angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Mój dziadek jest z 1 kwietnia. Ja zaś z dnia dziadka :D Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 ja z grudnia ;D także ten... szykujcie sie ;p znaczy kase :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Czemu? mroczna data :P ja miałam na 1go kwietnia ;p i dupa... ja mam dopiero na 18stego więc jeszcze czas :P Mój dziadek jest z 1 kwietnia. Ja zaś z dnia dziadka :D ja sie spóźniłam , jeden dzien i była bym z dnia dziecka :D ja z grudnia ;D także ten... szykujcie sie ;p znaczy kase :D kasa sama przyjdzie :D Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Kluska dała mi obiad nawet zrobic :D zaczy mieso pokroic na gulasz. A z pralka walze od rana, zatkało sie cos i wody nie pobiera albo nie spuszcza... cholera ja wie -.- 3 raz próbuje wyorac chuste Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Kluska dała mi obiad nawet zrobic :D zaczy mieso pokroic na gulasz. A z pralka walze od rana, zatkało sie cos i wody nie pobiera albo nie spuszcza... cholera ja wie -.- 3 raz próbuje wyorac chuste Dobrze ze ja nie musze gotować :D moze filtr Ci sie zapchal .... Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 tam gdzie sie zawsze zapychlo juz odetkalam ale mało tego bylo... Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ręcznie wyoraj Juz raz ręcznie prałam chuste, sama se ogarnij recznie 4,6 mettra szmaty :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Ręcznie wyoraj Ja czasami ręcznie piore jak mam tylko kilka rzeczy do wyprania :D ale teraz jak mam sie z takim brzuchem nachylic nad wanną to jest hardcore :D tam gdzie sie zawsze zapychlo juz odetkalam ale mało tego bylo... Nam czasami sie tak dzieje że ja otwieram pralke chce wyciagac ciuchy a z nich aż kapie , wiec nastawiam samo wirowanie a jak nastepnym razem piore to juz ładnie odwiruje , tez nie wiem dlaczego tak sie dzieje , pralka nie stara , ma moze z 2 lata , a te funkce PUPIL to jedna wielka ściema , przewaznie piore z ta funkcją a jak wyiagam czarne koszulki to takie oblezione jakie były takie są ! :pissed: Juz raz ręcznie prałam chuste, sama se ogarnij recznie 4,6 mettra szmaty :D na pewno fajnie sie prało :D Quote
angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Prałam linkę 15 metrowa wiec szmate reż wybiorę, wyślij ja do mnie :p Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 phi, linka :D Chusta juz wisi na suszarce :loveu: Quote
angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 To weź sobie to odplacz gdy 15m zbije ci się w kulkę :0 Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 odplatywałam to: Wiec wiem, co to życie :D Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Aga ma nową ulubioną emotke? :peace: :laugh2_2: Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jak ja nie lubię prania ręcznego, ale milion smyczy i obróżek prałam ręcznie i dziecięce nowe ciuchy podejrzewane o farbowanie też bo bym się wnerwiła jak by wszystko zmieniło kolor. Aga turlaj się jeszcze trochę, musisz mieć wszystko naszykowane i trochę wypocząć żeby się mógł Fabian spokojnie wykluwać :P Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja to tylko patrze co by do pralki wrzucic zamiast recznie prac :D Ma tylko jedna bluzke, ktora kosztowała jak na moja garderobe to fortune i ja piore ręcznie :D Chuste raz wyprałam i ja dziekuje :D nie mogłam tego ogarnac. Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Aga ma nową ulubioną emotke? :peace: :laugh2_2: jest najbliżej do wykorzystania :D Jak ja nie lubię prania ręcznego, ale milion smyczy i obróżek prałam ręcznie i dziecięce nowe ciuchy podejrzewane o farbowanie też bo bym się wnerwiła jak by wszystko zmieniło kolor. Aga turlaj się jeszcze trochę, musisz mieć wszystko naszykowane i trochę wypocząć żeby się mógł Fabian spokojnie wykluwać :P Ja swoje koszulki na krótki rekaw tez przewaznie piore recznie , jakos tak mi sie wydaje ze pralka je rozwleka czasami ;) ja caly czas mam wrazenie ze nie zdaze sie calkowicie spakowac , i ze pojade w tlustych wlosach nieogolona i w ogóle :D i cały czas podczytuje tematy " ból porodowy " :splat: też tak robiłyście czy to ja mam tylko tak nawalone w głowie ? :jumpie: a tak w gole to chce isc do Stasia posiedziec a tesciowa z Kinga poszly po chleb do piekarni ,qurwa 2h juz ich nie ma a nie chce psów samych zostawiać , zaraz mi sie nie bedzie opłacało iść :( Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 oooooo Neron ujada piskliwie na dworze , to znak że babsztyle wracają , to ja ide na kawkę , będe koło 16stej :D Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 I Aga się poturlała... Aga nie czytałam takich rzeczy, nie miałam czasu ;). Przez ostatni miesiąc jedynie wątek na dogo calusieńki przeczytałam, bardzo ciekawy i sporo informacji, no i nie nastawiony anty zwierzęco jak wiele tych na forach o bobasach. Jeśli chodzi o ból to wiedziałam że boli, ale na pewno nie jak ból podczas okresu jak gdzieś ktoś napisał, boli duuuużo bardziej niż najbardziej cokolwiek innego :siara: . Ale da się przeżyć, po wszystkim już tak nie boli :grins: Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Aga ty nie czytaj takich stron lepiej :) I poturlaj się do 16 listopada :D Quote
agaga21 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jeśli chodzi o ból to wiedziałam że boli, ale na pewno nie jak ból podczas okresu jak gdzieś ktoś napisał, boli duuuużo bardziej niż najbardziej cokolwiek innego :siara: . Ale da się przeżyć, po wszystkim już tak nie boli :grins: najważniejsze, że jak już jest po wszystkim, to ból przestaje się liczyć. i to jest piękne. a jeśli chodzi o porównanie do bólu miesiączkowego, to myślę, że chodzi o rodzaj/sposób w jaki boli a nie intensywność. Quote
Recommended Posts