ocelot Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Był jeden telefon. ale nic poważnego, po informacji, że wykastrowane zainteresowanie młodzieńca spadło. Quote
ocelot Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zobaczcie jaką mamy piękność na kwarantannie.... Jeszcze bez imienia. Kwarantanna jej się kończy. Przywieziona bloku przy ul. Mazowieckiej. Sunię prze miesiąc karmił cały blok. Jest łagodna i przyjacielska. Bardzo smutna przy okazji. Quote
doddy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Śliczna niunia. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Będzie sterylizowana? Quote
ocelot Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 doddy napisał(a):Śliczna niunia. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Będzie sterylizowana? Tak będzie i sterylizowana i czipowana. Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wątek czarnej piękności (ast) http://www.dogomania.pl/threads/1825...9#post14364549 I wątek Bolka: http://www.dogomania.pl/threads/1825...6#post14364596 Quote
ocelot Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Proszę patrzeć i podziwiać:):):) BOLEK ramię w ramię z koleżanką Tiną, słuchaj Pana do walki...tfuu... do biegu gotowy - start! w tle Czipsi wymęczony po spacerze i jeszcze na koniec nieco drzemki Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT Quote
doddy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Macie jakieś wieści jak Boluś odnalazł sie u Kasi? Quote
ocelot Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mamy:)Na wątku Bolkowym są:) ale w skrócie i tutaj. Bolek rzecz jasna odżył i już nie kocha psich braci. Poczuł się Panem na włościach:)Ale Kasia rozumie. Za to do człowieka idealna, przekochany... uwielbia pędzić przed siebie, a potem pędem wracać i całym sobą okazywać miłość do Człowieka. Bolkowa siła uczucia jest bolesna:)Kasia twierdzi, że miała siniaki nawet na żołądku:)Oczywiście od siły przytulenia, absolutnie zero agresji. Teraz wie, jak się ustawiać do objawów miłości. Kasia wie, że Bolkowi byłoby lepiej w mieszkaniu, a nie w kojcu. Ale odda chłopaka tylko do domu marzeń. Miejsce ma na czas nieograniczony, i chyba liczy się z tym, że Boluś może zostać na zawsze. Quote
doddy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Kasia, która bała się TTB jak ognia została ich pogromczynią. :evil_lol: Quote
ocelot Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='doddy']Kasia, która bała się TTB jak ognia została ich pogromczynią. :evil_lol:[/QUOTE] Bała się?!:) a mi wydzwaniała i z entuzjazmem oznajmiła, że zakochała się w Bolku i wraca po niego, jak mu kojec wyszykuje:):):)Że musi bo to miłość od pierwszego wejrzenia:) I wróciła:) Ona Bolkowi życie uratowała. Quote
doddy Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jak wiozła Bolka to dzwoniła do mnie i krzyczała, że ONA ma amstaffa na pokładzie i że jest to właśnie Boluś :) Quote
andzia69 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dziewczyny - czy mogłybyscie napisać, które psiaki są/doszły/poszły do domu? Quote
ocelot Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Już piszę. W schronisku nadal Muszkieter, Mamba. I Masz jest chyba nieco bull, ale chyba go na wątku nie ma. Ostatnio Muszkieter z wolontariuszami zażywał kapieli w Pilicy:) Quote
Recommended Posts