Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Bry Aga :)[/QUOTE]

Słoneczny ale niezbyt dobry bo od samego rana mnie mdli , chyba szału dostane , myslalam ze mam juz to za sobą ....

[quote name='Izabela124.']Śliczne fotki Kisielka :loveu:[/QUOTE]

dziekuję :loveu:

mam jeszcze jedno z daleka jak już tybki wchodziły na ring :lol:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-qEG3F9DnWMM/U5yLFtZPFAI/AAAAAAAABfQ/txFCf2bjYmk/w640-h389-no/DSC07885.JPG[/IMG]

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

Hejka ;)
[quote name='marta.k9080']hejka :)[/QUOTE]

no hejka ;)

Posted

[quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

siostra mi dzisiaj kupiła kombinezon na dzidzie taki fajny z disneya w lumpku , normalnie 7,50 kosztował :lol: ale wam nie pokaże bo został w praniu u mamy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']

mam jeszcze jedno z daleka jak już tybki wchodziły na ring :lol:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-qEG3F9DnWMM/U5yLFtZPFAI/AAAAAAAABfQ/txFCf2bjYmk/w640-h389-no/DSC07885.JPG[/IMG]

[/QUOTE]no to na następnej wystawie
jeśli będziemy
to Izę po nogach rozpoznawać będziemy :oops:

Posted

[quote name='3 x']no to na następnej wystawie
jeśli będziemy
to Izę po nogach rozpoznawać będziemy :oops:[/QUOTE]

hahahaha to nie Izy nogi , to nogi koleżanki Izy , oczywiście nie pamiętam imienia :oops: Iza wtedy sie gdzieś szlajała koło ringu głównego chyba :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

siostra mi dzisiaj kupiła kombinezon na dzidzie taki fajny z disneya w lumpku , normalnie 7,50 kosztował :lol: ale wam nie pokaże bo został w praniu u mamy ;)[/QUOTE]

Jak odbierzesz to fotnij ;)

Posted

[quote name='3 x']no to na następnej wystawie
jeśli będziemy
to Izę po nogach rozpoznawać będziemy :oops:[/QUOTE]Hahaha w mojej galerii dziś wstawiłam fotki mej twarzy :D

[quote name='dOgLoV']hahahaha to nie Izy nogi , to nogi koleżanki Izy , oczywiście nie pamiętam imienia :oops: Iza wtedy sie gdzieś szlajała koło ringu głównego chyba :evil_lol:[/QUOTE]Angelina sie nazywa :D

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-qEG3F9DnWMM/U5yLFtZPFAI/AAAAAAAABfQ/txFCf2bjYmk/w640-h389-no/DSC07885.JPG[/url] wąchacz jeden :D

Posted

Dzisiaj byliśmy na psim spacerku , zrobiłam aż 1 zdjęcie :mad: tyle ludzi łaziło , jagody już rosną i ludzi pełno , nawet mi sie tego zdjęcia zgrać nie chce hehe a las mamy cały połamany , pierwszy raz byliśmy w nim od tej trąby powietrznej i powodzi co u nas była i drzewa leżą powyrywane z korzeniami , komórką zrobiłam jedną fotke , jak zgram to wkleje , masakra , wielkie duże dęby leżą powyrywane :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzisiaj byliśmy na psim spacerku , zrobiłam aż 1 zdjęcie :mad: tyle ludzi łaziło , jagody już rosną i ludzi pełno , nawet mi sie tego zdjęcia zgrać nie chce hehe a las mamy cały połamany , pierwszy raz byliśmy w nim od tej trąby powietrznej i powodzi co u nas była i drzewa leżą powyrywane z korzeniami , komórką zrobiłam jedną fotke , jak zgram to wkleje , masakra , wielkie duże dęby leżą powyrywane :shake:[/QUOTE]

Zgrywaj fotki a nie ;) Krajobraz po takich wydarzeniach.... Lepiej nie pisać :shake:

Posted

[quote name='marta1624']Zgrywaj fotki a nie ;) Krajobraz po takich wydarzeniach.... Lepiej nie pisać :shake:[/QUOTE]

Ale jest na prawde tylko jedno i pewnie nawet nie wyszło za fajnie bo Qwendi biegła , pokaże jedynie drzewko , szkoda ze nie zrobiłam zdjęć jak w środku lasu wyglada ale troche za ciemno było i miałam za długi obiektyw :shake:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-B_GNHdetWrw/U53jMTjSZvI/AAAAAAAABgA/TqG2PPVHfYg/w640-h480-no/DSC_6146.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marta1624']Nie lubię patrzeć na takie skutki różnych klęsk :( Może chociaż nowe młode posadzili?[/QUOTE]

nawet starych nie uprzątnęli (za tydzien wezme krótki obiektyw to porobie zdjęcia chyba ze je sprzatna w ciagu tygodnia w co wątpię skoro leżą tam juz jakieś 3 tyg ) mamy w lesie taki sztuczny staw retencyjny do którego zawsze chodzilismy żeby psy się popluskali , to dzisiaj leżało na drodze pełno drzew , przez dwa jakoś przelazłam , musiałam sie na nie wdrapac , ale jak zobaczyłam że leżą trzy nastepne to stwierdziłam ze sie wracamy , taka szkółka też choinek jest to wszystkie biedne lezą połamane :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ales się rozpisała hehe

cześć ;)[/QUOTE]

Padam na twarz :roll:

Szczerze, to miałam zamiar iść już spać :oops: Ale stwierdziłam, że jutro miałabym za dużo nadrabiania ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Padam na twarz :roll:

Szczerze, to miałam zamiar iść już spać :oops: Ale stwierdziłam, że jutro miałabym za dużo nadrabiania ;)[/QUOTE]

Spoko , wierze ;) ja zaraz tez ide sie kapać , jutro musze o 8smej byc w przychodni bo musze wampirowi dac sie ugryźć hehe

Posted

[quote name='marta1624']Jak zwykle nie ma kto uprzątnąć :shake: Uważaj żeby wampir za dużo nie wypił bo jak się wessie :D[/QUOTE]

Nie pozwole wziać więcej niz trzeba :evil_lol: jedno drzewo leżało kilka lat zanim uprzątneli , w zasadzie leżało od kiedy pamietam , zawsze jak szlismy nad ten stawek musielismy przez nie skakać , aż sie zdziwilismy któregoś dnia że drzewo zniknęło , ale te sa połamane w tak dużej ilości że muszą coś z tym zrobić , bo nie da się w ogóle tam poruszac :shake:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć Aga.
Nie lubię oglądać klęski po taaakiej pogodzie, strasznie mnie to smuci :([/QUOTE]

no niestety nie fajny widok :roll:

[quote name='marta1624']Jak chcecie posprzątać to wyśle babcię- ona z młodych lat ma uprzątanie przewalonych drzew we krwi ;)[/QUOTE]

My bysmy mogli chcieć , ale ja mysle że "im" to na ręke bo i tak wycinaja pomału cały las :roll: