marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='dOgLoV']Wybacz :modla::modla::modla::modla: :oops: pewnie miałam telefon w kieszeni oparłam sie o linie i mi się nacisnęło wybieranie :oops:[/QUOTE] Nie szkodzi, ja zawsze przezornie na noc dźwięki wyłączam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Aga, przyznaj się, że do niej dzwoniłaś :mad: A jak ja do Ciebie dzwoniłam, to nie chciałaś ze mną gadać :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']Aga, przyznaj się, że do niej dzwoniłaś :mad: A jak ja do Ciebie dzwoniłam, to nie chciałaś ze mną gadać :eviltong:[/QUOTE] Z tobą woli nie gadać :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']Z tobą[B] woli[/B] nie gadać :diabloti:[/QUOTE] Aga [B]woli[/B] ode mnie dostać w papę :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']Aga [B]woli[/B] ode mnie dostać w papę :diabloti:[/QUOTE] Gorzej jak odda :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='Angi'][B]do [/B]papy :diabloti:[/QUOTE] Do papy da jej Sebek :diabloti: [quote name='marta1624']Gorzej jak odda :evil_lol:[/QUOTE] Nie odda, bo się będzie bała :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']Do papy da jej Sebek :diabloti: Nie odda, bo się będzie bała :eviltong:[/QUOTE] A jak Sebek nie da? :diabloti: No co ty ciebie się będzie bała? :lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']A jak Sebek nie da? :diabloti: No co ty ciebie się będzie bała? :lol:[/QUOTE] Da, da :evil_lol: Jestem od niej większa :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']Da, da :evil_lol: Jestem od niej większa :diabloti:[/QUOTE] Dobry argument :p Lece z psami na spacerek i do łóżka, dobranoc :bye: Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='marta1624']Nie szkodzi, ja zawsze przezornie na noc dźwięki wyłączam :evil_lol:[/QUOTE] ufffffffff :diabloti: [quote name='magdabroy']Aga, przyznaj się, że do niej dzwoniłaś :mad: A jak ja do Ciebie dzwoniłam, to nie chciałaś ze mną gadać :eviltong:[/QUOTE] taaaaaaaaaaaaaa poczułam nieodpartą ochote z kims pogadac o 4rtej nad ranem :evil_lol: [quote name='marta1624']Z tobą woli nie gadać :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Aga [B]woli[/B] ode mnie dostać w papę :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi'][B]do [/B]papy :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Gorzej jak odda :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Do papy da jej Sebek :diabloti: Nie odda, bo się będzie bała :eviltong:[/QUOTE] [quote name='marta1624']A jak Sebek nie da? :diabloti: No co ty ciebie się będzie bała? :lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Da, da :evil_lol: Jestem od niej większa :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Dobry argument :p Lece z psami na spacerek i do łóżka, dobranoc :bye:[/QUOTE] Dobra dobra , do papy moge dostac ale frytkami :cool3: zjadła bym se :cool3: a Ciebie Magda sie nie boję :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='dOgLoV'] taaaaaaaaaaaaaa poczułam nieodpartą ochote z kims pogadac o 4rtej nad ranem :evil_lol: a Ciebie Magda sie nie boję :eviltong:[/QUOTE] To trzeba było dzwonić do mnie :eviltong: Zobaczymy w Opolu :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']To trzeba było dzwonić do mnie :eviltong: [/QUOTE] albo do mnie,moze Luna by odebrała,bo ostatnio kładzie się na poduszce obok mnie,a tel leży na stoliku obok:diabloti: Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='magdabroy']To trzeba było dzwonić do mnie :eviltong: Zobaczymy w Opolu :cool3:[/QUOTE] Sie okaże :loveu: ide sie do pracy szykowac ehhhh dobranoc laski ;) Quote
3 x Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='dOgLoV']Sie okaże :loveu: ide sie do pracy szykowac ehhhh dobranoc laski ;)[/QUOTE] jezusicku do pracy o tej porze? o mamusiu dobra dobra, wiem, ze nocki itd i zmiany itd ale co se pomarudze to moje ;) [quote name='dOgLoV']hejka ;) Pewnie chodzi o forum "dupileo" hehe ja tam nie bywam w ogóle , Sebastian a tam konto ale u siebie na wątku to on w ogóle mozna powiedzieć sie nie udziela , w innych wątkach czasami jak ktoś go czymś zdenerwuje to sie wypowie ale ogólnie to tylko czyta ;) [/quote] dokladnie tam [quote name='dOgLoV'] Co do powiek i wystaw , ogólnie fajnie by było gdybyście to zoperowali ale myśle że na wystawie nie będzie miało to większego znaczenia dla sędziego , mozliwe że jeżeli traficie na podobnego konkurenta w grupue to np Prodziak pregra własnie o tą "wadę" ale wcale nie jest powiedziane ze tak sie stanie , więc nie ma się co stresować tylko czekać na rodowód i wyruszać na podbój ringów ;) A macie na oku jakąś wystawe ? , bo z pół roku pewnie na rodowód poczekacie ;) [/QUOTE] chcemy zoperowac ale sobie wykombinowaliśmy, ze przy okazji prześwitalnia na dysplazję czyli za kilka miesięcy a wystawę mamy na oku w Opolu :evil_lol: brat miotowy Prodzinki Wredzinki będzie się wystawiał Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [B]3x [/B]jedź do Opola, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu: Quote
3 x Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='magdabroy'][B]3x [/B]jedź do Opola, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu:[/QUOTE] trcohe nam nie po drodze a mi w sumie nie zalezy Grem ma ciśnienie ale kiepskie a że mnie wpienił ostatnio to nic a nic nie będe mu ułatwiac :diabloti: mało tego będę zrzędzić, że nie damy rady bo costam cośtam, już coś wymyśle ;) Quote
junoo Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06750_zps98682aa2.jpg[/url] [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06751_zps82fa1453.jpg[/url] świetne zdjęcia w ruchu pozdrawiamy wiosennie :D Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Wstawaj śpiochu :mad: [IMG]http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jutro-weekend-pl-ffffff[/IMG] Quote
łamAga Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='3 x']jezusicku do pracy o tej porze? o mamusiu dobra dobra, wiem, ze nocki itd i zmiany itd ale co se pomarudze to moje ;) dokladnie tam chcemy zoperowac ale sobie wykombinowaliśmy, ze przy okazji prześwitalnia na dysplazję czyli za kilka miesięcy a wystawę mamy na oku w Opolu :evil_lol: brat miotowy Prodzinki Wredzinki będzie się wystawiał[/QUOTE] Nioo niestety i nocki trzeba przeżyć , ja lubie nocki tylko że sie strasznie dłużą i człowiek chodzi jakiś taki przyjeb....y , ale w pracy za to jest spokojniej bo się biurowi nie kręcą ;) Dokładnie lepiej wszystko za jedną narkozą robić ;) Własnie mi Sebastian mówił że namawiają was na Opole :diabloti: co mnie niezmiernie ucieszyło , bym Prodziaka na żywo zobaczyła :multi: [quote name='magdabroy'][B]3x [/B]jedź do Opola, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu:[/QUOTE] dołączam się do plizzzzzzzzowania :diabloti: [quote name='3 x']trcohe nam nie po drodze a mi w sumie nie zalezy Grem ma ciśnienie ale kiepskie a że mnie wpienił ostatnio to nic a nic nie będe mu ułatwiac :diabloti: mało tego będę zrzędzić, że nie damy rady bo costam cośtam, już coś wymyśle ;)[/QUOTE] Oj Ty niedobra kobieto :mad: My mu wszystko naskarzymy :eviltong: Nam też do Opola nie po drodze :eviltong: [quote name='marta1624']Dzień dobry wszystkim :)[/QUOTE] [quote name='junoo'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06750_zps98682aa2.jpg[/URL] [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06751_zps82fa1453.jpg[/URL] świetne zdjęcia w ruchu pozdrawiamy wiosennie :D[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :loveu: [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad: [IMG]http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jutro-weekend-pl-ffffff[/IMG][/QUOTE] Ołłłłł je :diabloti: wstałam wstałam :lol: Quote
Naklejka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Kiedy jest wystawa w Opolu? Bo się może kopsnę, aż tak daleko nie mam. 3 x, nie jest powiedziane, że Prodziaka gorzej ocenią ze względu na oczy, to zależy od sędziego, Saipal kiedyś dostał niższą ocenę, bo ma za jasne oczy, a przecież kilka razy BOBy zgarniał ;) Quote
Recommended Posts