Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='justysiek']co Wy wszystkie macie takie jesienne banerki?[/QUOTE]

Magda szalała i nam zrobiła:p

Posted

[quote name='justysiek']co Wy wszystkie macie takie jesienne banerki?[/QUOTE]

Chcesz??

[quote name='Angi']A ja nie mam banerka xd[/QUOTE]

Dostałaś, miałaś go tylko podlinkować i wkleić :mad::eviltong:

[quote name='Niufciak']Wow ! trafiłam na 1000 stronę !! :D[/QUOTE]

Też to dziś zauważyłam :)

Posted

Ej, czy tylko moje psy lubią być czesane? no bez jaj :evil_lol:
jak widzą zgrzebło to się cieszą i w kolejce się ustawiają.. a jakie nieszczęście w psiej postaci jest, jak jest czesanie i któregoś ominę... chociaż dwa szybkie ruchy i pies jest szczęśliwszy czyt. Ciapek.

Pies ma leżeć przy czesaniu, a jak zbyt długo to trwa to daję im chwilę przerwy, na głupawkę. Oczywiście zanim za psa się zabiorę to go zmęczę :lol:

Posted

[quote name='kalyna']Ej, czy tylko moje psy lubią być czesane? no bez jaj :evil_lol:
jak widzą zgrzebło to się cieszą i w kolejce się ustawiają.. a jakie nieszczęście w psiej postaci jest, jak jest czesanie i któregoś ominę... chociaż dwa szybkie ruchy i pies jest szczęśliwszy czyt. Ciapek.

Pies ma leżeć przy czesaniu, a jak zbyt długo to trwa to daję im chwilę przerwy, na głupawkę. Oczywiście zanim za psa się zabiorę to go zmęczę :lol:[/QUOTE]
No to witaj w klubie :D Toro jak wezmę szczotkę to już mi nie odpuści :D Albo jak ma się suszyć to tak, żeby powietrze smyrało go pod brodą cwaniak :P

Posted

[quote name='justysiek']dzieki Madzia:loveu:[/QUOTE]

Proszę :p

Jak Ci się ten nie bardzo podoba, to mogę zrobić inny ;) Bo ten tak wczoraj na szybko przed snem robiłam :oops:

Cześć łamAga :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Cześć Magdo :eviltong:

i hej vege :diabloti:

Ja mam u siebie 2499 strone :lol:

dzisiaj mnie juz na dogo nie bedzie wiec miłego dzionka i do jutra laseczki ;)[/QUOTE]
tak nas opuszczasz :P łosz tyyyyy

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Niufciak']To już wiemy kto odwali brudną robotę :diabloti:[/QUOTE]

toż to sama przyjemność dać wpie*dol:diabloti: szkoda ,że nie mieszkam blisko :diabloti:

Posted

Wy byście mnie tylko loły :placz: a ja na prawde nie mam czasu :roll: odświeżamy kuchnie i troche roboty jest ale obiecuję że w przyszłym tygodniu będziecie mnie miały dosyć :diabloti: w zasadzie to już od niedzieli :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Jak cię nie ma na dogo, to smsami trzeba :D[/QUOTE]

tylko czasami możesz zostać zlana bo nam nie wolno na hali używać telefonów komórkowych :eviltong: czasami coś sie tam skrobnie jak nikt nie patrzy ale czesto nie ma nawet jak telefonu wyciągnąc a co chwile jak na złość ktoś dzwoni i to z nieznanych numerów , jeden to nawet jakiś dziwny chyba zagraniczny albo jakiś stacjonarny:hmmmm: