Ewa&Duffel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale Pepsi pięknie pozuje, jak modelka :loveu: Zainteresował mnie ten tajemniczy drugi kociak :cool3: W przyszłą niedzielę ma do was przyjechać, tak ? Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Ale Pepsi pięknie pozuje, jak modelka :loveu: Zainteresował mnie ten tajemniczy drugi kociak :cool3: W przyszłą niedzielę ma do was przyjechać, tak ?[/QUOTE] Tak :loveu: już w niedziele po nią jedziemy :loveu: mam nadzieje że spodoba jej sie u nas w domku :loveu: Quote
M&S Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='dOgLoV']Tak :loveu: już w niedziele po nią jedziemy :loveu: mam nadzieje że spodoba jej sie u nas w domku :loveu:[/QUOTE] Fajnie, mam nadzieję, że Pepsikowi się też spodoba i że ją zaakceptuje..... Dobrego dnia:) Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='magdabroy']Ja już kupiłam :multi: Do tygodnia powinnien dojść do mojego brata, a on mi go przywiezie w połowie listopada :p Nie wiem jak Ty, ale ja jak coś kupuję na allegro albo na ebay'u, to tylko u tych co mają 100% pozytywnych komentarzy. Pisałaś do nich z zapytaniem, gdzie jest zakupiony towar?[/QUOTE] Ja chcialam wczoraj zamówic ale mój Tż powiedział że na moim miejscu by sie jeszcze tydzień wstrzymał i że jego zdaniem na kociej wystawie powinnam dostac taki kalendarz mimo iz jest z psami , przemyslalam i stwierdziłam że w sumie ma racje , tydzien poczekam jak tam nie dostane wtedy zaraz w niedziele go zamówie :loveu: Jeszcze nic do nich nie pisałam , poczekam jeszcze z dwa dni , jak wtedy nie przyjdzie to sie do nich odezwe , raczej tez staram sie wybierac super sprzedawców i ludzi tylko z pozytywnymi komentarzami ;) [quote name='M&S']Fajnie, mam nadzieję, że Pepsikowi się też spodoba i że ją zaakceptuje..... Dobrego dnia:)[/QUOTE] Pepsiak wychowywał sie w hodowli pełnej kotów wiec mysle ze raczej sie ucieszy na widok nowego kociaka zwłaszcza ze ostatnio zaczela szukac z nami kontaktu , przychodzi , ociera sie i pomialkuje zeby sie zn nia pobawic a wczoraj nawet wskoczyła mojemu Tż na kolana i leżała tak dobre pół godziny , to był dla nas szok bo ona raczej nie lubi leżec " na kimś " :loveu: teraz lece do sklepu po inne jedzonko dla gupików bo nie bardzo chca jesc ten pokarm dla bojowników :roll: Quote
M&S Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 oby tak było, ale z kotami różnie bywa i trzeba o tym pamiętać....... Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='dOgLoV']Pepsiak wychowywał sie w hodowli pełnej kotów wiec mysle ze raczej sie ucieszy na widok nowego kociaka zwłaszcza ze ostatnio zaczela szukac z nami kontaktu , przychodzi , ociera sie i pomialkuje zeby sie zn nia pobawic a wczoraj nawet wskoczyła mojemu Tż na kolana i leżała tak dobre pół godziny , to był dla nas szok bo ona raczej nie lubi leżec " na kimś " :loveu:[/QUOTE] Ile ja bym dała, żeby Lumpek czasem odpuścił i poszedł poleżeć gdzieś indziej, a nie "na nas" :roll:. Wystarczy usiąść, a on już na kolana. A jak go wyganiam, bo nie mam jak laptopa położyć na kolanach, to kładzie się obok, ale łapki albo głowa muszą mnie dotykać. Mój pieszczoch :loveu: Quote
Oscar Patric Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 oj to Gratulacje nowego członka rodzinki,a jakiej rasy będzie nowy kotek? Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='magdabroy']Ile ja bym dała, żeby Lumpek czasem odpuścił i poszedł poleżeć gdzieś indziej, a nie "na nas" :roll:. Wystarczy usiąść, a on już na kolana. A jak go wyganiam, bo nie mam jak laptopa położyć na kolanach, to kładzie się obok, ale łapki albo głowa muszą mnie dotykać. Mój pieszczoch :loveu:[/QUOTE] a ile ja bym dała żeby Pepsiak była własnie taka przytulasta :loveu: mam nadzieje ze tamta kotka taka będzie :loveu: [quote name='unikatowydiament']oj to Gratulacje nowego członka rodzinki,a jakiej rasy będzie nowy kotek?[/QUOTE] dziekujemy :lol: to również będzie kotka rasy maine coon :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wczoraj byłam na wystawie w Poznaniu i nie znalazłam nigdzie tych kalendarzy... może była a ich nie znalazłyśmy, ale wątpię... widzę, ze Magda pospieszyła się z tym kalendarzem :D szalejesz kobieto :D u mnie to Milka z Łatkiem to takie przytulaśne są, a Szary to typowy indywidualista, człowiek do niczego nie jest mu potrzebny :roll: nawet jak jeść nie dostanie to idzie sobie zapolować, a Łatek będzie grzecznie czekać, aż sobie o nim przypomnę :D Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='kalyna']wczoraj byłam na wystawie w Poznaniu i nie znalazłam nigdzie tych kalendarzy... może była a ich nie znalazłyśmy, ale wątpię... widzę, ze Magda pospieszyła się z tym kalendarzem :D szalejesz kobieto :D u mnie to Milka z Łatkiem to takie przytulaśne są, a Szary to typowy indywidualista, człowiek do niczego nie jest mu potrzebny :roll: nawet jak jeść nie dostanie to idzie sobie zapolować, a Łatek będzie grzecznie czekać, aż sobie o nim przypomnę :D[/QUOTE] ooo byłyście jednak z Wiki ?? my nie dotarliśmy :roll: niestety koleżance z która mieliśmy jechać coś wypadło :roll: Hmmm to jak na psiej wystawie ich nie bylo to na kociej pewnie tez nie będzie , chociaż to bedzie światowa wystawa wiec moze cos znajde :lol: ale wam zazdroszcze , tez chcialam jechac na ta wystawe , mam nadzieje ze za rok zdazymy zgłosic na nia Qwendi :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Żałuj :D jednak pojechałyśmy i nie żałujemy ;) byłyśmy na chwilkę u MT i jakieś foty porobiłyśmy, ale światło było beznadziejne :( jak oglądam te zdjęcia to wstyd je pokazywać :( :( :( i ja z Wiki czekamy na Was w Lesznie na championach :) Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='kalyna']Żałuj :D jednak pojechałyśmy i nie żałujemy ;) byłyśmy na chwilkę u MT i jakieś foty porobiłyśmy, ale światło było beznadziejne :( jak oglądam te zdjęcia to wstyd je pokazywać :( :( :( i ja z Wiki czekamy na Was w Lesznie na championach :)[/QUOTE] Żałuje i to bardzo :roll: Oj tam wstyd , ja wiem jakie jest swiatlo na wystawie w Poznaniu , my tez zawsze narzekamy na jakosc zdjec z wystaw organizowanych w halach :roll: Na championach w lesznie bedziemy na pewno :loveu: Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Teraz to sie wkurzyłam na maxa , dzwonek do drzwi i słysze listonoszke " do Agnieszki" mówie " wreszcie" i z nadzieja że koc przyszedl lece do drzwi a tam silikonik ktory tacie zamawialam ( z napisem mam cukrzyce , jezeli zemdlałem wezwij lekarza) a zamawialam go w srode :angryy: a koc trzy dni predzej w niedziele :angryy: Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='dOgLoV']Teraz to sie wkurzyłam na maxa , dzwonek do drzwi i słysze listonoszke " do Agnieszki" mówie " wreszcie" i z nadzieja że koc przyszedl lece do drzwi a tam silikonik ktory tacie zamawialam ( z napisem mam cukrzyce , jezeli zemdlałem wezwij lekarza) a zamawialam go w srode :angryy: a koc trzy dni predzej w niedziele :angryy:[/QUOTE] A nie masz jakiegos numeru zeby sprawdzic paczke? Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 dokładnie, bo jak ja zamawiam sklepie to mam konto i sprawdzam status wysyłki. A jak paczka przekazana kurierowi jest to mam nr paczki i sprawdzam czy została z magazynu wydana :) ot wszystko mam pod kontrolą :) Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [B]dOgLoV [/B]nie czekaj, tylko jutro tam pisz! A jak masz numer telefonu, to najlepiej zadzwoń ;) Quote
łamAga Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Napisałam do nich e-maila , poczekamy , zobaczymy :roll: Quote
łamAga Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='magdabroy']Odliczasz już dni do "I" ??[/QUOTE] Odliczam odliczam :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='M&S']Cześć:) Już wtorek;)[/QUOTE] dopiero :eviltong::loveu: Quote
M&S Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='magdabroy']Już coraz bliżej niedzieli :evil_lol:[/QUOTE] No własnie, tylko 3 dni;) Doberek. Quote
łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Tylko 3 dni do niedzieli a kocyka dalej nie ma i odzewu na e-maila również :angryy: Witamy ;) Quote
Recommended Posts