Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czemu?

mroczna data :P

ja miałam na 1go kwietnia ;p i dupa... 

ja mam dopiero na 18stego więc jeszcze czas :P

Mój dziadek jest z 1 kwietnia. Ja zaś z dnia dziadka :D

ja sie spóźniłam , jeden dzien i była bym z dnia dziecka :D

ja z grudnia ;D także ten... szykujcie sie ;p  znaczy kase :D

kasa sama przyjdzie :D

Posted

Kluska dała mi obiad nawet zrobic :D zaczy mieso pokroic na gulasz. 

A z pralka walze od rana, zatkało sie cos i wody nie pobiera albo nie spuszcza... cholera ja wie -.- 3 raz próbuje wyorac chuste 

Posted

Kluska dała mi obiad nawet zrobic :D zaczy mieso pokroic na gulasz. 

A z pralka walze od rana, zatkało sie cos i wody nie pobiera albo nie spuszcza... cholera ja wie -.- 3 raz próbuje wyorac chuste 

Dobrze ze ja nie musze gotować :D

moze filtr Ci sie zapchal ....

Posted

Ręcznie wyoraj

Ja czasami ręcznie piore jak mam tylko kilka rzeczy do wyprania :D ale teraz jak mam sie z takim brzuchem nachylic nad wanną to jest hardcore :D

tam gdzie sie zawsze zapychlo juz odetkalam ale mało tego bylo...

Nam czasami sie tak dzieje że ja otwieram pralke chce wyciagac ciuchy a z nich aż kapie , wiec nastawiam samo wirowanie a jak nastepnym razem piore to juz ładnie odwiruje , tez nie wiem dlaczego tak sie dzieje ,  pralka nie stara , ma moze z 2 lata , a te funkce PUPIL to jedna wielka ściema , przewaznie piore z ta funkcją a jak wyiagam czarne koszulki to takie oblezione jakie były takie są !  :pissed:

Juz raz ręcznie prałam chuste, sama se ogarnij recznie 4,6 mettra szmaty :D

na pewno fajnie sie prało :D

Posted

Jak ja nie lubię prania ręcznego, ale milion smyczy i obróżek prałam ręcznie i dziecięce nowe ciuchy podejrzewane o farbowanie też bo bym się wnerwiła jak by wszystko zmieniło kolor.

Aga turlaj się jeszcze trochę, musisz mieć wszystko naszykowane i trochę wypocząć żeby się mógł Fabian spokojnie wykluwać :P

Posted

Ja to tylko patrze co by do pralki wrzucic zamiast recznie prac :D

Ma tylko jedna bluzke, ktora kosztowała jak na moja garderobe to fortune i ja piore ręcznie :D

Chuste raz wyprałam i ja dziekuje :D nie mogłam tego ogarnac.

Posted

Aga ma nową ulubioną emotke? :peace:  :laugh2_2:

jest najbliżej do wykorzystania :D

Jak ja nie lubię prania ręcznego, ale milion smyczy i obróżek prałam ręcznie i dziecięce nowe ciuchy podejrzewane o farbowanie też bo bym się wnerwiła jak by wszystko zmieniło kolor.

Aga turlaj się jeszcze trochę, musisz mieć wszystko naszykowane i trochę wypocząć żeby się mógł Fabian spokojnie wykluwać :P

Ja swoje koszulki na krótki rekaw tez przewaznie piore recznie , jakos tak mi sie wydaje ze pralka je rozwleka czasami ;)

ja caly czas mam wrazenie ze nie zdaze sie calkowicie spakowac , i ze pojade w tlustych wlosach nieogolona i w ogóle :D

i cały czas podczytuje tematy " ból porodowy "  :splat:

też tak robiłyście czy to ja mam tylko tak nawalone w głowie ?  :jumpie:

a tak w gole to chce isc do Stasia posiedziec a tesciowa z Kinga poszly po chleb do piekarni ,qurwa 2h juz ich nie ma a nie chce psów samych zostawiać , zaraz mi sie nie bedzie opłacało iść :(

Posted

I Aga się poturlała...

Aga nie czytałam takich rzeczy, nie miałam czasu ;). Przez ostatni miesiąc jedynie wątek na dogo calusieńki przeczytałam, bardzo ciekawy i sporo informacji, no i nie nastawiony anty zwierzęco jak wiele tych na forach o bobasach. Jeśli chodzi o ból to wiedziałam że boli, ale na pewno nie jak ból podczas okresu jak gdzieś ktoś napisał, boli duuuużo bardziej niż najbardziej cokolwiek innego :siara: . Ale da się przeżyć, po wszystkim już tak nie boli :grins:

Posted

Jeśli chodzi o ból to wiedziałam że boli, ale na pewno nie jak ból podczas okresu jak gdzieś ktoś napisał, boli duuuużo bardziej niż najbardziej cokolwiek innego :siara: . Ale da się przeżyć, po wszystkim już tak nie boli :grins:

najważniejsze, że jak już jest po wszystkim, to ból przestaje się liczyć. i to jest piękne.

a jeśli chodzi o porównanie do bólu miesiączkowego, to myślę, że chodzi o rodzaj/sposób w jaki boli a nie intensywność.