vege* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Cześć wam :) Aga jeśli chodzi o telefon to ja od siebie polecam HTC albo Sony :) Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='vege*']Cześć wam :) Aga jeśli chodzi o telefon to ja od siebie polecam HTC albo Sony :)[/QUOTE] No tak tylko że z HTC interesują mnie jedynie One który kosztuje prawie 2 tyś albo windows 8x za 450 zł , a z sony xperia z tez za 2 koła hehe Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 hej wam ;) jakos dzisiaj mi sie nic nie chce , nie mam humoru i w ogóle hehe Quote
Oscar Patric Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='dOgLoV']hej wam ;) jakos dzisiaj mi sie nic nie chce , nie mam humoru i w ogóle hehe[/QUOTE] hejka,a to czemu? Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='unikatowydiament']hejka,a to czemu?[/QUOTE] hejo :) a tak całkowicie bez powodu ;) czasami mam takie dni ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='marta.k9080']hej ;)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No to witaj w klubie ;) Ale troszkę Cię powkurzam-czekam na kebaba :diabloti: Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='magdabroy']No to witaj w klubie ;) Ale troszkę Cię powkurzam-czekam na kebaba :diabloti:[/QUOTE] w pape bys nie chciała ? dzisiaj Ty tak dla odmiany , nie Angi :diabloti: Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='magdabroy']Oczywiście, że chcę :grins:[/QUOTE] a to jutro :diabloti: będziesz moją walentynką :loveu: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='dOgLoV']a to jutro :diabloti: będziesz moją walentynką :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] A co, Twojej męskiej walentynki jutro nie ma w domu?? Bo ja spędzam walentynki dość nietypowo-ze znajomymi :eviltong: Quote
KT Arts Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Uhuhuu, ja część walentynek spędzam z Torinkiem a drugą część ucze sie na egzamin z psychologii i oglądam romantyczne filmy ubolewając nad swym marnym losem hahahah :D i może jakieś winko do tego :) Quote
Naklejka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ha, a ja jutro wybywam do Katowic :evil_lol: W sobotę powrót i do prezentacji maturalnej trza się brać :loveu: Quote
*Magda* Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Moja Walentynka nie odpowiedział, na moje wczorajsze pytanie :mad: No trudno :( Więc, moja [COLOR=#ff0000][B]Walentynko[/B][/COLOR][COLOR=#000000], mam dla Ciebie prezent 2w1 :) [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLhDGY8F-u9Sm-GJY97S5jOsqBi_KMH3OO2NXzfXABxevtkuNywQ[/IMG] Ale serduszko też dla Ciebie mam :loveu: [/COLOR][IMG]http://www.pontek.pl/979-2065-thickbox/naklejka-serce-nr-977.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='magdabroy']A co, Twojej męskiej walentynki jutro nie ma w domu?? Bo ja spędzam walentynki dość nietypowo-ze znajomymi :eviltong:[/QUOTE] Moja walentynka jeste w domu , dała mi kwiatek i poszła grać :diabloti: ooo ze znajomymi też fajnie :cool3: [quote name='Niufciak']Uhuhuu, ja część walentynek spędzam z Torinkiem a drugą część ucze sie na egzamin z psychologii i oglądam romantyczne filmy ubolewając nad swym marnym losem hahahah :D i może jakieś winko do tego :)[/QUOTE] faceci są przereklamowani :evil_lol: [quote name='Naklejka']Ha, a ja jutro wybywam do Katowic :evil_lol: W sobotę powrót i do prezentacji maturalnej trza się brać :loveu:[/QUOTE] Jak dobrze ze ja sie już uczyć nie musze :eviltong: [quote name='magdabroy']Moja Walentynka nie odpowiedział, na moje wczorajsze pytanie :mad: No trudno :( Więc, moja [COLOR=#ff0000][B]Walentynko[/B][/COLOR][COLOR=#000000], mam dla Ciebie prezent 2w1 :) [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLhDGY8F-u9Sm-GJY97S5jOsqBi_KMH3OO2NXzfXABxevtkuNywQ[/IMG] Ale serduszko też dla Ciebie mam :loveu: [/COLOR][IMG]http://www.pontek.pl/979-2065-thickbox/naklejka-serce-nr-977.jpg[/IMG][/QUOTE] A no bo ciezki dzień miała i jakos tak wyszło :eviltong: Dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Moja walentynka jeste w domu , dała mi kwiatek i poszła grać :diabloti: ooo ze znajomymi też fajnie :cool3:[/QUOTE] A moja Walentynka kupiła mi bukiet róż i czekoladki loveu: A ja mu nic :diabloti: No, zaraz wychodzimy ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='unikatowydiament']hej Aga :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy']A moja Walentynka kupiła mi bukiet róż i czekoladki loveu: A ja mu nic :diabloti: No, zaraz wychodzimy ;)[/QUOTE] Widzisz , Twój bardziej romantyczny :eviltong: ueee szkoda ze uciekacie już ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='Angi']hejo Aga :)[/QUOTE] Hejo ;) kurcze spie na siedząco hehe Quote
łamAga Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :)[/QUOTE] Hejka ;) Drzemkę se walnełam hehe Quote
*Magda* Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='dOgLoV'] ueee szkoda ze uciekacie już ;)[/QUOTE] Już jestem :p Quote
*Magda* Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Ale Ty sobie poszłaś :placz: Więc ja też idę, spać :obrazic: Quote
Recommended Posts