Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ale Pepsi pięknie pozuje, jak modelka :loveu:
Zainteresował mnie ten tajemniczy drugi kociak :cool3: W przyszłą niedzielę ma do was przyjechać, tak ?[/QUOTE]

Tak :loveu: już w niedziele po nią jedziemy :loveu: mam nadzieje że spodoba jej sie u nas w domku :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak :loveu: już w niedziele po nią jedziemy :loveu: mam nadzieje że spodoba jej sie u nas w domku :loveu:[/QUOTE]

Fajnie, mam nadzieję, że Pepsikowi się też spodoba i że ją zaakceptuje.....

Dobrego dnia:)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja już kupiłam :multi: Do tygodnia powinnien dojść do mojego brata, a on mi go przywiezie w połowie listopada :p

Nie wiem jak Ty, ale ja jak coś kupuję na allegro albo na ebay'u, to tylko u tych co mają 100% pozytywnych komentarzy.
Pisałaś do nich z zapytaniem, gdzie jest zakupiony towar?[/QUOTE]

Ja chcialam wczoraj zamówic ale mój Tż powiedział że na moim miejscu by sie jeszcze tydzień wstrzymał i że jego zdaniem na kociej wystawie powinnam dostac taki kalendarz mimo iz jest z psami , przemyslalam i stwierdziłam że w sumie ma racje , tydzien poczekam jak tam nie dostane wtedy zaraz w niedziele go zamówie :loveu:
Jeszcze nic do nich nie pisałam , poczekam jeszcze z dwa dni , jak wtedy nie przyjdzie to sie do nich odezwe , raczej tez staram sie wybierac super sprzedawców i ludzi tylko z pozytywnymi komentarzami ;)

[quote name='M&S']Fajnie, mam nadzieję, że Pepsikowi się też spodoba i że ją zaakceptuje.....

Dobrego dnia:)[/QUOTE]

Pepsiak wychowywał sie w hodowli pełnej kotów wiec mysle ze raczej sie ucieszy na widok nowego kociaka zwłaszcza ze ostatnio zaczela szukac z nami kontaktu , przychodzi , ociera sie i pomialkuje zeby sie zn nia pobawic a wczoraj nawet wskoczyła mojemu Tż na kolana i leżała tak dobre pół godziny , to był dla nas szok bo ona raczej nie lubi leżec " na kimś " :loveu:

teraz lece do sklepu po inne jedzonko dla gupików bo nie bardzo chca jesc ten pokarm dla bojowników :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Pepsiak wychowywał sie w hodowli pełnej kotów wiec mysle ze raczej sie ucieszy na widok nowego kociaka zwłaszcza ze ostatnio zaczela szukac z nami kontaktu , przychodzi , ociera sie i pomialkuje zeby sie zn nia pobawic a wczoraj nawet wskoczyła mojemu Tż na kolana i leżała tak dobre pół godziny , to był dla nas szok bo ona raczej nie lubi leżec " na kimś " :loveu:[/QUOTE]

Ile ja bym dała, żeby Lumpek czasem odpuścił i poszedł poleżeć gdzieś indziej, a nie "na nas" :roll:. Wystarczy usiąść, a on już na kolana. A jak go wyganiam, bo nie mam jak laptopa położyć na kolanach, to kładzie się obok, ale łapki albo głowa muszą mnie dotykać. Mój pieszczoch :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ile ja bym dała, żeby Lumpek czasem odpuścił i poszedł poleżeć gdzieś indziej, a nie "na nas" :roll:. Wystarczy usiąść, a on już na kolana. A jak go wyganiam, bo nie mam jak laptopa położyć na kolanach, to kładzie się obok, ale łapki albo głowa muszą mnie dotykać. Mój pieszczoch :loveu:[/QUOTE]

a ile ja bym dała żeby Pepsiak była własnie taka przytulasta :loveu: mam nadzieje ze tamta kotka taka będzie :loveu:

[quote name='unikatowydiament']oj to Gratulacje nowego członka rodzinki,a jakiej rasy będzie nowy kotek?[/QUOTE]

dziekujemy :lol: to również będzie kotka rasy maine coon :loveu:

Posted

wczoraj byłam na wystawie w Poznaniu i nie znalazłam nigdzie tych kalendarzy... może była a ich nie znalazłyśmy, ale wątpię...

widzę, ze Magda pospieszyła się z tym kalendarzem :D szalejesz kobieto :D

u mnie to Milka z Łatkiem to takie przytulaśne są, a Szary to typowy indywidualista, człowiek do niczego nie jest mu potrzebny :roll: nawet jak jeść nie dostanie to idzie sobie zapolować, a Łatek będzie grzecznie czekać, aż sobie o nim przypomnę :D

Posted

[quote name='kalyna']wczoraj byłam na wystawie w Poznaniu i nie znalazłam nigdzie tych kalendarzy... może była a ich nie znalazłyśmy, ale wątpię...

widzę, ze Magda pospieszyła się z tym kalendarzem :D szalejesz kobieto :D

u mnie to Milka z Łatkiem to takie przytulaśne są, a Szary to typowy indywidualista, człowiek do niczego nie jest mu potrzebny :roll: nawet jak jeść nie dostanie to idzie sobie zapolować, a Łatek będzie grzecznie czekać, aż sobie o nim przypomnę :D[/QUOTE]

ooo byłyście jednak z Wiki ?? my nie dotarliśmy :roll: niestety koleżance z która mieliśmy jechać coś wypadło :roll:
Hmmm to jak na psiej wystawie ich nie bylo to na kociej pewnie tez nie będzie , chociaż to bedzie światowa wystawa wiec moze cos znajde :lol:
ale wam zazdroszcze , tez chcialam jechac na ta wystawe , mam nadzieje ze za rok zdazymy zgłosic na nia Qwendi :loveu:

Posted

Żałuj :D
jednak pojechałyśmy i nie żałujemy ;)

byłyśmy na chwilkę u MT i jakieś foty porobiłyśmy, ale światło było beznadziejne :( jak oglądam te zdjęcia to wstyd je pokazywać :( :( :(

i ja z Wiki czekamy na Was w Lesznie na championach :)

Posted

[quote name='kalyna']Żałuj :D
jednak pojechałyśmy i nie żałujemy ;)

byłyśmy na chwilkę u MT i jakieś foty porobiłyśmy, ale światło było beznadziejne :( jak oglądam te zdjęcia to wstyd je pokazywać :( :( :(

i ja z Wiki czekamy na Was w Lesznie na championach :)[/QUOTE]

Żałuje i to bardzo :roll:
Oj tam wstyd , ja wiem jakie jest swiatlo na wystawie w Poznaniu , my tez zawsze narzekamy na jakosc zdjec z wystaw organizowanych w halach :roll:

Na championach w lesznie bedziemy na pewno :loveu:

Posted

Teraz to sie wkurzyłam na maxa , dzwonek do drzwi i słysze listonoszke " do Agnieszki" mówie " wreszcie" i z nadzieja że koc przyszedl lece do drzwi a tam silikonik ktory tacie zamawialam ( z napisem mam cukrzyce , jezeli zemdlałem wezwij lekarza) a zamawialam go w srode :angryy: a koc trzy dni predzej w niedziele :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']Teraz to sie wkurzyłam na maxa , dzwonek do drzwi i słysze listonoszke " do Agnieszki" mówie " wreszcie" i z nadzieja że koc przyszedl lece do drzwi a tam silikonik ktory tacie zamawialam ( z napisem mam cukrzyce , jezeli zemdlałem wezwij lekarza) a zamawialam go w srode :angryy: a koc trzy dni predzej w niedziele :angryy:[/QUOTE]
A nie masz jakiegos numeru zeby sprawdzic paczke?

Posted

dokładnie, bo jak ja zamawiam sklepie to mam konto i sprawdzam status wysyłki. A jak paczka przekazana kurierowi jest to mam nr paczki i sprawdzam czy została z magazynu wydana :) ot wszystko mam pod kontrolą :)

Posted

[quote name='magdabroy']Odliczasz już dni do "I" ??[/QUOTE]

Odliczam odliczam :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='M&S']Cześć:)

Już wtorek;)[/QUOTE]

dopiero :eviltong::loveu: