3 x Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 poważnie śnieg macie ? Neron jest kastrat ? co on się tak na nią napalił? Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='natija']kurde mam nadzieje,ze to nie nerki....nie wiem czy w takim wieku mozliwa jest u psa juz prostata....moze to zapalenie pecherza....trzymam za niego,zeby to byla jakas blacha sprawa i mu szybko przeszlo...[/QUOTE] nie nie to nie Nerki , ma uszkodzone prącie .... [quote name='3 x']poważnie śnieg macie ? Neron jest kastrat ? co on się tak na nią napalił?[/QUOTE] powaznie :roll: a ja tak go nie chce :placz: Tak Neron jest kastratem , i nie wiem co go tak naszło na amory , stawiamy na to że się wczoraj szczepiły a że Qwendi to 60 kg żywej wagi no to mu się wyrwała i mu uszkodziła siusiaka :roll: dobrze ze mu go z korzeniami nie wytargała .... Quote
natija Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 no to niezly z niego aparat ;)no to tym bardziej bedzie dobrze ;)daj znac jak wrocicie.... Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Pisałam wcześniej, że czekam na wieści, bo nie wiedziałam czy zdążę wejść na dogo przed wieczorkiem :eviltong: Aga, a daleko masz tego weta? Może warto by się przejść i nie czekać na Sebka ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='magdabroy']Pisałam wcześniej, że czekam na wieści, bo nie wiedziałam czy zdążę wejść na dogo przed wieczorkiem :eviltong: Aga, a daleko masz tego weta? Może warto by się przejść i nie czekać na Sebka ;)[/QUOTE] Tak będe musiała zrobić bo mi napisal ze dzisiaj wroci koło 23 :/ ale i tak musze czekac bo wet przyjmuje od 15stej .... Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 taki śnieg też mieliśmy, teraz nie ma nic :( Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Angi']taki śnieg też mieliśmy, teraz nie ma nic :([/QUOTE] u nas jeszcze leży .... Quote
kalyna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 To czekamy na wieści jak od weta wrócicie.... Biedak :( Ej u nas wczoraj trochę śniegu popadało, a od rana tak słońce wali, jakby lato było :o Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05892_zps448e79e2.jpg[/url] :placz::placz::placz::placz::placz: u mnie k*rwa nic,zero,żadnego śniegu:placz: czekam na wieści o Neronku :buzi: Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Wróciłam ;) Neron bedzie żył :multi: To jednak była prób krycia , ona mu sie wyrwała i przerwała mu skórę na napletku i do tego utworzył się tam wielki krwiak i stąd ta cieknąca krew , mało tego znowu ma naderwane ściegna w kręgosłupie i stąd ten niedowład tylnych kończyn , wiec znowu zastrzyki znowu brak ruchu i maja byc trzymane osobno .... Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 uff to nie tak źle jak wyglądało,tylko biedny z tymi ścięgnami:shake: Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Dobrze, że w tym całym nieszczęściu, wszystko jednak będzie dobrze ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='marta.k9080']uff to nie tak źle jak wyglądało,tylko biedny z tymi ścięgnami:shake:[/QUOTE] no niestety , musiał by być pilnowany za kazdym razem jak tylko go na dwór się wypuści żeby nie skoczył nie pobiegł zeby z Qwendi sie nie bawił .... tak sie nie da .... [quote name='magdabroy']Dobrze, że w tym całym nieszczęściu, wszystko jednak będzie dobrze ;)[/QUOTE] dokładnie ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='dOgLoV']no niestety , musiał by być pilnowany za kazdym razem jak tylko go na dwór się wypuści żeby nie skoczył nie pobiegł zeby z Qwendi sie nie bawił .... tak sie nie da .... [/QUOTE] no ciężko tak zapewne :roll: Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Jak z nim szłam do weta to sie wydął bo koope robił to nogi mu normalnie zdrętwiały , nie mógł ich wyprostować , i cały sie trząsł , myślałam ze zawału dostane na srodku tego pola , po chwili mu przeszło i powoli powoli sie jakos dokulaliśmy .... Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak z nim szłam do weta to sie wydął bo koope robił to nogi mu normalnie zdrętwiały , nie mógł ich wyprostować , i cały sie trząsł , myślałam ze zawału dostane na srodku tego pola , po chwili mu przeszło i powoli powoli sie jakos dokulaliśmy ....[/QUOTE] pewnie też bym była bliska paniki :shake: Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='marta.k9080']pewnie też bym była bliska paniki :shake:[/QUOTE] no co unieść bym go nie uniosła , wiec nie wiem siedziała bym tam i czekała aż Sebek wróci z pracy i po mnie podjedzie heh ale nic , jakos poszło Neron teraz śpi z zimnym okładem na interesie i odpoczywa ;) Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ja bym pewnie na kocu go podtrzymywała :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Zasmyczować go, żeby na dwór sam nie wychodził, tylko już na obroży i krótkiej smyczy, siku, kupa i do domu. Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Angi']ja bym pewnie na kocu go podtrzymywała :evil_lol:[/QUOTE] hehe :diabloti: [quote name='Naklejka']Zasmyczować go, żeby na dwór sam nie wychodził, tylko już na obroży i krótkiej smyczy, siku, kupa i do domu.[/QUOTE] ale najpierw trzeba zamknąć w domu Qwendi bo ona go zaczepia i on zaczyna sie wtedy dopiero szarpać na smyczy .... tak jak pisałam , jak ide spać to albo mam obok głowy Ibri albo Pepsiaka na nogach :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131120_001_zps5d953709.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 a ja jak idę spać, to koło głowy mam Miśkę, obok gdzieś Comę a Pusię w nogach :D i kota czasami gdzieś się załapie :P Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Angi']a ja jak idę spać, to koło głowy mam Miśkę, obok gdzieś Comę a Pusię w nogach :D i kota czasami gdzieś się załapie :P[/QUOTE] ale Ty masz zwierzęcą obsesje więc sie nie liczy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Angi']a ja jak idę spać, to koło głowy mam Miśkę, obok gdzieś Comę a Pusię w nogach :D i kota czasami gdzieś się załapie :P[/QUOTE] fajnie masz:p Quote
Recommended Posts