marta1624 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']polecam bardzo dobrze to przemyśleć :eviltong:[/QUOTE] Ale to wiesz, jak tak łatwo zajść to nawet się nie obejrzę a będę w ciąży :diabloti: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='marta1624']Ale to wiesz, jak tak łatwo zajść to nawet się nie obejrzę a będę w ciąży :diabloti:[/QUOTE] jak tak łatwo zajdziesz jak ja to gdzies za 10 lat bedziesz mamą :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']jak tak łatwo zajdziesz jak ja to gdzies za 10 lat bedziesz mamą :eviltong:[/QUOTE] To jeszcze mam czas :D Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='marta1624']To jeszcze mam czas :D[/QUOTE] ale nie spieszysz się więc wytrzymasz :eviltong: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Dodałam zdjęcie .... ale na nk :evil_lol: Quote
Małgonia Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Dodałam zdjęcie .... ale na nk :evil_lol:[/QUOTE] To NK jeszcze funkcjonuje w dobie fb? :O Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']:p :p[/QUOTE] szkoda tylko ze sie juz w te spodnie nie mieszcze :-( [quote name='Panna Cotta']To NK jeszcze funkcjonuje w dobie fb? :O[/QUOTE] coś tam sie czasami jeszcze dzieje ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']szkoda tylko ze sie juz w te spodnie nie mieszcze :-( [/QUOTE] I jeszcze długo się nie zmieścisz :diabloti: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']I jeszcze długo się nie zmieścisz :diabloti:[/QUOTE] żeś mnie pocieszyła :evil_lol: może jutro sobie zrobie jakaś aktualną fotkę na spacerze :cool3: ale chyba do opublikowania sie nie nada za bardzo :eviltong: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']Ale ja ją muszę mieć na PW :)[/QUOTE] Tak tak Ty dostaniesz :lol: już nie mam co na siebie włożyć , czuje się hmmmmm gruba :roll: Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Tak tak Ty dostaniesz :lol: już nie mam co na siebie włożyć , czuje się hmmmmm gruba :roll:[/QUOTE] Nie czuj się gruba, tylko piękna :loveu: Czym większy brzuch, tym jesteś piękniejsza :loveu: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']Nie czuj się gruba, tylko piękna :loveu: Czym większy brzuch, tym jesteś piękniejsza :loveu:[/QUOTE] ale ja niska jestem , juz nie moge na siebie w lustrze patrzeć hehe wiesz nie mam jeszcze takiego typowego brzuszka ciążowego wiec czuje sie jak bym miała oponke sadła na sobie :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Aga więcej do kochania ;) Nie jesteś gruba ;) Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='marta1624']Aga więcej do kochania ;) Nie jesteś gruba ;)[/QUOTE] Jak wstawie zdjecie aktualne to same zobaczycie :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Rób zdjęcia, żebyś widziała jak pięknie się zmieniasz :loveu: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']Rób zdjęcia, żebyś widziała jak pięknie się zmieniasz :loveu:[/QUOTE] jakoś ostatnio uciekam od fleszy ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']jakoś ostatnio uciekam od fleszy ;)[/QUOTE] To rób bez lampy :diabloti: Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']To rób bez lampy :diabloti:[/QUOTE] buahahahahaha , lepiej nie bo aparat padnie :eviltong: za rok zaczne sobie fotki robić :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahaha , lepiej nie bo aparat padnie :eviltong: za rok zaczne sobie fotki robić :eviltong:[/QUOTE] Rób zdjęcia, kobieta w ciąży wygląda najlepiej ;) Quote
*Monia* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']:p [URL]http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403029398_nvljxx_600.jpg[/URL][/QUOTE] Tak się rechotałam że aż dziecię obudziłam :evil_lol:. Chociaż z tego co tam czytam to wcale dziecka nie mam i w ciąży też nie byłam :shake: [quote name='dOgLoV']szkoda tylko ze sie juz w te spodnie nie mieszcze :-( [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Tak tak Ty dostaniesz :lol: już nie mam co na siebie włożyć , czuje się hmmmmm gruba :roll:[/QUOTE] Pakuj za małe ciuchy i na strych, kilka miesięcy po porodzie już w nie wejdziesz ;) Już się gruba czujesz? Jeszcze gruba wcale nie jesteś, wręcz chudzinka w porównaniu z tym co będzie za 3-4 miesiące :lol: Dobranoc i miłych snów :) Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']Rób zdjęcia, kobieta w ciąży wygląda najlepiej ;)[/QUOTE] Dzisiaj zrobiłam , następne w 9 miesiącu :evil_lol: [quote name='*Monia*']Tak się rechotałam że aż dziecię obudziłam :evil_lol:. Chociaż z tego co tam czytam to wcale dziecka nie mam i w ciąży też nie byłam :shake: Pakuj za małe ciuchy i na strych, kilka miesięcy po porodzie już w nie wejdziesz ;) Już się gruba czujesz? Jeszcze gruba wcale nie jesteś, wręcz chudzinka w porównaniu z tym co będzie za 3-4 miesiące :lol: Dobranoc i miłych snów :)[/QUOTE] muszę własnie zrobić selekcję ciuchów bo juz w nic nie wchodze a z szafek sie wysypuję , jutro sie przejde do lumpka moze jakieś ciążówki wyszukam :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Tylko na moją mine nie patrzcie bo po mimo zachmurzonego nieba słońce mi dawało po papie :roll: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ZVgDr1elP0g/U6LLcG4LtRI/AAAAAAAABgo/9QMymDQi8Tg/w391-h587-no/DSC08026.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts