Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']kurde mam nadzieje,ze to nie nerki....nie wiem czy w takim wieku mozliwa jest u psa juz prostata....moze to zapalenie pecherza....trzymam za niego,zeby to byla jakas blacha sprawa i mu szybko przeszlo...[/QUOTE]

nie nie to nie Nerki , ma uszkodzone prącie ....

[quote name='3 x']poważnie śnieg macie ?

Neron jest kastrat ?
co on się tak na nią napalił?[/QUOTE]

powaznie :roll: a ja tak go nie chce :placz:

Tak Neron jest kastratem , i nie wiem co go tak naszło na amory , stawiamy na to że się wczoraj szczepiły a że Qwendi to 60 kg żywej wagi no to mu się wyrwała i mu uszkodziła siusiaka :roll: dobrze ze mu go z korzeniami nie wytargała ....

Posted

Pisałam wcześniej, że czekam na wieści, bo nie wiedziałam czy zdążę wejść na dogo przed wieczorkiem :eviltong:

Aga, a daleko masz tego weta? Może warto by się przejść i nie czekać na Sebka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Pisałam wcześniej, że czekam na wieści, bo nie wiedziałam czy zdążę wejść na dogo przed wieczorkiem :eviltong:

Aga, a daleko masz tego weta? Może warto by się przejść i nie czekać na Sebka ;)[/QUOTE]

Tak będe musiała zrobić bo mi napisal ze dzisiaj wroci koło 23 :/ ale i tak musze czekac bo wet przyjmuje od 15stej ....

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05892_zps448e79e2.jpg[/url]

:placz::placz::placz::placz::placz: u mnie k*rwa nic,zero,żadnego śniegu:placz:

czekam na wieści o Neronku :buzi:

Posted

Wróciłam ;)

Neron bedzie żył :multi:

To jednak była prób krycia , ona mu sie wyrwała i przerwała mu skórę na napletku i do tego utworzył się tam wielki krwiak i stąd ta cieknąca krew , mało tego znowu ma naderwane ściegna w kręgosłupie i stąd ten niedowład tylnych kończyn , wiec znowu zastrzyki znowu brak ruchu i maja byc trzymane osobno ....

Guest wolfheart
Posted

uff to nie tak źle jak wyglądało,tylko biedny z tymi ścięgnami:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']uff to nie tak źle jak wyglądało,tylko biedny z tymi ścięgnami:shake:[/QUOTE]

no niestety , musiał by być pilnowany za kazdym razem jak tylko go na dwór się wypuści żeby nie skoczył nie pobiegł zeby z Qwendi sie nie bawił .... tak sie nie da ....
[quote name='magdabroy']Dobrze, że w tym całym nieszczęściu, wszystko jednak będzie dobrze ;)[/QUOTE]

dokładnie ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no niestety , musiał by być pilnowany za kazdym razem jak tylko go na dwór się wypuści żeby nie skoczył nie pobiegł zeby z Qwendi sie nie bawił .... tak sie nie da ....
[/QUOTE]

no ciężko tak zapewne :roll:

Posted

Jak z nim szłam do weta to sie wydął bo koope robił to nogi mu normalnie zdrętwiały , nie mógł ich wyprostować , i cały sie trząsł , myślałam ze zawału dostane na srodku tego pola , po chwili mu przeszło i powoli powoli sie jakos dokulaliśmy ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Jak z nim szłam do weta to sie wydął bo koope robił to nogi mu normalnie zdrętwiały , nie mógł ich wyprostować , i cały sie trząsł , myślałam ze zawału dostane na srodku tego pola , po chwili mu przeszło i powoli powoli sie jakos dokulaliśmy ....[/QUOTE]

pewnie też bym była bliska paniki :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']pewnie też bym była bliska paniki :shake:[/QUOTE]

no co unieść bym go nie uniosła , wiec nie wiem siedziała bym tam i czekała aż Sebek wróci z pracy i po mnie podjedzie heh ale nic , jakos poszło Neron teraz śpi z zimnym okładem na interesie i odpoczywa ;)

Posted

[quote name='Angi']ja bym pewnie na kocu go podtrzymywała :evil_lol:[/QUOTE]

hehe :diabloti:

[quote name='Naklejka']Zasmyczować go, żeby na dwór sam nie wychodził, tylko już na obroży i krótkiej smyczy, siku, kupa i do domu.[/QUOTE]

ale najpierw trzeba zamknąć w domu Qwendi bo ona go zaczepia i on zaczyna sie wtedy dopiero szarpać na smyczy ....

tak jak pisałam , jak ide spać to albo mam obok głowy Ibri albo Pepsiaka na nogach :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131120_001_zps5d953709.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']a ja jak idę spać, to koło głowy mam Miśkę, obok gdzieś Comę a Pusię w nogach :D i kota czasami gdzieś się załapie :P[/QUOTE]

ale Ty masz zwierzęcą obsesje więc sie nie liczy :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']a ja jak idę spać, to koło głowy mam Miśkę, obok gdzieś Comę a Pusię w nogach :D i kota czasami gdzieś się załapie :P[/QUOTE]

fajnie masz:p