angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 powoli nadchodzą takie dni, gdy konto na dogo to obciach. ;p Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 [quote name='magdabroy']A co mnie obchodzi fb :eviltong: A jeśli chodzi o fb, to: [URL]http://demotywatory.pl/3145641[/URL] :diabloti: Ty$ka, Aga i tak wie, że kocham ją najmocniej na ... dogo :evil_lol:[/QUOTE] Ludzie za bardzo są od fb uzależnieni zeby stało sie obciachem :eviltong: No ba :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Angi']powoli nadchodzą takie dni, gdy konto na dogo to obciach. ;p[/QUOTE] buahahahaha :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Ludzie za bardzo są od fb uzależnieni zeby stało sie obciachem :eviltong: [/QUOTE] Ja już mam paru znajomych, którzy odpuścili już sobie fb :eviltong: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 [quote name='magdabroy']Ja już mam paru znajomych, którzy odpuścili już sobie fb :eviltong:[/QUOTE] Nie zdążyli sie jeszcze uzależnić heh Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie zdążyli sie jeszcze uzależnić heh[/QUOTE] Pewnie zdążyli, tylko trafili na dobrą kurację odwykową :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 inni odpuszczają sobie powoli fb, a inni dogo ;]] Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [IMG]http://th.interia.pl/10,b8af00675774851/kawa_na_dzien_dobry_0.jpg[/IMG] Quote
agaga21 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ja już po 3 kawach. jakoś nie mogę się dobudzić. Quote
3 x Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='agaga21']ja już po 3 kawach. jakoś nie mogę się dobudzić.[/QUOTE] biometr niekorzystny zbajerowal nas wczoraj wiosną a dzisiaj 0 bylo za oknem a kawa to samo zuo ! Quote
agaga21 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='3 x']biometr niekorzystny zbajerowal nas wczoraj wiosną a dzisiaj 0 bylo za oknem a kawa to samo zuo ![/QUOTE] u nas słonecznie i wiosennie, tak jak wczoraj. liczę na to, że spacer w południe doda mi trochę energii. Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='agaga21']u nas słonecznie i wiosennie, tak jak wczoraj. liczę na to, że spacer w południe doda mi trochę energii.[/QUOTE] Ja właśnie jestem po drugim spacerku ;) Z samego rana jeździliśmy z młodym na rowerze, a teraz byliśmy spacerować :) A popołudniu jedziemy na plac zabaw :) Słonce tak świeci, że aż szkoda siedzieć w domu ;) Quote
Karro Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Cześć :) Wreszcie udało mi się dotrzeć na dogo :evil_lol: Ja co raz rzadziej tu bywam, bo nie mam czasu :roll: Quote
łamAga Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='magdabroy'][IMG]http://th.interia.pl/10,b8af00675774851/kawa_na_dzien_dobry_0.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję :loveu: i dzień dobry ;) [quote name='agaga21']ja już po 3 kawach. jakoś nie mogę się dobudzić.[/QUOTE] ja własnie kończe drugą , na trzecią mi uz raczej czasu nie wystarczy :roll: [quote name='3 x']biometr niekorzystny zbajerowal nas wczoraj wiosną a dzisiaj 0 bylo za oknem a kawa to samo zuo ![/QUOTE] u nas 8 stopni :loveu: Kawa to podstawa każdego dnia :loveu: [quote name='agaga21']u nas słonecznie i wiosennie, tak jak wczoraj. liczę na to, że spacer w południe doda mi trochę energii.[/QUOTE] U nas tez słonecznie i cieplutko , koty nawet wyszły na podwórko , Pepsiakowi nie podobała się niewola na smyczce i wolała wrócić do domu a Ibri dalej siedzi soie na słoneczku :loveu: [quote name='magdabroy']Ja właśnie jestem po drugim spacerku ;) Z samego rana jeździliśmy z młodym na rowerze, a teraz byliśmy spacerować :) A popołudniu jedziemy na plac zabaw :) Słonce tak świeci, że aż szkoda siedzieć w domu ;)[/QUOTE] dokładnie , szkoda dnia , tez byłam posiedzieć z kotami , na krótki rękaw ! i było mi cieplutko :loveu: [quote name='understandme']Cześć :) Wreszcie udało mi się dotrzeć na dogo :evil_lol: Ja co raz rzadziej tu bywam, bo nie mam czasu :roll:[/QUOTE] hejka ;) no własnie coś mało was na dogo :roll: Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Już myślałam, że Cię dziś na dogo nie zobaczę :mad: Quote
łamAga Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='magdabroy']Już myślałam, że Cię dziś na dogo nie zobaczę :mad:[/QUOTE] Byłam ale bardzo malutko , jakies tam zdjęcia kocie mam ale mało , może jutro uda mi sie cos wstawic ;) miłego dzionka ;) Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Czyli nawet do mnie nie zawitasz :-( I nie pamiętasz DZIŚ o mnie :placz: Quote
Ty$ka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Hej. Ja do Ciebie, Aga z zażaleniem.... Zabrałaś mi słońce, o! :p Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']Czyli nawet do mnie nie zawitasz :-( I nie pamiętasz DZIŚ o mnie :placz:[/QUOTE] pamietam o Tobie cały czas :loveu: wczoraj miałam dziwny zabiegany dzień :roll: [quote name='marta.k9080']hejka:cool1:[/QUOTE] hello ;) [quote name='Ty$ka']Hej. Ja do Ciebie, Aga z zażaleniem.... Zabrałaś mi słońce, o! :p[/QUOTE] Ejjjj ale popołudniu Ci oddałam :diabloti: a teraz znowu jest u mnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='dOgLoV']pamietam o Tobie cały czas :loveu: [/QUOTE] Wczoraj nie pamiętałaś :shake: I dziś też cicho :(:( Po Tobie się tego nie spodziewałam :placz: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ale że jak cicho , przecież pisze :roll: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale że jak cicho , przecież pisze :roll:[/QUOTE] Masz odpowiedź u mnie... Quote
3 x Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 siema gdzie jest ta strona z rodowodami tybciów? Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='3 x']siema gdzie jest ta strona z rodowodami tybciów?[/QUOTE] albo na ingrus.net albo pedigreedatabase.com Quote
Recommended Posts