Laima Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Reyes, a kto teraz zajmuje się psem? Czy operacja nie jest po to, żeby nastąpiła poprawa? Czy panią czeka np. rehabilitacja i kompletny brak czasu dla psa? Nie odbierz moich pytań jako ataku na tę panią - tylko pytam, bo nie rozumiem. Nie rozumiem też, dlaczego nikt nie chce wziąć takiego ładnego, zadbanego psa, ale to już inna para kaloszy... Quote
Guest Reyes Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kochani - mowa o starej kobiecie którą czeka trudna operacja przeszczepu stawu. Która ma schody do mieszkania. Może się powieźć i za pół roku kobieta będzie chodzić a może skończyć na wózku. Pies - jeśli tylko znajdziemy mu dobry dom - będzie żył 10 lat jeszcze. Quote
Laima Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Reyes, teraz rozumiem... Myślałam, że taki ładny domowy pies szybko znajdzie nowy dom. Szczerze mówiąc z tych zdjęć ona mi wcale nie przypomina sheltie (chodzi mi o pysk). Udałoby się zrobić ładne, portretowe zdjęcie? Jak ona zachowuje się na spacerach? Czy umie zostawać sama w domu (czy, mieszkając z tą panią, nigdy nie była zostawiana sama)? Jest psem do kolana, czy mniejszym? Jak tu jej pomóc? Quote
yennefer070 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja ponownie porozsyłam linka do tego wątku wśród znajomych na NK, tylko w ten sposób mogę pomóc:roll: Quote
Guest Reyes Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Hej Przepraszam że mnie nie było - problemy z dogomanią. Spróbuje się tam przejechać w niedziele. Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Byłam dzisiaj u właścicielki. Dom tymczasowy wchodziłby ewentualnie w grę ale byłaby to kwestia w najlepszym razie 6 miesięcy... Schronisko na szczęście nie jest brane pod uwagę. Mam nadzieje że psica znajdzie dom w tą niedziele, jeśli nie to zacznę ją ogłaszać w prasie. Ps. Zdjęcia dodam jutro. Psica wymiziana od ciotek. Quote
Guest Reyes Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Siostra mi wzięła aparat <sciana> będą jutro ;-( Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Myślę, że jeśli na akcji mogłabyś się pojawić w niedzielę to masz 99% szansy - w sobotę będzie raczej tłoczno - no chyba, że ......... Oczywiście dam jeszcze znać. Quote
Guest Reyes Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Siostra zostawiła aparat u chłopaka... ... ... Pozwólcie mi nie komentować. Quote
terra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie komentujemy;) Nikt nie dzwoni z ogłoszeń? Quote
JOMA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zapraszamy Neri na akcję w Silesii - rozumiem, że będziecie w niedzielę ? Quote
terra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ciekawe co u suni? Czy tym razem uda się małej i znajdzie dom? Quote
JOMA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No niestety, Neri nie udało się znaleźć domu. Reyes napisz nam proszę jakie są dalsze plany co do suni. Quote
Guest Reyes Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Poczekam na zdjęcia suki z akcji, powinny być ładniejsze. Pogadam z właścicielką, popróbuje ogłoszeń w prasie + dalej internet. Dodatkowo jestem otwarta na propozycje. Quote
terra Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wstawiłam sunię do wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175176-pies-suczka-do-roku-dom-z-dzieckiem-poznan/page3[/url] Quote
JOMA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Reyes, co słychać u suni ?- czy jak zwolni się miejsce przyjechałaby do Silesii na akcję ? Quote
Guest Reyes Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hej Nie, niema sensu ją brać na akcje- to dla niej za duży stres. Nawet nie zaprezentuje się ładnie tzn. adekwatnie do swojej urody. U psicy wszystko gra, czekam szczerze mówiąc aż babcia wróci z sanatorium z odwiedzinami + ogłoszenia wiszą dalej... Jedno zawieszę w SCC. Quote
JOMA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak, koniecznie trzeba powiesić ogłoszenie w Silesii. Quote
Guest Reyes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Poaktualizowałam burce ogłoszenia. Tylko Alegratka się skończyła a ja nie mam :-(( Quote
zapka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Czekam dziś na telefon w sprawie Dianki, jak starsza pani zadzwoni polecę jej Neri. Quote
Recommended Posts