Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam 166 cm i powiem szczerze, że uwielbiam swój wzrost, jest taki akurat :) Jak okazja tego wymaga to bez krępacji mogę założyć szpilki i nie wyglądam jak żyrafa :) Moi znajomi są raczej w takich przedziałach 160-170 cm ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ja też szpilek nie lubię. Właściwie to tylko adidasy :loveu: Jak pojechałam kupić buty na wesele to wróciłam z adidaskami :D[/QUOTE]

I poszłaś na wesele w adidasach? :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy'][IMG]http://www.pozytywniej.pl/demot/0_0_0_385381372.jpg[/IMG][/QUOTE]

hejka ;)

podobnie pewnie wygladam jak ten pamper z obrazka :eviltong:

[quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='agaga21']cześć. u was pewnie pięknie i słonecznie dzisiaj-tak jak u nas :)
pozdrawiam[/QUOTE]

cześć ;)

dokładnie , tak , słonecznie i bardzo cieplutko u nas ;)

chyba wreszcie lato nadciąga wielkimi krokami ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']u Nas też cieplutko:multi:
głaski dla zwierzaków:)[/QUOTE]

hejka ;)

zwierzaki wygłaskane :)

[quote name='marta1624']Ja też nie szpilki, chcę jeszcze pożyć :D[/QUOTE]

też bym se nogi połamała :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ja z moim szczęściem to od razu zabiła :D[/QUOTE]

no coś Ty jak byś szczescia nie miała to bys ise polamala i cierpiala a jak sie od razu zabijesz to nic czuła nie będziesz :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no coś Ty jak byś szczescia nie miała to bys ise polamala i cierpiala a jak sie od razu zabijesz to nic czuła nie będziesz :eviltong:[/QUOTE]

Też prawda :D

Posted

[quote name='marta1624']Poka, poka! Ja teraz dodałam :D[/QUOTE]

widziałam :diabloti:

nie no dodam coś tam jak pomniejsze ale szału ni ma , musiałam robić krótkim obiektywem a za cholere mi wtedy zdjęcia nie chcą wychodzić :roll:

Posted

No to czekam na foty :)

Miałam iść wycinać dalej bluszcz z przed domu, ale tak mnie młody dziś wykończył, że teraz jak siadłam, to już się nie ruszę :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']widziałam :diabloti:

nie no dodam coś tam jak pomniejsze ale szału ni ma , musiałam robić krótkim obiektywem a za cholere mi wtedy zdjęcia nie chcą wychodzić :roll:[/QUOTE]

Czekam :)

[QUOTE] [COLOR=#000000]No to czekam na foty [/COLOR]:smile:

[COLOR=#000000]Miałam iść wycinać dalej bluszcz z przed domu, ale tak mnie młody dziś wykończył, że teraz jak siadłam, to już się nie ruszę [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE]

Posiedź z nami :D

Posted

Dzień dobry :D

Taka piekna pogoda ze z małą i kundlem 1,5h spacerowałam az padłam, bo tu mamy polowe trasy pod górkę, a ja wątła- wózek pchać mi ciężko:shake:

TŻ będzie kosić przed domem to przyczaimy się obok i będziemy patrzeć czy równo kosi :D A Wy tylko na dogo i na dogo!:mad::lol: