justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 co Wy wszystkie macie takie jesienne banerki? Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']co Wy wszystkie macie takie jesienne banerki?[/QUOTE] Magda szalała i nam zrobiła:p Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']co Wy wszystkie macie takie jesienne banerki?[/QUOTE] Chcesz?? [quote name='Angi']A ja nie mam banerka xd[/QUOTE] Dostałaś, miałaś go tylko podlinkować i wkleić :mad::eviltong: [quote name='Niufciak']Wow ! trafiłam na 1000 stronę !! :D[/QUOTE] Też to dziś zauważyłam :) Quote
kalyna Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ej, czy tylko moje psy lubią być czesane? no bez jaj :evil_lol: jak widzą zgrzebło to się cieszą i w kolejce się ustawiają.. a jakie nieszczęście w psiej postaci jest, jak jest czesanie i któregoś ominę... chociaż dwa szybkie ruchy i pies jest szczęśliwszy czyt. Ciapek. Pies ma leżeć przy czesaniu, a jak zbyt długo to trwa to daję im chwilę przerwy, na głupawkę. Oczywiście zanim za psa się zabiorę to go zmęczę :lol: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='kalyna']Ej, czy tylko moje psy lubią być czesane? no bez jaj :evil_lol: jak widzą zgrzebło to się cieszą i w kolejce się ustawiają.. a jakie nieszczęście w psiej postaci jest, jak jest czesanie i któregoś ominę... chociaż dwa szybkie ruchy i pies jest szczęśliwszy czyt. Ciapek. Pies ma leżeć przy czesaniu, a jak zbyt długo to trwa to daję im chwilę przerwy, na głupawkę. Oczywiście zanim za psa się zabiorę to go zmęczę :lol:[/QUOTE] No to witaj w klubie :D Toro jak wezmę szczotkę to już mi nie odpuści :D Albo jak ma się suszyć to tak, żeby powietrze smyrało go pod brodą cwaniak :P Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='justysiek']dzieki Madzia:loveu:[/QUOTE] Proszę :p Jak Ci się ten nie bardzo podoba, to mogę zrobić inny ;) Bo ten tak wczoraj na szybko przed snem robiłam :oops: Cześć łamAga :loveu: Quote
vege* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Cześć :) Też trafiłam na 1000 stronę :grins: Quote
łamAga Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Cześć Magdo :eviltong: i hej vege :diabloti: Ja mam u siebie 2499 strone :lol: dzisiaj mnie juz na dogo nie bedzie wiec miłego dzionka i do jutra laseczki ;) Quote
KT Arts Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Cześć Magdo :eviltong: i hej vege :diabloti: Ja mam u siebie 2499 strone :lol: dzisiaj mnie juz na dogo nie bedzie wiec miłego dzionka i do jutra laseczki ;)[/QUOTE] tak nas opuszczasz :P łosz tyyyyy Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Niufciak']tak nas opuszczasz :P łosz tyyyyy[/QUOTE] Trzeba jej tyłek przetrzepać :diabloti: Quote
KT Arts Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='magdabroy']Trzeba jej tyłek przetrzepać :diabloti:[/QUOTE] koniecznie :), to kto ma najbliżej? Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Niufciak']koniecznie :), to kto ma najbliżej?[/QUOTE] Chyba Kalyna :hmmmm: Quote
KT Arts Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba Kalyna :hmmmm:[/QUOTE] To już wiemy kto odwali brudną robotę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Niufciak']To już wiemy kto odwali brudną robotę :diabloti:[/QUOTE] toż to sama przyjemność dać wpie*dol:diabloti: szkoda ,że nie mieszkam blisko :diabloti: Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Wy byście mnie tylko loły :placz: a ja na prawde nie mam czasu :roll: odświeżamy kuchnie i troche roboty jest ale obiecuję że w przyszłym tygodniu będziecie mnie miały dosyć :diabloti: w zasadzie to już od niedzieli :diabloti: Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='magdabroy']I co z wystawą, jedziecie?[/QUOTE] na 99% jedziemy ;) Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 widzę, że moja groźba zadziałała :grins: Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']widzę, że moja groźba zadziałała :grins:[/QUOTE] no właśnie Angi juz dogo nie wystarcza , już mnie nęka sms-ami nawet :handy: Quote
angineuuka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jak cię nie ma na dogo, to smsami trzeba :D Quote
łamAga Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Angi']Jak cię nie ma na dogo, to smsami trzeba :D[/QUOTE] tylko czasami możesz zostać zlana bo nam nie wolno na hali używać telefonów komórkowych :eviltong: czasami coś sie tam skrobnie jak nikt nie patrzy ale czesto nie ma nawet jak telefonu wyciągnąc a co chwile jak na złość ktoś dzwoni i to z nieznanych numerów , jeden to nawet jakiś dziwny chyba zagraniczny albo jakiś stacjonarny:hmmmm: Quote
Recommended Posts