łamAga Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='magdabroy']A to Ty kiedyś kawy nie piłaś? :hmmmm:[/QUOTE] Mało tego , jak wypiłam normalną kawę to miałam takie słabości że normalnie aż ręce mi się trzęsły , dopiero gdzieś może jak miałam hmmm 22-23 lata zaczełam pić nałogowo i już mi nie szkodziła ;) [quote name='marta1624']Jak miała roczek :D[/QUOTE] jak miałam roczek to tylko śmietanke z kawy spijałam :eviltong: dobranoc laski ;) Quote
Naklejka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ja czasem też się po kawie trzęsę :P A czasem wpiję 2-3dziennie i nic. Ostatnio każdego ranka muszę wypić kawkę, bo nie ogarniam. Ogólnie też zawsze mało piłam, trochę się zaczęłam pilnować i się staram pić więcej. Chociaż na wieczór walnąć sobie kubeł herbaty. Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='marta1624']Dzień doberek ;)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Naklejka']Ja czasem też się po kawie trzęsę :P A czasem wpiję 2-3dziennie i nic. Ostatnio każdego ranka muszę wypić kawkę, bo nie ogarniam. Ogólnie też zawsze mało piłam, trochę się zaczęłam pilnować i się staram pić więcej. Chociaż na wieczór walnąć sobie kubeł herbaty.[/QUOTE] Ja tak miałam kiedyś , 10 min po wypiciu kawy robiło mi sie strasznie słabo az mi się ręce trzęsły , a później jak wpadłam w nałóg to piłam po4-5 kaw dziennie , ledwo oczy otwarłam to miałam ochotę na kawę , teraz znowu mam kawowstręt ale za to staram sie wypić te 2 ciepłe herbaty dziennie i chociaż litr wody , nie zawsze mi to wychodzi ale czasami sie udaje , najgorzej jest w chłodniejsze dni , wtedy pić mi sie w ogóle nie chce ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Zaczyna się sezon na arbuzy, to może pomyśl o nich ;) W końcu one mają bardzo dużo wody :) Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Sebek kupił dwa dni temu arbuza to leży do dzisiaj , to jeszcze nie jest to , taki w środku jest jasny że prawie biały i w smaku w ogóle nie przypomina arbuza , już bardziej ogórka hehe ale ogólnie to uwielbiam arbuzy :loveu: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Ale ta pogoda dziwna , do poludnia byłam u mamy , słońce tak dawało że musiałyśmy z Marysią siedzieć w domu bo na balkonie się nie dało wysiedzieć , a teraz ciemno się zrobiło , burza i deszcz leje :shake: Quote
justysiek Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 u nas narazie słońce i ciepełko, byliśmy z Kubkiem na podwórku pochodzić i pohuśtać się a ja w międzyczasie dom ogarniam i piore :) Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='justysiek']u nas narazie słońce i ciepełko, byliśmy z Kubkiem na podwórku pochodzić i pohuśtać się a ja w międzyczasie dom ogarniam i piore :)[/QUOTE] No u nas teraz też już ładne słoneczko jest ale lało jak z cebra , dziwna na maxa ta pogoda jest :roll: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego Aguś :)[/QUOTE] dziękuję Izuś :calus: Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ja dziennie piję 3 kawy,nie raz jeszcze cappucino albo z lodem,bitą śmietaną i czekoladą,teraz truskawki wcinam,a na arbuza jeszcze zaczekam,aż będzie taki jak lubię Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='unikatowydiament']Ja dziennie piję 3 kawy,nie raz jeszcze cappucino albo z lodem,bitą śmietaną i czekoladą,teraz truskawki wcinam,a na arbuza jeszcze zaczekam,aż będzie taki jak lubię[/QUOTE] Ja własnie pożarłam truskawki z bitą śmietana i chyba zaraz zwymiotuję tak się objadłam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 siemka :) ja się wczoraj nażarłam truskawek:loveu: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) ja się wczoraj nażarłam truskawek:loveu:[/QUOTE] Hejka ;) ja nie przepadam za truskawkami , zjadlam je bo musze jesc owoce , no i bita śmetana mnie przekonała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 a ja uwielbiam truskaweczki:loveu: z bitą śmietaną to już niebo w gębie:p Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja uwielbiam truskaweczki:loveu: z bitą śmietaną to już niebo w gębie:p[/QUOTE] jak dla mnie to za kwaśne , ja wole arbuzy , czeresnie , albo teraz w biedronce maja takie dobre brzoskwinie paraguay czy cos w tym stylu , takie płaskie , ale są mega słodkie :loveu: Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja własnie pożarłam truskawki z bitą śmietana i chyba zaraz zwymiotuję tak się objadłam :evil_lol:[/QUOTE] Ja je tylko pocukrowałam:diabloti: nie lubię brzoskwiń,ale te"płaskie" są pyszne:eviltong: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='unikatowydiament']Ja je tylko pocukrowałam:diabloti: nie lubię brzoskwiń,ale te"płaskie" są pyszne:eviltong:[/QUOTE] ja tez miałam pocukrowane ale i tak czułam ze są kwaśne :lol: Nooo takie soczyste :loveu: [quote name='marta.k9080']pocukrowane też są pyszne:diabloti:[/QUOTE] albo miazga z cukrem i zamrożone :loveu: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='marta1624']Ja marzę o cieście z truskawkami :loveu:[/QUOTE] cieście w sensie że jakim ? ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 A ja 3-4x w tygodniu robię koktajl z truskawkami :loveu: Theoś też uwielbia :p A czereśnie też są pyyyyyyyyyyyycha :loveu: Quote
marta1624 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Biszkopt, jakiś krem, a na wierzch galaretka z pokrojonymi truskawkami :loveu: Bo takich truskawek to tak średnio lubię, zjem kilka sztuk i tyle ;) Tak samo z cukrem czy śmietaną- tak średnio ;) Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='magdabroy']A ja 3-4x w tygodniu robię koktajl z truskawkami :loveu: Theoś też uwielbia :p A czereśnie też są pyyyyyyyyyyyycha :loveu:[/QUOTE] Ooo koktajle takie z truskawek i kwaśnego kefiru albo jogurtu też uwielbiam :loveu: [quote name='marta1624']Biszkopt, jakiś krem, a na wierzch galaretka z pokrojonymi truskawkami :loveu: Bo takich truskawek to tak średnio lubię, zjem kilka sztuk i tyle ;) Tak samo z cukrem czy śmietaną- tak średnio ;)[/QUOTE] brzmi pysznie :razz: Quote
Recommended Posts