Jump to content
Dogomania

Już w nowym Domu! / Suczka w typie sheltie, Jaworzno

Recommended Posts

Posted

Reyes, a kto teraz zajmuje się psem? Czy operacja nie jest po to, żeby nastąpiła poprawa? Czy panią czeka np. rehabilitacja i kompletny brak czasu dla psa?
Nie odbierz moich pytań jako ataku na tę panią - tylko pytam, bo nie rozumiem.
Nie rozumiem też, dlaczego nikt nie chce wziąć takiego ładnego, zadbanego psa, ale to już inna para kaloszy...

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani - mowa o starej kobiecie którą czeka trudna operacja przeszczepu stawu. Która ma schody do mieszkania. Może się powieźć i za pół roku kobieta będzie chodzić a może skończyć na wózku. Pies - jeśli tylko znajdziemy mu dobry dom - będzie żył 10 lat jeszcze.

Posted

Reyes, teraz rozumiem...

Myślałam, że taki ładny domowy pies szybko znajdzie nowy dom.

Szczerze mówiąc z tych zdjęć ona mi wcale nie przypomina sheltie (chodzi mi o pysk). Udałoby się zrobić ładne, portretowe zdjęcie?

Jak ona zachowuje się na spacerach? Czy umie zostawać sama w domu (czy, mieszkając z tą panią, nigdy nie była zostawiana sama)?
Jest psem do kolana, czy mniejszym?

Jak tu jej pomóc?

Posted

Hej
Przepraszam że mnie nie było - problemy z dogomanią. Spróbuje się tam przejechać w niedziele.

Posted

Byłam dzisiaj u właścicielki. Dom tymczasowy wchodziłby ewentualnie w grę ale byłaby to kwestia w najlepszym razie 6 miesięcy...
Schronisko na szczęście nie jest brane pod uwagę. Mam nadzieje że psica znajdzie dom w tą niedziele, jeśli nie to zacznę ją ogłaszać w prasie.
Ps. Zdjęcia dodam jutro. Psica wymiziana od ciotek.

Posted

Myślę, że jeśli na akcji mogłabyś się pojawić w niedzielę to masz 99% szansy - w sobotę będzie raczej tłoczno - no chyba, że .........
Oczywiście dam jeszcze znać.

Posted

Siostra zostawiła aparat u chłopaka... ... ...

Pozwólcie mi nie komentować.

Posted

Poczekam na zdjęcia suki z akcji, powinny być ładniejsze. Pogadam z właścicielką, popróbuje ogłoszeń w prasie + dalej internet. Dodatkowo jestem otwarta na propozycje.

• 2 weeks later...
Posted

Hej
Nie, niema sensu ją brać na akcje- to dla niej za duży stres. Nawet nie zaprezentuje się ładnie tzn. adekwatnie do swojej urody. U psicy wszystko gra, czekam szczerze mówiąc aż babcia wróci z sanatorium z odwiedzinami + ogłoszenia wiszą dalej... Jedno zawieszę w SCC.

Posted

Poaktualizowałam burce ogłoszenia. Tylko Alegratka się skończyła a ja nie mam :-((