marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 To niefajnie masz :roll: Nie zazdroszczę :shake: Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja czesto uruchamiam transmisje danych w telefonie żeby coś sprawdzić i wtedy sie zaświecam , dzisiaj na pewno też nie raz sie swieciłam a na kompa weszłam dopiero teraz ;) [/QUOTE] Nie wiem, bo w piątki jestem zalatana :eviltong: Marysia, jest thebeściak :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='marta1624']To niefajnie masz :roll: Nie zazdroszczę :shake:[/QUOTE] moze po malinkach przejdzie ;) [quote name='magdabroy']Nie wiem, bo w piątki jestem zalatana :eviltong: Marysia, jest thebeściak :evil_lol:[/QUOTE] Ja dzisiaj też troche polatałam ;) Taaaa jak Ona coś walnie to czasami idzie płakać , a jak wejdzie do Pepco to jest koniec , wszystko by chciała , ale jak jej powiedziałam ze może wybrac zabawke ale jedną to wybrała zestaw lekarza mimo iż w domu ma już dwa , ale musi nowym zbadac przecież Ciocie paulinke ( brata przyszłą żonę ) czy Stasiowi serduszko boje :evil_lol: a stasio tak wierzga że słuchać nie trzeba ;) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='magdabroy']Staś, ślicznie :loveu:[/QUOTE] No :loveu: już widziałam Stasia na zdjęciach i filmikach 3D :loveu: Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='magdabroy']Moja mama miała na imię Staśka :eviltong:[/QUOTE] To tym bardziej dobrze Ci sie kojarzy :eviltong: [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] hello ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='dOgLoV']To tym bardziej dobrze Ci sie kojarzy :eviltong: [/QUOTE] Bardzo dobrze :) Gdyby takie imiona ja Stanisław/-a, były tu dla nich łatwe w pisowni i wymowie, to może i Theoś nie byłby Theosiem :razz: Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='magdabroy']Bardzo dobrze :) Gdyby takie imiona ja Stanisław/-a, były tu dla nich łatwe w pisowni i wymowie, to może i Theoś nie byłby Theosiem :razz:[/QUOTE] Ale Theoś to bardzo śliczne imię :loveu: Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='magdabroy']Spróbowałabyś napisać inaczej :mad::eviltong:[/QUOTE] Nie śmiała bym :eviltong: moja koleżanka ma synka o imieniu Kaj , tez ładnie , tak niespotykanie ;) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='Angi']Staś, serio? :diabloti:[/QUOTE] Serio serio , brata synek będzie miał na imię Staś , to już postanowione ;) a to jego pierwsze buciki :cool3: [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/r90/10259330_762590073759803_5921615230410832407_n.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ale ładne buciki :loveu: Zawsze mnie urzekały takie małe ;) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='marta1624']Ale ładne buciki :loveu: Zawsze mnie urzekały takie małe ;)[/QUOTE] mój brat jest "piłkarzem" paulina gdzies dla niego te buciki wyszukała :loveu: Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='dOgLoV']mój brat jest "piłkarzem" paulina gdzies dla niego te buciki wyszukała :loveu:[/QUOTE] Będa Stasiowi pasować ;) Bardzo ładne imię, mój dziadek miał takie ;) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='marta1624']Będa Stasiowi pasować ;) Bardzo ładne imię, mój dziadek miał takie ;)[/QUOTE] Mi sie takie"stare" podobają , Antek i Franek zawsze mi się podobały ;) Ale nic , wypiłam herbatkę z syropem z mleczy ( kwiatów ) i ide spac , moze dzisiaj nie bedzie mnie budziło bolące gardło :) Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Mnie się dla chłopców podobają Julek i Lucek :P Przesrane mają dzieciaki jak będę kiedyś synów miała :D Bo dziewczynki to nie mam pojęcia jak nazwać :P Quote
*Monia* Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Na gardło miałam [URL="http://www.e-zikoapteka.pl/22038,prenalen-gardlo-16-pastylek.html"]Prenalen[/URL] . Paskudne ale szybko mi przeszedł ból. Zdrówka :) Quote
łamAga Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Mnie się dla chłopców podobają Julek i Lucek :P Przesrane mają dzieciaki jak będę kiedyś synów miała :D Bo dziewczynki to nie mam pojęcia jak nazwać :P[/QUOTE] Julek nawet nawet ale Lucek odpada :eviltong: [quote name='*Monia*']Na gardło miałam [URL="http://www.e-zikoapteka.pl/22038,prenalen-gardlo-16-pastylek.html"]Prenalen[/URL] . Paskudne ale szybko mi przeszedł ból. Zdrówka :)[/QUOTE] ooo dziekuje za linka , nawet nie wiedziałam ze sa jakies tabletki specjalne dla kobiet w ciaży , ja kupiłam sobie tantum verde i piłam herbate z malinami i sokiem z mleczy , tak do 3ciej nie mogłam usnac bo kade przełknięcie sliny to byl dla mnie hardcore ale pozniej lekko przeszlo i teraz juz mnie tak delikatnie pobolewa ;) Quote
marta1624 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Tylko nie Lucek :lol: Mam jamnika Lucka i źle mi się kojarzy :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 [quote name='Izabela124.']Zdrówka Aguś życzę :)[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='marta1624']Tylko nie Lucek :lol: Mam jamnika Lucka i źle mi się kojarzy :evil_lol:[/QUOTE] A mi Lucek kojarzy sie z M jak miłość :loveu: Quote
Recommended Posts