łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Lumpek też biega za światełkiem :D[/QUOTE] a Pepsi ma je całkowicie pod ogonem :shake: Quote
KT Arts Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 hahah Krosia też biega za światełkiem, a potem łazi po domu, drapie po podłodze i szuka :) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Ibri właśnie łazi po pokoju i szuka nadal światełka :diabloti: a światełko leży schowane na parapecie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']Biedna Ibri :([/QUOTE] Oj tam przed chwilą zjadła miseczkę pysznosci niech się położy i odpocznie a nie tylko latać za światełkiem :eviltong: a Psy już warują obok mnie bo chcą iść na pola :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 My z Theosiem już wróciliśmy ze spaceru ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']My z Theosiem już wróciliśmy ze spaceru ;)[/QUOTE] My za niedługo pójdziemy , dzisiaj na polach nie powinno być ludzi to sobie więcej pobiegają ;) oby nie za sarenkami .... Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']My za niedługo pójdziemy , dzisiaj na polach nie powinno być ludzi to sobie więcej pobiegają ;) oby nie za sarenkami ....[/QUOTE] Albo będzie ich aż za dużo, bo na groby pójdą wieczorem, a teraz z psami :/ Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']Się zobaczy ;) Zabierz aparat :razz:[/QUOTE] koniecznie ! :diabloti: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Jak idziemy na spacer to do tego Onka przeważnie mi się Neron wyrwie :lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05657_zpsd5555a73.jpg[/IMG] a później jest ten "Tosa" o którym Magdzie wspominałam ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05659_zps6e5cb1ef.jpg[/IMG] zastanawiam sie kiedy nas przywita z drugiej strony płotu :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05661_zps7607adb1.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tylko 3 zdjęcia z całego spaceru :mad: Dobra, ja się zmywam na spacer, póki jest w miarę fajnie ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko 3 zdjęcia z całego spaceru :mad: Dobra, ja się zmywam na spacer, póki jest w miarę fajnie ;)[/QUOTE] jest wiecej ale nie chce mi sie teraz pomniejszac ;) do później ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] do później ;)[/QUOTE] U mnie już jest "później" ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 u mnie dopiero teraz jest później :eviltong: weszłam do domu i na wejsciu mnie tesciowa wqulwiła , bo wyprałam dzisiaj biale , to mi wyleciała z jakimis przesadami ze dzisiaj sie nie pierze :roll: skąd mam takie rzeczy wiedzieć .... Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Nie słuchaj jej ;) Pierze się wtedy kiedy ma się na to czas ;) Ja dziś prałam Tory legowisko :) Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] weszłam do domu i na wejsciu mnie tesciowa wqulwiła , bo wyprałam dzisiaj biale , to mi wyleciała z jakimis przesadami ze dzisiaj sie nie pierze :roll: skąd mam takie rzeczy wiedzieć ....[/QUOTE] :stupid::stupid::stupid::stupid: a co to za średniowieczne zabobony... Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']Nie słuchaj jej ;) Pierze się wtedy kiedy ma się na to czas ;) Ja dziś prałam Tory legowisko :)[/QUOTE] Ale ja biore wszystko powaznie i teraz mam shizy :roll: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 bo stare baby uważają, ze w niedzielę i święta się nie pierze :roll: A jak ktoś pracuje 6 dni w tygodniu, to kiedy ma prać?! Aga, walnij se browara ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='magdabroy']bo stare baby uważają, ze w niedzielę i święta się nie pierze :roll: A jak ktoś pracuje 6 dni w tygodniu, to kiedy ma prać?! Aga, walnij se browara ;)[/QUOTE] nie mam , a sklepy zamknięte .... Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Jak mogłaś sobie nie zrobić zapasu alkoholu :diabloti: Quote
Recommended Posts