marta1624 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='dOgLoV'] No wlasnie , gdzie Ona tam patrzy :eviltong: Qwendi tez gdzies była ale chyba nie zgrałam tych fot bo były nieudane :eviltong:[/QUOTE] U mnie też leje :shake: Ty się przyznaj, zjadłaś ją a nie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='marta1624']U mnie też leje :shake: Ty się przyznaj, zjadłaś ją a nie :evil_lol:[/QUOTE] chyba całą zime bym ją jadła :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='dOgLoV']chyba całą zime bym ją jadła :eviltong:[/QUOTE] To mało jesz :lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='marta1624']To mało jesz :lol:[/QUOTE] Nie tak mało , zjadłam dzisia normalnie hamburgera i pół porcji frytek :diabloti: [quote name='marta.k9080']hej ,leje....:roll:[/QUOTE] hejka ;) u nas pizga deszczem cały dzień :roll: Quote
*Magda* Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Quwa rozsławiam je a ta jeszcze marudzi :eviltong: Oj tam nie chciało mi sie juz poprawiać :eviltong:[/QUOTE] Kiepsko rozsławiasz :eviltong: Lyń :diabloti: [quote name='marta1624']Magda zawsze wszystko wypatrzy :evil_lol:[/QUOTE] Tego nie da się nie zauważyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='3 x']siema tak tylko wpadłam się przywitać ;)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Hejka Aga :)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Witaj Aguś :)[/QUOTE] A ja przyszłam tylko powiedzieć "do widzenia" :eviltong: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='3 x']siema tak tylko wpadłam się przywitać ;)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Hejka Aga :)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Witaj Aguś :)[/QUOTE] Witamy w ten deszczowy ponury dzień ;) [quote name='magdabroy']A ja przyszłam tylko powiedzieć "do widzenia" :eviltong:[/QUOTE] a gdzie lyziesz zowu ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='dOgLoV'] a gdzie lyziesz zowu ? :eviltong:[/QUOTE] Nigdzie :eviltong: Ale chciałam być oryginalna :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='magdabroy']Nigdzie :eviltong: Ale chciałam być oryginalna :diabloti:[/QUOTE] Ahaaaaa :diabloti: To ja nie bede oryginalna i powiem że śpie na siedząco :roll: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='dOgLoV'] To ja nie bede oryginalna i powiem że śpie na siedząco :roll:[/QUOTE] Co mnie wcale, ale to wcale nie dziwi :eviltong: Ale pocieszę Cię, że mój syn dziś obudził mnie o 5:17 i ani myślał spać dalej :mad: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='magdabroy']Co mnie wcale, ale to wcale nie dziwi :eviltong: Ale pocieszę Cię, że mój syn dziś obudził mnie o 5:17 i ani myślał spać dalej :mad:[/QUOTE] Theoś dba o to żeby Ci oczy nie zgniły :eviltong: A ja kupiłam kotom myszke , jak ja dotkniesz to piszczy , no to Pepsi postanowiła w nocy się nią pobawić :splat:co mi sie udało zasnąc to usłyszałam "piiii" i sie budziłam :mad: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 To dziś wywal myszkę z pokoju zanim pójdziesz spać ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='magdabroy']To dziś wywal myszkę z pokoju zanim pójdziesz spać ;)[/QUOTE] Schowam ją do szafy ;) ale co mnie pokusiło żeby wczoraj wieczore im ja wyciągnąć to ja nie wiem ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Schowam ją do szafy ;) ale co mnie pokusiło żeby wczoraj wieczore im ja wyciągnąć to ja nie wiem ;)[/QUOTE] Chciałaś mieć spokój wieczorem i pewnie miałaś ;) Za to w nocy już nie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='magdabroy']Chciałaś mieć spokój wieczorem i pewnie miałaś ;) Za to w nocy już nie :evil_lol:[/QUOTE] No własnie :eviltong: psom tez zabawke kupiłam , miały sie pobawić na spacerze w niedziele i lało , no to skała na sznurku leży w szafie :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 To wy dziewczyny widzę niewyspane jak ja. Tylko mnie moja trzoda spać nie dała, bo od wczoraj praktycznie bez spacerków i im się nuuuuuudzi :roll: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Ja jestem wiecznie nie wyspana więc :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='marta.k9080']hejka ;)[/QUOTE] hello ;) Quote
agaga21 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja jestem wiecznie nie wyspana więc :evil_lol:[/QUOTE] to tak jak ja. Quote
Recommended Posts