3 x Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='magdabroy'][B]3x [/B]z tego co pamiętam, to Qwendi też kiedyś mieszkała w bloku, więc możecie sobie podać ręce ;) Jesteście tak samo złe i w ogóle :diabloti:[/QUOTE]to może zamiast podawać sobie rękę zrobimy sobie urocze szczeniaczki po rodowodowych rodzicach ? :diabloti: taka odmiana tybciów mieszkających w bloku ;) [quote name='Angi']Powinni im psa odebrać, bo to nie pasuje aby duzy pies w bloku.. :D[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Wszystkie psy odebrać, a nie tylko tybka :diabloti:[/QUOTE] i Gremlina boi to tez zwierzątko ! [quote name='Naklejka']Jetsan śpi na łóżku i uwielbia przebywać w domu, ma wielki materac w kojcu, chodzi na długie spacery, ma psich kumpli, jezdzi komunikacją miejską, ze mną był na feriach, często biega bez linki i nie ucieka z ogrodu. Co to za tybetan, co ja z nim zrobiłam? :evil_lol: [/quote] olaboga boże widzisz i nie grzmisz co też ona zrobiła z tybcia my żeby go tak nie wypaczyć wogóle go nie wychowujemy żeby nie zatracił swojego pierwotnego charakteru a poza tym uważm, że on jest zwyczajnie wredny i przy zakupie hodowczyni zapomniała nam dać majestat do niego w komplecie a jeszcze gamoń ma świadomośc swojej warto$ci ;) i wie, że go nie oddamy [quote name='Naklejka'] Ja chinskiego psa bym mieć nie chciała, ale jakby gdzieś tam się w rodowodzie przewinął, to trudno, z jednej strony to lepsze niż inbreedowane europejczyki. Ważne by pies był zdrowy, miał normalny, tybetański charakter i wyglądał normalnie- bez ogromu futra, luźnej skóry, długich fafli. Na razie mam pięknego europejczyka :D[B] a planów o drugim tybku na przyszłość na razie brak[/B] :)[/QUOTE] i dobrze, tybcie to samo zuo ;) teraz jak sie patrzę jak sie chwala co to i gdzie sie porodziło jak się wszyscy zachwycają to sobie myślę jacy Ci ludzie durni my tez się daliśmy nabrać a potem zawitał do nas gangreniec ;) [quote name='marta1624']Ja na szczęście mam owczarka łóżkowego, a nie tybka, to chyba mnie nie trzeba odbierać? :evil_lol:[/QUOTE] owczarki to jeszcze większe zuo niż tybcie ;) a te nałóżkowe to już wogle :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='3 x']to może zamiast podawać sobie rękę zrobimy sobie urocze szczeniaczki po rodowodowych rodzicach ? :diabloti: taka odmiana tybciów mieszkających w bloku ;) [/QUOTE] Ale pamiętajcie, żeby sprzedać je tylko ludziom do bloku :evil_lol: Quote
3 x Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ale pamiętajcie, żeby sprzedać je tylko ludziom do bloku :evil_lol:[/QUOTE] myślałam, żeby w ramach przywracania pierwotnego charakteru oddać na łańcuch ;) Quote
Naklejka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='3 x']myślałam, żeby w ramach przywracania pierwotnego charakteru oddać na łańcuch ;)[/QUOTE] Nie, nie. Myślę, że konieczne będzie stado jaków. Quote
3 x Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Naklejka']Nie, nie. Myślę, że konieczne będzie stado jaków.[/QUOTE] skąd ja ci stado jaków w bloku wezmę? oddamy na łańcuch do bloku, na balkon ;) Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='3 x']będziemy łamać konwenanse :multi: żeby było jasne, nie neguję chiński domieszek ale z głową jak pies nie jest niewiadomo jak wyrośnięty (np młodzik/szczeniak wazy tyle co dorosły tybcio, albo ma nienaturalnie dużo nienaturalej dla tybcia sierści) to przeca tego nie widać :) z tą chińską krwią napisałam bo tym się 'róznimy' (chyba :evil_lol:) i zdaje się że to jest głównym pkt zapalnym na tamtym forumie chociaż ostatnio wyszło, że mamy tybcia w bloku o jacie jacy my źli i wogóle wiec jeszcze z tego powodu mozecie wy na nas 'bykiem' patrzeć :evil_lol: jak się zgłosimy (tzn jeśli) to dam wam znać[/QUOTE] No tak , tym się różnimy bo Qwendi ma w sobie chińską krew ale w wyglądzie jakoś tego nie widać :shake: A że w bloku , Qwendi też na początku była w bloku i tez jechano nas z tego powodu na tamtym forumie :crazyeye: straszne , tybetan w bloku , nie możliwe , a tak na prawde to Ona w bloku była o niebo łagodniejsza , nie była taka terytorialna , a że jak została sama w domu to zjadała wszystko łącznie z kanapą i wychodziła z zamkniętego kennela to trzeba było dom z podwórkiem kupić :diabloti: [quote name='Angi']Bo chinole i pochodne są brzydkie :P nie będę pisała po przydomkach :evil_lol:[/QUOTE] Mi się podobają :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Cześć Aga :loveu:[/QUOTE] hello Olcia :loveu: [quote name='Naklejka']Jetsan śpi na łóżku i uwielbia przebywać w domu, ma wielki materac w kojcu, chodzi na długie spacery, ma psich kumpli, jezdzi komunikacją miejską, ze mną był na feriach, często biega bez linki i nie ucieka z ogrodu. Co to za tybetan, co ja z nim zrobiłam? :evil_lol: Ja chinskiego psa bym mieć nie chciała, ale jakby gdzieś tam się w rodowodzie przewinął, to trudno, z jednej strony to lepsze niż inbreedowane europejczyki. Ważne by pies był zdrowy, miał normalny, tybetański charakter i wyglądał normalnie- bez ogromu futra, luźnej skóry, długich fafli. Na razie mam pięknego europejczyka :D a planów o drugim tybku na przyszłość na razie brak :)[/QUOTE] Boszszsz Tybek w łóżku i komunikacji miejskiej :mdleje: serca nie masz :roll: [quote name='marta1624']Ja na szczęście mam owczarka łóżkowego, a nie tybka, to chyba mnie nie trzeba odbierać? :evil_lol:[/QUOTE] ja bym odebrała , razem z łóżkiem :eviltong: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='3 x']to może zamiast podawać sobie rękę zrobimy sobie urocze szczeniaczki po rodowodowych rodzicach ? :diabloti: taka odmiana tybciów mieszkających w bloku ;) i Gremlina boi to tez zwierzątko ! olaboga boże widzisz i nie grzmisz co też ona zrobiła z tybcia my żeby go tak nie wypaczyć wogóle go nie wychowujemy żeby nie zatracił swojego pierwotnego charakteru a poza tym uważm, że on jest zwyczajnie wredny i przy zakupie hodowczyni zapomniała nam dać majestat do niego w komplecie a jeszcze gamoń ma świadomośc swojej warto$ci ;) i wie, że go nie oddamy i dobrze, tybcie to samo zuo ;) teraz jak sie patrzę jak sie chwala co to i gdzie sie porodziło jak się wszyscy zachwycają to sobie myślę jacy Ci ludzie durni my tez się daliśmy nabrać a potem zawitał do nas gangreniec ;) owczarki to jeszcze większe zuo niż tybcie ;) a te nałóżkowe to już wogle :evil_lol:[/QUOTE] oooo widzisz , świetny pomysł !!!! i nawet gdzies tam ze sobą są spokrewnieni to taki mały inbreed byśmy przy okazji machli :diabloti: [quote name='magdabroy']Ale pamiętajcie, żeby sprzedać je tylko ludziom do bloku :evil_lol:[/QUOTE] Tylko do kawalerek ! [quote name='3 x']myślałam, żeby w ramach przywracania pierwotnego charakteru oddać na łańcuch ;)[/QUOTE] i do kojca ;) [quote name='Naklejka']Nie, nie. Myślę, że konieczne będzie stado jaków.[/QUOTE] [quote name='3 x']skąd ja ci stado jaków w bloku wezmę? oddamy na łańcuch do bloku, na balkon ;)[/QUOTE :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='dOgLoV'] Tylko do kawalerek ! [/QUOTE] Ze "ślepą" kuchnią i bez balkonu :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ze "ślepą" kuchnią i bez balkonu :evil_lol:[/QUOTE] Ooo !!!! [quote name='marta.k9080']hej ;)[/QUOTE] hejka ;) mam chipsy i piwko :diabloti: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='Angi']a ja chipsy i winko :p[/QUOTE] Angi ogarnij się .... ile Ty masz lat ???? :mad: [quote name='3 x']a ja tylko piwko ;)[/QUOTE] To ja odstąpie wam jedna paczke bo mam dwie , mozecie wybrac nawet smak :diabloti: śmietana z cebulką albo ser wędzony :razz: Quote
angineuuka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Też mam dwie różne paczki chipsów, nie zjem pewnie żadnej :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 ja mam pomidor w ziołach topchips,ale nie zjem ich dzisiaj:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 A ja nie mam chipsów (znaczy się w domu mam, ale ich nie zjem :eviltong:), winko i piwko jest, ale nie mam ochoty :eviltong: Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='Angi']Też mam dwie różne paczki chipsów, nie zjem pewnie żadnej :diabloti:[/QUOTE] zjedz , co se będziesz żałowała :evil_lol: [quote name='marta.k9080']ja mam pomidor w ziołach topchips,ale nie zjem ich dzisiaj:evil_lol:[/QUOTE] takich chyba nie jadłam hmmm :lol: [quote name='magdabroy']A ja nie mam chipsów (znaczy się w domu mam, ale ich nie zjem :eviltong:), winko i piwko jest, ale nie mam ochoty :eviltong:[/QUOTE] Jakaś dziwna jesteś , jak mozna nie miec ochoty na piwo ! :shake: [quote name='Angi']ja też nie mam ochoty :P[/QUOTE] następny dziwoląg :splat: [quote name='magdabroy']Ja to bym spać poszła :oops:[/QUOTE] ja dzisiaj już spałam , do 16stej !!!! :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='dOgLoV'] takich chyba nie jadłam hmmm :lol: [/QUOTE] niemożliwe:diabloti: Quote
angineuuka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 a jadłaś chipsy o smaku pizzy pepperoni? ;> Quote
*Magda* Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='dOgLoV'] Jakaś dziwna jesteś , jak mozna nie miec ochoty na piwo ! :shake: [/QUOTE] Bo jestem zmęczona, więc nie mam ochoty :eviltong: Ale wczoraj piłam piwko ;) Quote
łamAga Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='marta.k9080']niemożliwe:diabloti:[/QUOTE] a jednak :evil_lol: [quote name='Angi']a jadłaś chipsy o smaku pizzy pepperoni? ;>[/QUOTE] ooo też nie :oops: a z jakiej firmy one są ? ;) [quote name='magdabroy']Bo jestem zmęczona, więc nie mam ochoty :eviltong: Ale wczoraj piłam piwko ;)[/QUOTE] A no to jestem w stanie zrozumieć ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='dOgLoV']a jednak :evil_lol: [/QUOTE] a ja byłam pewna ,że Ty mi je poleciłaś:diabloti: [IMG]http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/189250/189159.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Pepperoni są z Lays :D dobre nawet, nowy smak :p Quote
Recommended Posts