Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Gdybym nie wiedziała, że to ona, to ciężko byłoby mi rozpoznać :oops:[/QUOTE]

heh , przeważnie wstawiam takie jej zdjęcia w całości a tutaj w sumie cała twarz jest więc widac dokładnie jak wygląda :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja już orzerabiałam kaganiec fizjologiczny , Neron moze miec tylko skórkowe , za duże szkody wyrządza twardymi kagańcami , a ten sprawdza sie u nas świetnie ;)[/QUOTE]

To co on wyrabia w kagańcu? ;)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']OOo ale duża pannica :D
Co do kagańca skórzany by u nas nie przeszedł... szlak by Dexa trafił gdyby miał taki pasek na czole :P[/QUOTE]

Neron też wywija żeby go zdjąć ale nie ma szans :shake:

[quote name='Yuki_']To co on wyrabia w kagańcu? ;)[/QUOTE]

próbuje go ściągnąć i uderza nas o nogi , w zabawie z Qwendi też ona nieźle z metalu obrywała swoją drogą ;)

Posted

A Ty nie miałaś czasem wczoraj 2 rocznicy ślubu?!

[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQG7YwhWBsmBzHn-wyGH2X_Od7AFlcpSMoOIRlECKUs_hI2cSppZg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']A Ty nie miałaś czasem wczoraj 2 rocznicy ślubu?!

[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQG7YwhWBsmBzHn-wyGH2X_Od7AFlcpSMoOIRlECKUs_hI2cSppZg[/IMG][/QUOTE]

Miałam miałam :evil_lol: dziekuję :loveu:

[quote name='marta1624']Coś jak dobrze pamiętam to pisałyście o 23 czerwca ;) Tak więc Aguś oby Wam się dalej tak żyło w szczęściu :) Oczywiście już w 3 :loveu:[/QUOTE]

dziekuje bardzo :loveu:

a Tu macie filmik , Marysia postanowiła wyprowadzić się do Honolulu :evil_lol:

[video=youtube_share;I-r1rQUkVmo]http://youtu.be/I-r1rQUkVmo[/video]

Posted

[quote name='marta1624']Marysia jest świetna :D[/QUOTE]

Szkoda że nie nagrała jak tak wleciala do pokoju , Ja z mamą i bratową siedzimy pijemy kawę , a Ona wpada z pustym workiem do pokoju i z pełna powagą mówi " Ja się dziewczyny na prawdę wyprowadzam " buuahahahahhaa a Ona jeszcze tak fajnie mówi "cz" tak wyraźnie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

to i ode mnie najlepszego na rocznicę:drink1:

Posted

[quote name='dOgLoV']Szkoda że nie nagrała jak tak wleciala do pokoju , Ja z mamą i bratową siedzimy pijemy kawę , a Ona wpada z pustym workiem do pokoju i z pełna powagą mówi " Ja się dziewczyny na prawdę wyprowadzam " buuahahahahhaa a Ona jeszcze tak fajnie mówi "cz" tak wyraźnie :evil_lol:[/QUOTE]

Mój brat jak był mały, to odgrażał się mamie, że się wyprowadzi jak miał na mamę focha :D
Do czasu, jak mam się wkurzyła i dała mu walizkę z tekstem "to się wyprowadzaj!" :diabloti: Wtedy przestał się "wyprowadzać" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mój brat jak był mały, to odgrażał się mamie, że się wyprowadzi jak miał na mamę focha :D
Do czasu, jak mam się wkurzyła i dała mu walizkę z tekstem "to się wyprowadzaj!" :diabloti: Wtedy przestał się "wyprowadzać" :evil_lol:[/QUOTE]

Marysi by to chyba nie wzruszyło :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']moje starsze dziecko ostatnio co chwilę chce się wyprowadzać i szukać sobie nowej mamy, bo ta, którą ma, jest najgorsza na świecie:placz:[/QUOTE]

Nie znam Cię osobiście ale już wiem że Kamilek grzeszy :mad: :loveu: