopcji tricolora, najlepiej długowłosego. I co? Teraz jest do adopcji matka z córką. Dwa szkielety i to tuż pod moim nosem, załamać się można, że nigdy czasowo się nie trafią :(

Posted

[quote name='*Monia*']Mnie czesanie wyrywającego się zwierza przerasta, dlatego Hexa wiecznie nie wyczesana bo nie mam cierpliwości i siły pod krzakami się czołgać :p

Jak Qwendi liźnie to dzieć zniknie pod ozorem :lol:

U nas podobna pogoda :shake:. Miałam na większe zakupy jechać, ale nie chcę małej w deszczu kąpać..[/QUOTE]

ja uwielbiam czesać zwierzaki ale kotów teraz nie czesze właśnie ze względu na zadrapania , wiec że są zdrowe ale jakoś wole uważać w ciązy , a Pepsia to jest taka cholera że jak ją ostatnio kapaliśmy to mi się w szyje wbiła i nie wiedziałam jak ją odczepić , wyglądałam jak by mnie wampir ugryzł :mad: a płaczu przy tym tyle jak byśmy ją ze skóry obdzierali , Ibri tez się miota ale już mniej ;)

Z dzieciakiem lepiej w taką pogode nie wychodzić , po co ma się mała przeziębić :shake:

[quote name='Ty$ka']Aga, łączę się w bólu. Szukałam do adopcji tricolora, najlepiej długowłosego. I co? Teraz jest do adopcji matka z córką. Dwa szkielety i to tuż pod moim nosem, załamać się można, że nigdy czasowo się nie trafią :([/QUOTE]

A bo to zawsze tak jest :roll:

Ja na tą co dałam linka strasznie chorowałam , Sebek kategorycznie sie nie zgadzał a ja i tak do nich napisałam , ale jak okazało sie że jest do adopcji z kocurkiem a poza tym to juz miały znaleziony domek to wszystko wzięło w łeb , a teraz znowu ten "pakiecik " był do adopcji , ciekawe dlaczego , przeciez to minął może rok od tamtego czasu ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ja uwielbiam czesać zwierzaki ale kotów teraz nie czesze właśnie ze względu na zadrapania , wiec że są zdrowe ale jakoś wole uważać w ciązy , a Pepsia to jest taka cholera że jak ją ostatnio kapaliśmy to mi się w szyje wbiła i nie wiedziałam jak ją odczepić , wyglądałam jak by mnie wampir ugryzł :mad: a płaczu przy tym tyle jak byśmy ją ze skóry obdzierali , Ibri tez się miota ale już mniej ;)

Z dzieciakiem lepiej w taką pogode nie wychodzić , po co ma się mała przeziębić :shake:
[/QUOTE]
Ja po ONku którym się opiekowałam chyba 3 lata sierści miałam i ma dość. Po czesaniu nie raz zakwasy miałam na rękach. Nawet jesgo ciągnięcie na smyczy mnie tak nie męczyło jak machanie szczotą.
W ciąży trzeba uważać, ale na kobiety w ciąży też trzeba uważać. Że akurat o ciąży piszemy to ku przestrodze napiszę, że kobiecie w ciąży nie powinno się źle życzyć. Właśnie się dowiedziałam że babka która mnie nieładnie potraktowała jak u niej pracowałam musiała zwinąć interes bo zaczęło jej źle iść. Wtedy o ciąży nie miałam pojęcia, ale jak już się dowiedziałam to powiedziałam że ją myszy opitolą. No i chyba ją zaczęły zżerać te myszy :diabloti:. Inna osoba źle mi życząca też zaczęła mieć problemy :roll:. Gorzej że powiedziałam że i pocztę na myszy opitolą, i coś za długo mi listy idą ostatnio :shake: :evil_lol:

Specjalnie na deszcz nie wychodzimy, ale już 2 ulewy i delikatne zmoknięcia mała zaliczyła - raz na ręku raz w nosidełku bo do samochody nie dało się teleportować ani go przywołać pod drzwi sklepu :cool1:. W wózku deszcze nie straszne :lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Ja po ONku którym się opiekowałam chyba 3 lata sierści miałam i ma dość. Po czesaniu nie raz zakwasy miałam na rękach. Nawet jesgo ciągnięcie na smyczy mnie tak nie męczyło jak machanie szczotą.
W ciąży trzeba uważać, ale na kobiety w ciąży też trzeba uważać. Że akurat o ciąży piszemy to ku przestrodze napiszę, że kobiecie w ciąży nie powinno się źle życzyć. Właśnie się dowiedziałam że babka która mnie nieładnie potraktowała jak u niej pracowałam musiała zwinąć interes bo zaczęło jej źle iść. Wtedy o ciąży nie miałam pojęcia, ale jak już się dowiedziałam to powiedziałam że ją myszy opitolą. No i chyba ją zaczęły zżerać te myszy :diabloti:. Inna osoba źle mi życząca też zaczęła mieć problemy :roll:. Gorzej że powiedziałam że i pocztę na myszy opitolą, i coś za długo mi listy idą ostatnio :shake: :evil_lol:

Specjalnie na deszcz nie wychodzimy, ale już 2 ulewy i delikatne zmoknięcia mała zaliczyła - raz na ręku raz w nosidełku bo do samochody nie dało się teleportować ani go przywołać pod drzwi sklepu :cool1:. W wózku deszcze nie straszne :lol:[/QUOTE]

O kurcze , to wszyscy w koło powinni uważać żeby mnie nie zdenerwować :evil_lol:
[quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']pisz :eviltong:[/QUOTE]
Nie mam ci co pisać, bo cię jeszcze z denerwuje i mnie myszy napadną :D

A tak z innej beczki- dojadłaś dzisiaj tych rurek? Bo ja bym Fabiana chciała obejrzeć :D