Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może mało wyszukany komplement ale... Jakie śliczne brody mają Twoje koty :loveu:

[quote name='Iza.']Kotka w rujce to jakaś masakra, dotknąć nie można, nawet przypadkiem bo już tyłek nadstawia :diabloti:[/QUOTE]
Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti:

Posted

[quote name='Mała Nika']

Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti:[/QUOTE]

na szczęście nie miałam tej wątpliwej przyjemności słyszenia jęków z zabaw pary :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Nika']Może mało wyszukany komplement ale... Jakie śliczne brody mają Twoje koty :loveu:

Te jęki kotki jeszcze są jakoś do przejścia w porównaniu z dźwiękami jakie wydaje taka para kotków w czasie zabaw:diabloti:[/QUOTE]

zawsze mają fajne jak sie wody napiją , takie imsie kropelki na nich robią :evil_lol:

[quote name='Iza.']na szczęście nie miałam tej wątpliwej przyjemności słyszenia jęków z zabaw pary :evil_lol:[/QUOTE]

nasze sie ze soba rzadko bawią , jak już to sie gonią po całym domu :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Gdzie się szwendasz? :mad: No dogo, już :diabloti:[/QUOTE]

Byłam u mamy na kawie i w sklepie bo mi sie herbatka miętowa skończyła :eviltong:
[quote name='Panna Cotta']Dobry :D
Ładna pogoda, ani jednej chmurki, wiec my zaraz lecimy na spacer. Ale dogo do śniadanka jak najbardziej :evil_lol:[/QUOTE]

Hejka ;)

to ja wole z rana cos zrobic a pozniej mulić na dogo , tylko ze was później nie ma :mad:

[quote name='agaga21']w taką pogodę to tylko spacer nad wodę :)[/QUOTE]

noooo przejechało by się ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Byłam u mamy na kawie i w sklepie bo mi sie herbatka miętowa skończyła :eviltong:

to ja wole z rana cos zrobic a pozniej mulić na dogo , tylko ze was później nie ma :mad:
[/QUOTE]

Ja Ci dam kawę u mamusi :mad:

A ja siadam na dogo wtedy, kiedy mi Theoś pozwala :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja Ci dam kawę u mamusi :mad:

A ja siadam na dogo wtedy, kiedy mi Theoś pozwala :eviltong:[/QUOTE]

jakoś trzeba sobie radzić żeby nie ocipieć w domu :eviltong:

no to akurat idzie zrozumieć :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Ty jak się uprzesz....ja wolę Magnum jednak:eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']Ty jak się uprzesz....ja wolę Magnum jednak:eviltong:[/QUOTE]

jak byś zjadła loda u mnie w Ostrowie od Włocha w ciemnym wafelku to byś na magnum nawet nie spojrzała :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']rożka bym zjadła ale kite kata jasnego :loveu:[/QUOTE]

one okropnie słodkie są:shake:

Guest wolfheart
Posted

dawno nie jadłam takich gotowych rożków.Bo zeszłego lata to jedliśmy lody litrowe i sami robiliśmy kulki do wafelków :p

Posted

[quote name='marta.k9080']dawno nie jadłam takich gotowych rożków.Bo zeszłego lata to jedliśmy lody litrowe i sami robiliśmy kulki do wafelków :p[/QUOTE]

pamietam , normalnie ja by to wczoraj było :lol: jak ten czas leci , ja pierdziele :lol: