łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 a ja scinałam kilka razy i zawsze żałowałam , tylko jeden raz nie żałowałam ale to jak ściełam z takich do pasa na takie troszkę za uszy , a teraz znowu zapuszcza :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 hehehe, zetnę za 8 miesięcy :diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Angi']hehehe, zetnę za 8 miesięcy :diabloti:[/QUOTE] na całkiem krótko ?? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja scinałam kilka razy i zawsze żałowałam , tylko jeden raz nie żałowałam ale to jak ściełam z takich do pasa na takie troszkę za uszy , a teraz znowu zapuszcza :evil_lol:[/QUOTE] nigdy bym nie zdecydowała się na tak drastyczny krok:crazyeye: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='marta.k9080']nigdy bym nie zdecydowała się na tak drastyczny krok:crazyeye:[/QUOTE] hehe dlaczego , fajne doświadczenie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja scinałam kilka razy i zawsze żałowałam , tylko jeden raz nie żałowałam ale to jak ściełam z takich do pasa na takie troszkę za uszy , a teraz znowu zapuszcza :evil_lol:[/QUOTE] A co ja zrobiłam? Włosy dopiero co mi odrosły, prawie do pasa i ciachnęłam na krótko :eviltong: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Naklejka']A co ja zrobiłam? Włosy dopiero co mi odrosły, prawie do pasa i ciachnęłam na krótko :eviltong:[/QUOTE] i nie żałujesz ??:razz: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']na całkiem krótko ?? :razz:[/QUOTE] a nie wiem :grins: też miałam kiedyś włosy aż do dupy i ścięłam za uszy :lol: Quote
Naklejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']i nie żałujesz ??:razz:[/QUOTE] Pierwszego ścięcia nie żałowałam! Ale teraz mi siostra ścięła za krótko, więc zapuszczam, za miesiąc będą idealne :D Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 mnie kusi zeby sie ciachnąć na całkiem krótko aż wygolić :diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Naklejka']Pierwszego ścięcia nie żałowałam! Ale teraz mi siostra ścięła za krótko, więc zapuszczam, za miesiąc będą idealne :D[/QUOTE] hehe i długo włosy rosną .... Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hehe dlaczego , fajne doświadczenie :evil_lol:[/QUOTE] :shake: niee ,dla mnie włosy do ramion to już prawie jakbym łysa była:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 I de sie szykować do pracy ;) miłej nocy laseczki ;) Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej pracy ;)[/QUOTE] dziękuję :calus: Quote
Izabela124. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='marta.k9080']dzieci są ok, ale jak najdalej ode mnie :evil_lol:[/QUOTE]Witaj w klubie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Pobudka :grins: Już środek dnia :jumpie: Quote
natija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 wstawaj:)piesek i my czekamy :):eviltong: Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='magdabroy']Pobudka :grins: Już środek dnia :jumpie:[/QUOTE] ja mam dzień w nocy :eviltong: [quote name='natija']wstawaj:)piesek i my czekamy :):eviltong:[/QUOTE] piesek ma towarzystwo innego pieska i dwóch kotów :eviltong: Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='marta.k9080']no hej :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='Angi']opole podało już obsadę :p[/QUOTE] ide luknąć ;) Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 tylko na głogów widze jakiekolwiek info :roll: Quote
angineuuka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [URL]http://www.zkwp-opole.pl/opole-2014/pl/opole-cacib-2014-sedziowie.html[/URL] Quote
Recommended Posts