Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pytanko odnośnie transportu.
Pociąg dojeżdża do Darłowa, stamtąd do Bobolina jest jeszcze ok 6km.
Jak myślicie pks nie będzie problemu z przewozem psa? Moja wygodna siostra wymyśliła, że w razie czego ona z torbami pks, a ja z psem pieszo ;p

Posted

[quote name='Talia']Ja mam pytanko odnośnie transportu.
Pociąg dojeżdża do Darłowa, stamtąd do Bobolina jest jeszcze ok 6km.
Jak myślicie pks nie będzie problemu z przewozem psa? Moja wygodna siostra wymyśliła, że w razie czego ona z torbami pks, a ja z psem pieszo ;p[/QUOTE]
spoko, jak nas nie wpuszczą to większość będzie szła z buta :evil_lol: kaganiec psu założysz i powinno być ok

Posted

[quote name='Unbelievable']spoko, jak nas nie wpuszczą to większość będzie szła z buta :evil_lol: kaganiec psu założysz i powinno być ok[/QUOTE]
a Ty się czym przejmujesz, jak samochodem pojedziesz?:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Juz nawet nie pamiętasz, że przed zlotem masz do mnie przyjechać, a potem Twój teść nas zawiezie:([/QUOTE]

nie pamiętam :evil_lol: to chyba sama sobie wybździłaś taki plan :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']nie pamiętam :evil_lol: to chyba sama sobie wybździłaś taki plan :evil_lol:[/QUOTE]
Niech ja tylko do domu wrócę , przeszukam archiwum gg i będziesz mnie publicznie przepraszała za Twą niepamięć :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Karolinkka']Jeśli się da to proszę o miejsce razem z Rybc!ą i Borsuczkiem, mam nadzieję, że w domku. :)
Odnośnie domków, to będzie wiadomo czy są dla nas miejsca dopiero pod koniec marca?[/QUOTE]Tak dokładnie :)

[quote name='Karilka']moge sie wtrynić do domku nr 2? Będziemy grzeeec(s)zniii....[/QUOTE]Nie wiem czy możesz, ale Cię dopisałam :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ja rezygnuję ze zlotu..
ewentualnie może wpadnę w jakiś dzień ;)[/QUOTE] :shock: nie żartuj :shock:

[quote name='ulvhedinn']My bedziemy dzień później, bo niestety 5-go pracuję....[/QUOTE]oki ;)

[quote name='Okamia']Ja niestety rezygnuje ze zlotu...[/QUOTE]
Tobie też na żarty się zebrało?

[quote name='Rybc!a']Wszystko się zgadza- z tym, że ja i Borsuczek zabieramy jednego psa- tylko moją Zuzę. :)[/QUOTE]ok, później zmienię :)

• 2 weeks later...
Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]Kochani przypominam o wpłatach do końca marca, bo trzeba zapłacić zaliczkę![/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]Jeśli ktoś rezygnuje ze zlotu lub nie może wpłacić pieniędzy na czas (albo nie da rady wpłacić całości od razu) proszę pisać do Estery. Esti powysyłała wszystkim PW przypominające o wpłatach, ale tylko kilka osób odpisało.[/COLOR][/SIZE][/B] :roll:

Posted

[I][B]Kurcze w sumie to szkoda, że nie mam juz urlopu bo miejsce jest fajne :shake:

jedziemy na zlot Labradorów w czerwcu i urlopu już mi brakuje :angryy:

aha i jeszcze jedno...jak tam dojeżdżacie?
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]aha i jeszcze jedno...jak tam dojeżdżacie?[/B][/I]
[/QUOTE]
Do Darłowa pociągiem, a z Darłowa albo taksówką, autobusem albo pomyślimy o busiku, bo to tylko kilka kilometrów i nawet pieszo można się przejść, jeśli ktoś lubi piesze wędrówki. :cool3: