łamAga Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='marta1624']Ja przeczytałam Dziewic :cool3: No wiesz Aga, mogę cię pobić :D[/QUOTE] Nie masz szans :shake: Quote
marta1624 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie masz szans :shake:[/QUOTE] Zdziwiłabyś się :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='marta1624']Zdziwiłabyś się :evil_lol:[/QUOTE] Ty też :eviltong: Quote
Mała Nika Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Może mało wyszukany komplement ale... Jakie śliczne brody mają Twoje koty :loveu: [quote name='Iza.']Kotka w rujce to jakaś masakra, dotknąć nie można, nawet przypadkiem bo już tyłek nadstawia :diabloti:[/QUOTE] Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti: Quote
Iza. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Mała Nika'] Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti:[/QUOTE] na szczęście nie miałam tej wątpliwej przyjemności słyszenia jęków z zabaw pary :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Gdzie się szwendasz? :mad: No dogo, już :diabloti: Quote
Małgonia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Dobry :D Ładna pogoda, ani jednej chmurki, wiec my zaraz lecimy na spacer. Ale dogo do śniadanka jak najbardziej :evil_lol: Quote
agaga21 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Gdzie się szwendasz? :mad: No dogo, już :diabloti:[/QUOTE] w taką pogodę to tylko spacer nad wodę :) Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='Mała Nika']Może mało wyszukany komplement ale... Jakie śliczne brody mają Twoje koty :loveu: Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti:[/QUOTE] zawsze mają fajne jak sie wody napiją , takie imsie kropelki na nich robią :evil_lol: [quote name='Iza.']na szczęście nie miałam tej wątpliwej przyjemności słyszenia jęków z zabaw pary :evil_lol:[/QUOTE] nasze sie ze soba rzadko bawią , jak już to sie gonią po całym domu :evil_lol: [quote name='magdabroy']Gdzie się szwendasz? :mad: No dogo, już :diabloti:[/QUOTE] Byłam u mamy na kawie i w sklepie bo mi sie herbatka miętowa skończyła :eviltong: [quote name='Panna Cotta']Dobry :D Ładna pogoda, ani jednej chmurki, wiec my zaraz lecimy na spacer. Ale dogo do śniadanka jak najbardziej :evil_lol:[/QUOTE] Hejka ;) to ja wole z rana cos zrobic a pozniej mulić na dogo , tylko ze was później nie ma :mad: [quote name='agaga21']w taką pogodę to tylko spacer nad wodę :)[/QUOTE] noooo przejechało by się ;) Quote
*Magda* Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV'] Byłam u mamy na kawie i w sklepie bo mi sie herbatka miętowa skończyła :eviltong: to ja wole z rana cos zrobic a pozniej mulić na dogo , tylko ze was później nie ma :mad: [/QUOTE] Ja Ci dam kawę u mamusi :mad: A ja siadam na dogo wtedy, kiedy mi Theoś pozwala :eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='magdabroy']Ja Ci dam kawę u mamusi :mad: A ja siadam na dogo wtedy, kiedy mi Theoś pozwala :eviltong:[/QUOTE] jakoś trzeba sobie radzić żeby nie ocipieć w domu :eviltong: no to akurat idzie zrozumieć :eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']doberek :)[/QUOTE] hejka;) ja wlasnie dokańczam leys fromage , juz od soboty je męcze :eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']loda bym se zjadła:p[/QUOTE] Ja też ale takiego z automatu :loveu: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja Magnum jakiegoś:loveu:[/QUOTE] ale z automatu lepsze :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ty jak się uprzesz....ja wolę Magnum jednak:eviltong: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']Ty jak się uprzesz....ja wolę Magnum jednak:eviltong:[/QUOTE] jak byś zjadła loda u mnie w Ostrowie od Włocha w ciemnym wafelku to byś na magnum nawet nie spojrzała :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja jem czekoladowego rożka bo smaka miałam :) Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta1624']Ja jem czekoladowego rożka bo smaka miałam :)[/QUOTE] rożka bym zjadła ale kite kata jasnego :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dOgLoV']rożka bym zjadła ale kite kata jasnego :loveu:[/QUOTE] one okropnie słodkie są:shake: Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']one okropnie słodkie są:shake:[/QUOTE] dobre :loveu: ale te ciemne są bleeee :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 dawno nie jadłam takich gotowych rożków.Bo zeszłego lata to jedliśmy lody litrowe i sami robiliśmy kulki do wafelków :p Quote
łamAga Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='marta.k9080']dawno nie jadłam takich gotowych rożków.Bo zeszłego lata to jedliśmy lody litrowe i sami robiliśmy kulki do wafelków :p[/QUOTE] pamietam , normalnie ja by to wczoraj było :lol: jak ten czas leci , ja pierdziele :lol: Quote
Recommended Posts